Kosár tartalma ide
Mobilszámaink
0
Kosár
jelenleg üres!
Még üres a kosarad
0
Ezt néztem
 
Az ügyfélszolgálat teljesen megbízható, a termékkel kapcsolatos kérdésemre nagyon precíz választ kaptam,
BigLaca
2018.12.21.
Minden rendben ment. Gyorsan kiszállították a terméket, és kártyával fizettem a futárnak.
Samgeza
2017.06.23.
A megrendelés visszaigazolása gyors. Segítőkészek. Én ott is szereltetem a gumikat. Pontosak, gyorsak.
G. Pál
2017.07.12.
Jó a tanácsadás, jók az árak.
Mélykuti Gábor
2018.11.01.
Korrekt, bőséges információ az oldalon. Gyors ügyintézés, szállítás.
Fecsó
2019.01.17.
Kommunikatív és segítőkész alkalmazottak mind telefonon, mind email-ben.
Balint952
2018.08.18.

Profi Motorgumi szerelés

Motorgumi szerelés Debrecenben

R17.hu Motorgumi Szerelés DebrecenbenBízd profi motorgumi szerelőkre a motorod, robogód gumiszerelését. Szakértő kollégáink maguk is motorosok és különösen odafigyelnek olyan részletekre, melyek egy motoros számára fontosak, de talán egy "átlagos" szerelő figyelmen kívül hagyja őket.

Minden motortípust átszerelünk, legyen az sport-, vagy túramotor, chopper, cruiser, túraenduró, naked, enduro, motocross, vagy éppen robogó.
Válassz abroncsot Magyarország legnagyobb raktárkészletéből, csapj le az akciókra, ajándékokra, majd gurulj be hozzánk és fel is szereljük neked!

Gumicsere során állapotfelmérést is végzünk, és megvizsgáljuk a fék, a futómű, kerékcsapágyak állapotát, így gyakran derül fény esetleges hibákra, melyek veszélyeztetik a biztonságos motorozást. A feltárt hibák javítását igény esetén helyben el is végezzük (kivétel, ha alkatrészrendelés szükséges). A leszerelt kerekekről eltávolítjuk a ragasztósúlyokat és azok maradványait is, szerelés közben pedig különösen odafigyelünk a felni épségére, éppen ezért használunk műanyag élvédőket.

R17.hu Motorgumi Szerelés DebrecenbenKerék-kiegyensúlyoznásnál optimalizáljuk a kereket, hogy minél kevesebb súlyt kérjen, majd a felni színéhez és kialakításához megfelelő centírsúlyt használunk. Egy motorgumi átszerelésekor mindig kötelező a gumiszelep cseréje, ezért az kérdés nélkül - és felár nélkül - mindig cseréljük. Visszaszerelést megelőzően nálunk a tengely nem marad szárazon, a csavarokat gyári nyomatékra húzzuk, továbbá, ahol a gyári technológia elvárja, menetrögzítőt használunk.


Kattints a gombra és kérd szakértő kollégáink segítségét gumiválasztásban, akik időpontot is foglalnak szerelésre.
Szerelési díjaink

  Kerék ki-be szerelés első Kerék ki-be szerelés hátsó Gumi átszerelés Centrírozás Első gumicsere komplett Hátsó gumicsere komplett Kiszerelt kerék
Sport 2000 Ft  2000 Ft  2000 Ft  1500 Ft  5500 Ft  5500 Ft  3500 Ft
Túra/sport 2000 Ft  2000 Ft  2000 Ft  1500 Ft  5500 Ft  5500 Ft  3500 Ft
Túra enduró 2000 Ft  2000 Ft  2000 Ft  1500 Ft  5500 Ft  5500 Ft  3500 Ft
Cross 2000 Ft  2000 Ft  4000 Ft    6000 Ft  6000 Ft  4000 Ft
Chopper/Cruiser 2000 Ft  6500 Ft  2000 Ft  1500 Ft  5500 Ft  10000 Ft  3500 Ft
Robogó 1000 Ft  3000 Ft  2000 Ft    3000 Ft  5000 Ft  2000 Ft
Nagy robogó 2000 Ft  4000 Ft  2000 Ft  1500 Ft  5500 Ft  7500 Ft  3500 Ft
Szelep

Lehetőséget biztosítunk 90°-os fémszelepek cseréjére is, melyek kialakításuknak köszönhetően sokkal könnyebb nyomásellenőrzést biztosítanak - mely fontos az abroncs megfelelő kopásképének kialakításában -, továbbá cserére sem szorul a többé gumiszerelések során.

