Kosár tartalma ide
Mobilszámaink
0
Kosár
jelenleg üres!
Még üres a kosarad
0
Ezt néztem
 
Gyors, pontos, megbízható. Örülök hogy rátaláltam!
Lacika
2018.08.08.
Kommunikatív és segítőkész alkalmazottak mind telefonon, mind email-ben.
Balint952
2018.08.18.
Minden rendben ment. Gyorsan kiszállították a terméket, és kártyával fizettem a futárnak.
Samgeza
2017.06.23.
Jó a tanácsadás, jók az árak.
Mélykuti Gábor
2018.11.01.
Sallangmentes kommunikáció, gyors kiszállítás! Csak ajánlani tudom.
PB
2017.06.17.
Igy kéne működnie minden web shop nak
Fero25
2018.12.18.

Motorgumik hatalmas kedvezménnyel - Kiárusítás

150/70R18 PIRELLI SCORPION RALLY STR REA 70V TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

A Pirelli legújabb fejlesztésű túra/endúró kategóriás abroncsa, mely kiváló teljesítményt nyújt aszf...
Leírás
Pirelli ONF REA TL RAD UDF
Kifejezetten a modern, impozáns teljesítménnyel rendelkező túra endúrósok igényeinek megfelelően tervezték meg ezt az abroncsot, mely sok tulajdonságot hordoz magában. A Pirelli büszke arra, hogy sikerült ötvöznie azokat ismérveket a gumiban, melyek kifejezetten alkalmassá teszik aszfalt és terep használatra egyaránt. A megnövelt blokkmintáknak és anyagösszetételnek köszönhetően igen magas teljesítményt nyújt utcai használat esetén, mindemellett kiváló kapaszkodó képessége mellett terepen is jól használható A nagy központi blokkok növelik az érintkezési felületet, és csökkentik a kopás mértékét. Az agresszívnek mondható mintázat nem befolyásolja az aszfalton nyújtott tapadást. Az abroncs struktúrája, szerkezeti felépítése és profilkiképzése a rengeteg összehasonlító tesztet nyert, Scorpion Trail II-ből származik, garantálva ezzel a szintén kiváló teljesítményt, és a hasonló kiszámítható viselkedést. Az abroncs geometriai felépítése az egyedi profilkiképzésnek köszönhetően eltér a megszokottól, némiképp a szélesség/magasság aránya különbözik az eddig látottaktól, viszont ennek köszönhetően sikerült azt elérnie a gyártónak, hogy fokozott stabilitást nyújtson az abroncs terepviszonyoktól függetlenül. Különös figyelmet fordítottak a gyártásnál felhasznált anyagok arányaira, a szilika tartalom több mint 55%, továbbá a szabadalmaztatott keverési eljárásának köszönhetően ami extrém magas hőfokon történik a különböző polimerek, gyanták és olajok keveredése 100%-os. Ez elősegíti az abroncs teljes élettartama alatt a változatlan teljesítményt. Futófelülete homogén, tehát nem eltérő gumikeverékeket alkalmaztak, viszont tartósság és a kanyarban megfelelő tapadás érdekében eltérő feszességűek az acélöv szálai ami miatt a különböző érintkezési felületeken másképp viselkedik a gumi. Értelem szerűen a legtöbbet használt középső sávban feszesebbek, míg a vállrészek felé haladva ez csökkenő tendenciát mutat. Továbbá a keresztszálak feszességét is módosították annak érdekében, hogy a gumi kereszt és oldalirányú stabilitása is növekedjen. Ez a technológia is azt fejezi ki, hogy egy modern darabról beszélünk.
A Man TT legjobb csapatai segítségével fejlesztett, és tesztelt Road Race abroncs. Az utcai versenyzés az egyik legnehezebb műfaj, a körülmények, és az aszfaltminőség folyamatos változásának köszönhetően. A Racetec RR abroncsot úgy tervezték, hogy megbirkózzon ezekkel a kihívásokkal, páratlan tartósságot, és sokoldalú felhasználást biztosítson. Az RR kétkomponensű futófelülettel rendelkezik, az anyagfelhasználást tekintve pedig fontos szempont volt, hogy az abroncs élettartama utolsó periódusában is konstans teljesítményt nyújtson. Maximális tapadás az utolsó kilométerekig!
200/50R17 DUNLOP QUALIFIER II REAR 75W TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

