Kosár tartalma ide
Mobilszámaink
0
Kosár
jelenleg üres!
Még üres a kosarad
0
Ezt néztem
 
Igy kéne működnie minden web shop nak
Fero25
2018.01.31.
Kommunikatív és segítőkész alkalmazottak mind telefonon, mind email-ben.
Balint952
2018.02.14.
Maximálisan elégedett vagyok: Remek kommunikáció, jó ár, gyors szállítás.
Nagy Iván
2018.02.15.
Gyors és segitökész csapat, friss gumik, villám kiszállitás.
B. V.
2017.07.24.
Sallangmentes kommunikáció, gyors kiszállítás! Csak ajánlani tudom.
PB
2017.06.17.
Gyors, pontos, megbízható. Örülök hogy rátaláltam!
Lacika
2018.02.20.

Adatvédelmi nyilatkozat

 

A d a t v é d e l m i    S z a b á l y z a t

 

BEVEZETÉS

 A Terrex Kft. - azaz mi, az R17.hu csapata - tevékenysége során fokozottan ügyel a személyes adatok védelmére, a kötelező jogi rendelkezések betartására, a biztonságos és tisztességes adatkezelésre. Az általad a regisztráció vagy a termék rendelés során megadott adatokat a Terrex Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi ellenőrzése, bizonyítása, illetve - beleegyezés esetén-  hírlevél küldése céljából tárolja.

 

Az Adatkezelő adatai:

Cégnév: Terrex Kft.

Cégjegyzékszám:   09-09-004094

Székhely: 4031 Debrecen, Szoboszlói út 50

Adószám: 12114708-2-09

 

 

A Terrex Kft. a rendelkezésére bocsátott személyes adataitokat minden esetben a hatályos magyar és európai jogszabályoknak és etikai elvárásoknak eleget téve kezeli, minden esetben megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, amelyek a megfelelő biztonságos adatkezeléshez szükségesek. Jelen szabályzatban a következő hatályos jogszabályokat vettük figyelembe:

  • 1995. évi CXIX. tv. a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről
  • 2001. évi CVIII. tv. az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről
  • 2008. évi XLVIII. tv. a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól
  • 2011. évi CXII törvény az információs önrendelkezési jogról és az információs szabadságról
  • 2016/679/EU Rendelet (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK Rendelet hatályon kívül helyezéséről

A Terrex Kft. vállalja a jelen szabályzat egyoldalú betartását és kérünk titeket, hogy fogadjátok el a szabályzat rendelkezéseit. Ugyanakkor fenntartjuk a jogot, hogy az adatvédelmi szabályzatot bármikor megváltoztassuk, ez esetben a módosított szabályzatot nyilvánosan azonnal közzétesszük.

 

A weblap látogatóinak adatai (amikor csak nézelődtök):

A Terrex Kft. által üzemeltetett weboldalak látogatásakor rendszerünk sem IP címeteket, sem más személyes adatototokat nem rögzíti. Weboldalaink html kódja webanalitikai mérések céljából független, külső szerverről érkező és külső szerverre mutató hivatkozásokat tartalmazhat. A mérés kiterjed a konverziók követésére is. A webanalitikai szolgáltató személyes adataitokat nem, csak a böngészéssel kapcsolatos, az egyes egyének beazonosítására nem alkalmas adatokat kezeli. Jelenleg a webanalitikai szolgáltatásokat a Google Inc. végzi (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043), a Google Analytics szolgáltatás keretében. Az Adatkezelő a Facebook és a Google AdWords hirdetési rendszerein keresztül ún. remarketing hirdetéseket futtat. Ezek a szolgáltatók cookie-k, webes jelzők és hasonló technológiák használatával gyűjthetnek vagy kaphatnak adatokat a weboldalainkról és egyéb internetes helyekről. Ezeknek az adatoknak a felhasználásával mérési szolgáltatásokat nyújtanak, illetve hirdetéseket tesznek célzottá. Az így célzott hirdetések a Facebook és a Google partnerhálózatában szereplő további weboldalainkon jelenhetnek meg. A remarketing listák a látogató személyes adatait nem tartalmazzák, személyazonosításra nem alkalmasak. A cookie-k használatát a saját számítógépetekről törölni tudjátok, illetve a böngészőben eleve megtilthatjátok alkalmazásukat. Ezek a lehetőségek böngészőtől függően, de jellemzően a Beállítások / Adatvédelem menüpontban tehetők meg.

További információ a Google és a Facebok adatvédelmi irányelveiről az alábbi elérhetőségeken olvasható: http://www.google.com/privacy.html és https://www.facebook.com/about/privacy

 

Adatfeldolgozók:

Adataitokat harmadik fél részére nem adjuk ki, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat (ld.alább), aki a Terrex Kft-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, illetve harmadik fél részére továbbadni. 

 

DPD Futárszolgálat

Székhely: Budapest 1158 Késmárk utca 14/B

Cégjegyzékszám: Cg.01-09-888141

Adószám: 13034283-2-42

NAIH-szám: NAIH-80728/2014.

E-mail: dpd@dpd.hu

 

Továbbított adatok köre: Vásárló neve, telefonszáma, email címe, irányító száma, szállítási címe, kapucsengő száma, futár részére megadott üzenet

Az adattovábbítás célja: termék kiszállítása, utánvéti díj beszedése

 

AZ ADATKEZELÉS BIZTONSÁGA

Tárhelyszolgáltatónkhoz az adataitok csak és kizárólag kódolva juttatjuk el, így nem kell aggódnotok, hogy személyes adataitok nyilvánosságra kerülnek.

Weboldalunk üzemeltetője:                                                           Tárhelyszolgáltatónk:

Uniweb-Plusz Kft.                                                                               Naro Bt.

4025 Debrecen, Külsővásártér 15.                                                 4225 Debrecen, Kiserdő utca 11 

info@uniweb.hu                                                                                  info@naro.hu

 

 

Ha úgy érzitek, hogy adataitok valahol nem megfelelően lettek felhasználva, akkor bírósághoz vagy az adatvédelmi hatósághoz fordulhattok. Jogorvoslati lehetőséggel, panasszal a következő elérhetőségeken lehet élni:

Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

Cím: 1125 Budapest,Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.

Telefon: 06- 1-391-1400 Fax: 06-1-391-1410

E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

Weboldal: naih.hu

Kategóriák

 
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz 
     
Michelin Minősített Szakszerviz



 
 
 

Termék összehasonlítás

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban.
A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
További információ