  Kaszás Gergő - motorgumi szerelő ajánlásával

(fekete szelep)                                                       (alu szelep)


Tömlő, védőszalag és mousse

A küllős kerekekben, valamint a tömlős kivitelű abroncsokban kötelező a tömlő használata. Ez a legtöbb esetben annyira elöregszik két gumicsere között, hogy cserélni ajánlott, annak elkerülése végett, hogy pár napon belül újra a szervizben kössön ki a motor, mivel az öreg tömlő gumicserét követően elengedi a levegőt.

         
A kínálatunkban a legmagasabb minőségű Michelin tömlők találhatóak meg normál, illetve off-road kivitelben, melyek között a tömlő vastagsága a különbség az off-road javára, a magas igénybevétel miatt. Emellett főleg küllős kerekű chopperek és endurók számára tartunk fenn védőszalagot, mely megvédi a tömlőt a küllők okozta sérüléstől és kilyukadástól. A Mousse-t pedig a terepmotorosok számára nem kell bemutatni, amikor már az UHD vastag tömlő nem elég.

Motorápolás

Mivel tudjuk, hogy mennyire fontos számotokra a motorotok állapota, bátran ajánljuk a Motul termékeit úgy láncápolás, mint karbantartás és motorápolás kategóriában: (kattints a képre a kategóriákért)
   

R17.hu Kiterjesztett Garancia


"Egy rémálmom, hogy az új gumiszett vásárlását követően, akár az első kilométereken defektet kaphatok vagy bármikor később megsérülhetnek az értékes gumijaim" - mesélik rendszeresen motorosok.
Sajnos ez nem is olyan ritka, és még hosszú használat után is bosszúságot és nem várt költséget jelenthet egy javíthatatlan defekt, vagy kátyú okozta sérülés. Ami bárhol, bármikor megtörténhet. Habár minden abroncsunkhoz gyártói garancia jár, de ez a külső behatásokból származó károkra értelemszerűen nem érvényesíthető. Sajnos, a végső megoldás rendszerint csere, ezért az előrelátók számára megnyugtató megoldást kínálunk.

Az R17 kiterjesztett garanciával minden kockázatod átvállalunk a következő két éven keresztül. Legyen az egy alattomos defekt, netán úthibából származó abroncssérülés. Olyan kötetlen védelmet nyújtunk a gumijaid számára, melyet egyetlen gyártói garancia sem pótol.

Nagyszerű, egyszerű és a kivételmentes.
Az R17 kiterjesztett garancia minden új közúti abroncs mellé elérhető. Bármilyen javítható sérülés vagy szükséges csere teljes költségeit átvállaljuk. Belföldi érvényességű, nincs szervizpontokhoz vagy végtelen adminisztrációhoz kötve. Csak jelezd ha baj van. Onnan a gond, a döntés és persze a teljes költség is a miénk. Biztos lehetsz benne, hogy szakszerű és biztonságos megoldással állunk elő. Ha szükséges, vadonat újra cseréljük. Az abroncs mindössze két egyszerű feltételnek kell hogy megfeleljen: a profilmélység ne legyen alacsonyabb, mint a törvényben meghatározott minimális érték. (1,6 mm), illetve eredetileg két éven belül tőlünk származzon. Ugye jól hangzik?

Ne aggódj, népszerűsége miatt egy R17 Kiterjesztett garancia költsége töredéke egy új gumi értéke és a nyújtott előnyökhöz képest.
Új abroncs vásárlásakor tudod érvényesíteni: a kosárba dobásakor pipáld be és máris a gumival együtt érkezik a maximális védelem!


Just Ride!

 

Kategóriák

 
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz 
     
Michelin Minősített Szakszerviz 
 
 

Termék összehasonlítás

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban.
A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
További információ