200/50R17 DUNLOP QUALIFIER II REAR 75W TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

A méltán sikeres Qualifier továbbfejlesztett változata, immáron Multi Tread (kétkomponensű) futófelü...
Leírás
Dunlop ROA RAD TL REA JLB MTC CTC UDF
Azoknak a sportmotorosoknak, akik kompromisszumok nélkül várják el a maximális tapadást az időjárási körülményektől függetlenül. A tudás természetesen a versenypályáról érkezik, a D211 Gp gyártása, és tapasztalatai alapján. A két komponens technológia gyorsabb bemelegedést, még több tapadást, és hosszabb élettartamot biztosít. A speciális Carcass Tension Control System (CTCS) az abroncs váz, különböző területein eltérő feszességű övbetéteket jelent. Így fokozható például a nagysebességű kanyarokban a stabilitás, vagy így csökkenthető az abroncs túlzott deformálódása, és kerület növekedése nagy sebességnél. A különleges mintázat célja az érintkezési felület növelése, a nagyobb tapadás, és gazdagabb visszajelzések érdekében.
130/70-16 PIRELLI ANGEL SCOOTER REA 61P TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

130/70-16 PIRELLI ANGEL SCOOTER REA 61P TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

Általános napi felhasználásra született igen széles méret palettával rendelkező robogó abroncs. Az e...
Leírás
Pirelli ROA REA TL DIA ITA UDF
Az Angel Scooter kifejezetten a napi felhasználás körülményeire tervezett robogó abroncs. Elődjéhez képest új váz szerkezet, új futófelületi keveréket, és modernebb mintázatot kapott. Az új felépítésnek köszönhetően nagyobb komfortot nyújt a motorosnak. A Pirelli Angel GT-től származó mintázat, kiegészítve további mintacsatornákkal segít a kiváló vízelvezetésben, továbbá a vibráció elnyelésében és a fékezéskor szükséges nagyobb számú mintaélt is kiválóan biztosítja. Az új megnövelt szilika tartalmú futófelület egy új vulkanizálási eljárással került felhasználásra, ezáltal megnövekedett az abroncs hűvös és nedves időben nyújtott tapadása. Profilkialakítása sem maradt érintetlenül a tervezés során, aminek következtében javult az egyenes futási tulajdonsága, mindemellett nagyobb dőlésszögek mellett is biztonságos tapadást nyújt a kanyarokban.
120/90-17 CONTINENTAL TKC 70 REAR 64T TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

120/90-17 CONTINENTAL TKC 70 REAR 64T TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

Az új TKC70-es ötvözi a TKC80 terepabroncs, és a TrailAttack 2 kaland-túra abroncs legelőnyösebb jel...
Leírás
Continental ONF DIA TL REA MGP ZDG UDF
A TKC70-es kiváló off-road képességei mellett kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt a normál közutakon. Különleges kialakítású futófelületének köszönhetően, könnyedén elboldogul a murvás utakon, illetve könnyű terepen, a szilárd útburkolaton mégis csendes, és meggyőzően stabil. A Continental különleges futófelületi hőkezelésének köszönhetően az abroncs futófelülete 3 zónára osztható. Középen keményebb, ezáltal ellenállóbb a mechanikai behatásokkal szemben, illetve kopásállóbb a tartós aszfalthasználattal szemben. Az új „RainGrip” összetevőnek köszönhetően, kiváló teljesítményt nyújt nedves útburkolaton, és hamarabb éri el üzemi hőmérsékletét. A 0°-os övszerkezetnek köszönhetően, kiemelkedő kanyarstabilitást biztosít.
120/90-18 DUNLOP ARROWMAX STREETSMART REAR 65V TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

120/90-18 DUNLOP ARROWMAX STREETSMART REAR 65V TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

