Kosár tartalma ide
Mobilszámaink
0
Kosár
jelenleg üres!
Még üres a kosarad
0
Ezt néztem
 
Sallangmentes kommunikáció, gyors kiszállítás! Csak ajánlani tudom.
PB
2017.06.17.
Jó a tanácsadás, jók az árak.
Mélykuti Gábor
2018.02.01.
Minden rendben ment. Gyorsan kiszállították a terméket, és kártyával fizettem a futárnak.
Samgeza
2017.06.23.
Kommunikatív és segítőkész alkalmazottak mind telefonon, mind email-ben.
Balint952
2018.02.14.
Maximálisan elégedett vagyok: Remek kommunikáció, jó ár, gyors szállítás.
Nagy Iván
2018.02.15.
Maximálisan elégedett vagyok. Profi üzlet, a legjobb motorgumi áruház.
Bányai József
2017.07.01.

Profi Motorgumi szerelés

Motorgumi szerelés Debrecenben

R17.hu Motorgumi Szerelés DebrecenbenBízd profi motorgumi szerelőkre a motorod, robogód gumiszerelését. Szakértő kollégáink maguk is motorosok és különösen odafigyelnek olyan részletekre, melyek egy motoros számára fontosak, de talán egy "átlagos" szerelő figyelmen kívül hagyja őket.

Minden motortípust átszerelünk, legyen az sport-, vagy túramotor, chopper, cruiser, túraenduró, naked, enduro, motocross, vagy éppen robogó.
Válassz abroncsot Magyarország legnagyobb raktárkészletéből, csapj le az akciókra, ajándékokra, majd gurulj be hozzánk és fel is szereljük neked!

Gumicsere során állapotfelmérést is végzünk, és megvizsgáljuk a fék, a futómű, kerékcsapágyak állapotát, így gyakran derül fény esetleges hibákra, melyek veszélyeztetik a biztonságos motorozást. A feltárt hibák javítását igény esetén helyben el is végezzük (kivétel, ha alkatrészrendelés szükséges). A leszerelt kerekekről eltávolítjuk a ragasztósúlyokat és azok maradványait is, szerelés közben pedig különösen odafigyelünk a felni épségére, éppen ezért használunk műanyag élvédőket.

R17.hu Motorgumi Szerelés DebrecenbenKerék-kiegyensúlyoznásnál optimalizáljuk a kereket, hogy minél kevesebb súlyt kérjen, majd a felni színéhez és kialakításához megfelelő centírsúlyt használunk. Egy motorgumi átszerelésekor mindig kötelező a gumiszelep cseréje, ezért az kérdés nélkül - és felár nélkül - mindig cseréljük. Visszaszerelést megelőzően nálunk a tengely nem marad szárazon, a csavarokat gyári nyomatékra húzzuk, továbbá, ahol a gyári technológia elvárja, menetrögzítőt használunk.

Szerelési díjaink: (kerekenként)
  • Motorgumi átszerelés kompletten kiszerelt kerék - 3000
  • Motorgumi szerelés ki-be szereléssel kompletten - 5000
  • Motorkerék centrírozás - 3000
  • Robogógumi (kivéve maxirobogók) szerelés kompletten kiszerelt kerék - 1500
  • Robogógumi (kivéve maxirobogók) szerelés ki-be szereléssel kompletten - 3000

Kattints a gombra és kérd szakértő kollégáink segítségét gumiválasztásban, akik időpontot is foglalnak szerelésre.

Szelep

Lehetőséget biztosítunk 90°-os fémszelepek cseréjére is, melyek kialakításuknak köszönhetően sokkal könnyebb nyomásellenőrzést biztosítanak - mely fontos az abroncs megfelelő kopásképének kialakításában -, továbbá cserére sem szorul a többé gumiszerelések során.

  Kaszás Gergő - motorgumi szerelő ajánlásával

(fekete szelep)                                                       (alu szelep)


Tömlő, védőszalag és mousse

A küllős kerekekben, valamint a tömlős kivitelű abroncsokban kötelező a tömlő használata. Ez a legtöbb esetben annyira elöregszik két gumicsere között, hogy cserélni ajánlott, annak elkerülése végett, hogy pár napon belül újra a szervizben kössön ki a motor, mivel az öreg tömlő gumicserét követően elengedi a levegőt.

