Kosár tartalma ide
Mobilszámaink
0
Kosár
jelenleg üres!
Még üres a kosarad
0
Ezt néztem
 
Bármikor, bárkinek ajánlanám. Az ügyfélszolgálatnál teljes mértékben segítőkészek.
Pósa Lajos
2018.07.01.
Maximálisan elégedett vagyok. Profi üzlet, a legjobb motorgumi áruház.
Bányai József
2017.07.01.
Itt szeretek vásárolni. Egyszerű keresés, jó kiszolgálás!
Sanya
2018.12.28.
Igy kéne működnie minden web shop nak
Fero25
2018.12.18.
Gyors, pontos, megbízható. Örülök hogy rátaláltam!
Lacika
2018.08.08.
Az utóbbi négy garnitúrát az R17-től rendeltem. Bár minden webáruház ilyen lenne! Kiváló, gyors, udvarias kommunikáció! THX
István
2018.07.13.

MOTUL P1 KARBURÁTOR TISZTÍTÓ SPRAY 400ML

Nagyon hatékony karburátor tisztító. Eltávolítja a lerakódásokat, lakkosodást és a mézgát.
Leírás
Hatékony karburátor tisztítószer. Eltávolítja azokat a lerakódásokat, melyek a használat során, vagy a hosszú állás következtében lerakódnak a porlasztóban. Feloldja a pillangó szelepre, fúvókákba, úszóra, szívócsőbe lerakódott szennyeződéseket, ezáltal visszaállítja és stabilizálja az alapjáratot, javítja a motor gázreakcióját, így dinamikusabb gyorsulás és kedvezőbb fogyasztás érhető el. Hatékony karburátor tisztítószer. Eltávolítja azokat a lerakódásokat, melyek a használat során, vagy a hosszú állás következtében lerakódnak a porlasztóban. Feloldja a pillangó szelepre, fúvókákba, úszóra, szívócsőbe lerakódott szennyeződéseket, ezáltal visszaállítja és stabilizálja az alapjáratot, javítja a motor gázreakcióját, így dinamikusabb gyorsulás és kedvezőbb fogyasztás érhető el.
MOTUL ÜZEMANYAG STABILIZÁLÓ 250ML

MOTUL ÜZEMANYAG STABILIZÁLÓ 250ML

Használatával megelőzhető az üzemanyagból kiváló adalékanyagok okozta üzemanyag rendszer károsodás....
Leírás
Használatával megelőzhető az üzemanyagból kiváló adalékanyagok okozta üzemanyag rendszer károsodás. Alkalmazása előnyös lehet téliesítés során a benzinhez megfelelő arányban adagolva, ami ezt követően konzerválja azt. A teljes üzemanyagrendszerben megakadályozza az oxidációt, így egy hosszabb indítás nélküli időszakot követően is könnyedén fog újra életre kelni a motorkerékpárunk. Az üzemanyaggal történő vegyítés után érdemes a motorunkat néhány percig járatni vagy használni annak érdekében, hogy a teljes rendszerben kialakuljon a megfelelő védelem. Fiatalabb és idősebb motorok esetén is alkalmazható.
MOTUL P3 DEFEKT SPRAY 300ML

MOTUL P3 DEFEKT SPRAY 300ML

Kijavítja és felfújja a gumit. Tömlős vagy tömlő nélküli kerekekhez is alkalmazható. Latex formula.
Leírás
Gyors és hatékony hibaelhárítás. Kisebb felületi hiba, vagy defekt esetén használható feltöltő hab, kitölti az esetleges sérülést és ismételten használhatóvá teszi az abroncsot, latex összetételének köszönhetően pedig nem károsítja azt. A doboz belső nyomása garantálja, hogy ismét megfelelő keménységű legyen a felfújt abroncs.
MUC-OFF LÉGSZŰRŐ TISZTITÓ 1L

MUC-OFF LÉGSZŰRŐ TISZTITÓ 1L

Speciális összetételű, professzionális erősségű kifejezetten levegőszűrők tisztításához kialakított...
Leírás
Speciális összetételű, professzionális erősségű kifejezetten levegőszűrők tisztításához kialakított biológiailag lebomló termék. Minden ismert légszűrő olajat/spray felold a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítja a légszűrőből. Ez mindenképp fontos a motor élettartama és teljesítménye szempontjából. Az aktív összetevők kombinációja úgy van kialakítva, hogy rövid idő alatt feloldja és eltávolítsa a szűrőben lévő szennyeződéseket a nélkül, hogy károsítaná a szűrőt, illetve a ragasztó anyagot.
MUC-OFF LÉGSZŰRŐ OLAJ 1L

MUC-OFF LÉGSZŰRŐ OLAJ 1L

Alacsony viszkozitású formula, amely igen magas hatékonyságú. Használatával elkerülhető, hogy por, k...
Leírás
Alacsony viszkozitású formula, amely igen magas hatékonyságú. Használatával elkerülhető, hogy por, kosz, és víz kerüljön a motorba. Viszkozitásának köszönhetően igen magas légáteresztő képeséget biztosít a szűrőnek, ami fontos a legnagyobb teljesítmény kiaknázása során. Szuper ragadós formula egy polimetrikus adaléknak köszönhetően. Úgy fejlesztették, hogy a legkeményebb körülmények között maximális terhelés mellett is a lehető legnagyobb védelmet nyújtsa. A legtöbb Muc-Off termékhez hasonlóan ez a kiegészítő is teljes mértékben biológiailag lebomló. Elősegíti a motor hosszú élettartamát.
  • 1 /1

Kategóriák

 
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz 
     
Michelin Minősített Szakszerviz 
 
 

Termék összehasonlítás

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban.
A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
További információ