Klasszikus megjelenés, és modern gyártástechnológia kombinációja, a Dunlop Streetsmart második gener...
Leírás
Dunlop ROA DIA TL REA JLB 1CT UDF
Ideális választás lehet klasszikus, vagy egyéb középsúlyú túra motor számára, akár sportos jellegű felhasználáshoz is. Stílusos megjelenés, és jó vízkiszorító tulajdonságokkal rendelkező mintázat. A modern szilika összetevőknek köszönhetően ideális egyensúlyt teremt a nedves tapadás, és a magas futásteljesítmény között.
150/80-16 DUNLOP D404 WW FRONT 71H TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

150/80-16 DUNLOP D404 WW FRONT 71H TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

A Dunlop sikeresen ültette át a legendás Harley Davidson futófelületi mintázatát a sokkal szélesebb...
Leírás
Dunlop ROA DIA TL WS FRO 1CT UDF
A magas futásteljesítmény, a komfortos gördülés, és az átlagon felüli nedves tapadás a Dunlop 404-es mintázatában egyesül, kompromisszumoktól mentesen. Kivételes terhelhetősége miatt különösen alkalmas nagy súlyú cruiserek, nagy súlyú menetfelszereléssel történő hosszú távú utazásaihoz. A Bias szerkezetnek köszönhetően biztosított a stabil futás, és magas komfort érzet. A stílusos fehér oldalfal már csak hab a tortán!
190/50R17 CONTINENTAL CONTIROAD REAR 73W TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

190/50R17 CONTINENTAL CONTIROAD REAR 73W TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

A túra és túrasport modelleket bírtokló motorosok hosszabb élettartamú abroncsa. Kifejezetten azokat...
Leírás
Continental ROA REA TL RAD BPN UDF
A túra és túrasport modelleket bírtokló motorosok hosszabb élettartamú abroncsa. Kifejezetten azokat az igényeket, kéréseket vették figyelembe a fejlesztés során melyek a hosszabb élettartam növelését szolgálják. Kedvezőbb árfekvése miatt lehet egy közkedvelt darab. Kompromisszum nélkül nem lehet minden egyes tulajdonságát javítani egy abroncsnak, így itt minimálisan a tapadásból és egy modern abroncshoz viszonyítva a kezelhetőségből kellett visszább venni azért, hogy hosszú távon ideálisan viselkedjen és jó kopásképpel rendelkezzen ez a modell. A tartósság jegyében tökéletesen látszik a kialakított mintázat hiszen a legtöbbet használt középső sávban minimális a mintázottság a nagy összefüggő felületek kevésbé hajlamosak a kopásra. A mintaárkok teljesen a vállrész széléig vannak kivezetve, ez javítja a nedves tapadást. A gyártónál a túrasport szegmensben a Motion utódjának szánják ezt a modellt, teljesítményét tekintve pedig a RoadAttack 2 és 3 közé van pozícionálva.
160/60R17 CONTINENTAL CONTISPORTATTACK 4 REAR 69W TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

160/60R17 CONTINENTAL CONTISPORTATTACK 4 REAR 69W TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

Az egyik legfontosabb piaci rész a sportgumik szegmense. A verseny igazán kiélezett, így szinte köte...
Leírás
Continental ROA REA TL RAD MGP BC TC UDF
Az egyik legfontosabb piaci rész a sportgumik szegmense. A verseny igazán kiélezett, így szinte kötelező trend az, hogy maximum 2-3 szezont követően máris újabb és újabb mintázatokkal rukkolnak elő a gyártók. Így tett a Continental is és érkezett a soron következő SportAttack immár negyedik geberációja. Az elődökhöz képest egy bevett szokás, hogy adott méreten belül igyekeznek a lehetőségeiket kihasználva a lehető legnagyobb érintkezési felületet biztosítani, ezáltal növelve a tapadást és a stabilitást is. Megszokott módon egy előre bekoptatott felülettel találkozunk, ami segít az első kilóméterek lehető legbiztonságosabb megtételében. A Continental előszeretettel használja az általuk csak „BlackChili” fantázianévre keresztelt adalékcsomagját, amit folyamatosan fejleszt így egyre szélesebb körben teszi lehetővé az abroncsok teljesítményének maximalizálását. Legyen szó hűvösebb időjárásról esetleg egy kis esőről, mindig bízhatunk ebben az abroncsban. Az előző generációkhoz hasonlóan a száraz tapadás érzete kiemelkedő.
110/70-12 CONTINENTAL CONTISCOOT FRONT 47P TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