         
A kínálatunkban a legmagasabb minőségű Michelin tömlők találhatóak meg normál, illetve off-road kivitelben, melyek között a tömlő vastagsága a különbség az off-road javára, a magas igénybevétel miatt. Emellett főleg küllős kerekű chopperek és endurók számára tartunk fenn védőszalagot, mely megvédi a tömlőt a küllők okozta sérüléstől és kilyukadástól. A Mousse-t pedig a terepmotorosok számára nem kell bemutatni, amikor már az UHD vastag tömlő nem elég.

Motorápolás

Mivel tudjuk, hogy mennyire fontos számotokra a motorotok állapota, bátran ajánljuk a Motul termékeit úgy láncápolás, mint karbantartás és motorápolás kategóriában: (kattints a képre a kategóriákért)
   

R17.hu Kiterjesztett Garancia


Ha szeretnéd még nagyobb biztonságban tudni gumiabroncsaidat – és persze pénztárcádat –, akkor az alábbi lehetőséget semmiképp se hagyd ki! Természetesen minden nálunk  vásárolt gumihoz jár a gyári garancia, ez tény. Viszont vannak esetek, amikor előfordul, hogy az nem elég, sőt! A mai gumiabroncs gyártók olyan profi csúcstechnológiával dolgoznak, hogy a gyári garancia bejelentő lapot szinte alig látjuk, illetve csak és kizárólag a gyártási folyamat során bekövetkező hibákért vállalnak felelősséget. Azonban van egy aspektus – és itt jön képbe az R17.hu kiterjesztett garancia-, amivel ők sem számoltak: mi, a motorosok. Normál használat esetén is történhetnek velünk kisebb balesetek, meghibásodások, aminek megoldása eddig rátok várt és az az efféle javítások – valljuk be őszintén - nem kevés pénzbe kerülnek. Egy csekély költség ellenében azonban mi átvesszük tőletek ezt a kockázatot! Csak gondoljatok bele: az általatok vásárolt nagy összegű, prémium kategóriás abroncsaitok biztonságáért megéri-e ez az apró befektetés?

A vásárlástól számított 2 éven belüli időszakra (új) cseregaranciát biztosítunk, amennyiben normál használat, vagy baleset közben a gumi javíthatatlanul megsérül (pl.: szövet- vagy oldalfal szakadás, futófelületi problémák, légzáró réteg sérülése, peremhibák) vagy egyéb ok (okok) miatt használhatatlanná válik. Ha a hiba javítható, az nem jelent cserét, azt szervizeinkben ingyenesen hárítjuk el. Ez vonatkozik a defektjavításra is amennyiben azt az abroncs gyári technológiái megengedik. Illetve fenntartjuk a jogot az eltérő, de hasonló minőségű termékkel való helyettesítésre, ha a kiterjesztett garancia alá vont termék nincs gyártásban, vagy ésszerű időn belül nem szállítható.

Néhány minimális feltételnek azonban itt meg kell felelned: a kiterjesztett garancia feltétele minimum 3,5 mm profilmélység a legkopottabb mintaárokban mérve. A garancia nem vonatkozik az üzemszerű, illetve extrém kopásra sem. Az R17.hu kiterjesztett garancia ugyanakkor – értelemszerűen – nem érvényesíthető szándékos rongálás, vagy versenyzéssel kapcsolatos körülmények között használt gumiabroncsokra.

Az R17.hu kiterjesztett garanciát a kiválasztott gumi kosárba rakásakor tudod a rendelésedhez hozzáadni. A helyszínen vásárolt abroncsoknál pedig kollégáink fel fogják hívni erre az ajánlatra a figyelmed.

 

Kategóriák

 
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz 
     
Michelin Minősített Szakszerviz 
 
 

Termék összehasonlítás

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban.
A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
További információ