110/70-12 CONTINENTAL CONTISCOOT FRONT 47P TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

A Continental palettájából hiányzott egy igazi prémium minőségű robogó abroncs, ám az idei évre ez v...
Leírás
Continental ROA FRO TL DIA 1CT UDF
Mivel teljes mértékben új alapokra helyezték a prémium robogó vonal gyártását, így mondhatni a nulláról építették fel ennek a mintázatnak az összetevőit. A gyártás és értékesítés továbbra is párhuzamban marad a TWIST mintázattal, azonban a minőségi előrelépés megkérdőjelezhetetlen. Mérföldkövet szeretnének felállítani a robogó kategóriában, hisz belső tesztek alapján a szegmensen belül a legjobb száraz, illetve nedved tapadást érték el, e mellet kiváló élettartam is jellemzi. Mintázata igazán extravagáns, hisz a RoadAttack3 ihlette a vizuális megjelenést. Ez garancia a teljesítményre is.
150/60R17 PIRELLI DIABLO SUPERCORSA V3 SC1 REA 66W TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

150/60R17 PIRELLI DIABLO SUPERCORSA V3 SC1 REA 66W TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

Ki ne ismerné a Pirelli Supercosát? Minimális mintázottságot ( jelen esetben 4% !! ) adó „villám” mi...
Leírás
Pirelli ROA REA TL RAD 1CT ITA UDF
Az olasz gyártó nem kisebb eseményhez kötötte az abroncs bemutatóját mint a V4-es Panigale megjelenése, hisz ezzel együtt volt időzítve egyes specifikus méretek debütálása. Az idő viszont telt és megjelentek a „hagyományosnak” mondható hátsó méretek is. Az első és a hátsó profil is egyaránt módosításon esett át, legfőképp a jobb kopáskép és a kezelhetőség érdekében volt szükség a finomhangolásra. A gumi vázát adó karkaszt a Superbike sorozatban használatos slick abroncsoktól kölcsönözték. Érdekesség, hogy az első abroncs 2mm-el szélesebb elődjénél, ez a pontosabb visszajelzés, és a nagyobb érintkezési felület miatt volt szükséges. Az egységnyi idő alatt érintkező nagyobb felületet így kevesebb „stressz” éri ezáltal kisebb az esély a túlmelegedés okozta káros kopásnak. A gyártó a versenysportban is kitart a mellett az elve mellett, hogy az első guminak homogén futófelülettel kell rendelkezni a mindenkori legnagyobb stabilitás és biztos tapadás érdekében. A hátsó abroncs 2 komponensű azért, hogy a maximális tapadás mellett is a lehető legnagyobb futásteljesítményt érjük el. A Superbikeban szerzett tapasztalatokat felhasználva, egy új gyártástechnológiai eljárásnak köszönhetően a vállrészeknél az eddiginél még lágyabb komponenseket alkalmaztak, maximalizálva ezzel az elérhető legnagyobb tapadást.
130/90B16 METZELER CRUISETEC REINF FRO 73H TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

130/90B16 METZELER CRUISETEC REINF FRO 73H TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

Harleysok figyelem! Leginkább az amerikai márka kedvelőinek érkezik a Metzeler újdonsága a Criusetec...
Leírás
Metzeler BIAS ROA FRO TL 1CT OSR SRC UDF
A Metzeler egy igen erős képviselője a chopper/criuser illetve az egyedileg épített motorok világának. A sokak által ismert ME880 és ennek újabb verziója az ME888 mondhatni a klasszikus vonalat képviseli. Évek óta rengetek első gyári szerelés köthető ezekhez a mintázatokhoz. Egy bevált sorozatról beszélhetünk, amihez most egy új képviselő csatlakozik, méghozzá a Criusetec. Kevésbé a klasszikus minta jellemző rá, sokkal inkább a mai trendnek megfelelően viszi tovább a márka hírnevét. A modern vonalakat nemcsak a külcsín támasztja alá, alapjaiban is változott az abroncs. Modernebb formavilág, kerekebb profil, továbbá más anyagválasztás jellemzi mint a régebbi típusokat. Ezzel az újabb motorokat használóknak akarnak kedvezni azzal, hogy ők még jobban ki tudják aknázni a motorjukban lévő agilitást és tovább erősítsék azok könnyed kezelhetőségét. Több tapadást, hosszabb élettartamot ígérnek így minden téren javulást érhetünk el, ha erre az abroncsra váltunk.
150/70B18 BRIDGESTONE AX41 REAR 70Q TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

150/70B18 BRIDGESTONE AX41 REAR 70Q TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

Egy igazi nehézfiú érkezik a túraenduró motorosok számára, hisz az AX41 nem az az abroncs ami megfut...
Leírás
Bridgestone BIAS ONF REA TL UDF
Kifejezetten egy agresszívabb mintázatú darab, és robusztus felépítés jellemzi amit az is alátámaszt, hogy biasz szerkezettel érkezik. A „Battlax” blokkelhelyezési technológia lehetővé teszi azt, hogy elegendő teljesítményt kölcsönözzön a megszokott burkolattal ellátott úton, mindemelett a nehezebben megközelíthető helyszíneket is könnyen és biztonságosan elérhessük. 40-60%-os felosztásban javasolja a gyártó utcai illetve offroad használatra. Mivel a mintázata igen agresszív ezért a megfelelő kopáskép kialakítása sem könnyű feladat. A kilépő és belépő élek belső kialakítása nagyon speciális, ami elsőre nem is szembetűnő, hisz majd csak a használat során veszi fel a végleges és tartósabb formáját. Az mintablokkok szilárdsága is megnövekedett a tartósság és a kellő stabilitás érdekében.
90/90-21 BRIDGESTONE AX41 FRONT 54Q TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

90/90-21 BRIDGESTONE AX41 FRONT 54Q TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

Egy igazi nehézfiú érkezik a túraenduró motorosok számára, hisz az AX41 nem az az abroncs ami megfut...
Leírás
Bridgestone ONF FRO TL DIA UDF
Kifejezetten egy agresszívabb mintázatú darab, és robusztus felépítés jellemzi amit az is alátámaszt, hogy biasz szerkezettel érkezik. A „Battlax” blokkelhelyezési technológia lehetővé teszi azt, hogy elegendő teljesítményt kölcsönözzön a megszokott burkolattal ellátott úton, mindemelett a nehezebben megközelíthető helyszíneket is könnyen és biztonságosan elérhessük. 40-60%-os felosztásban javasolja a gyártó utcai illetve offroad használatra. Mivel a mintázata igen agresszív ezért a megfelelő kopáskép kialakítása sem könnyű feladat. A kilépő és belépő élek belső kialakítása nagyon speciális, ami elsőre nem is szembetűnő, hisz majd csak a használat során veszi fel a végleges és tartósabb formáját. Az mintablokkok szilárdsága is megnövekedett a tartósság és a kellő stabilitás érdekében.
170/60R17 BRIDGESTONE EXEDRA MAX REAR 72W TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

170/60R17 BRIDGESTONE EXEDRA MAX REAR 72W TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

A Japán motor gyártók kedvenc választása az Exedra Max mintázat. Maximális komfort, és futásteljesít...
Leírás
Bridgestone ROA REA TL RAD 1CT CM UDF
Az optimalizált futófelületi mintázat, soha nem tapasztalt sima, és zajtalan gördülést biztosít, így növelve az utazás komfortját. A kifejezetten nagy súlyú túragépek esetén pedig csökkenti a rendellenes kopás esélyét. Kiváló tapadás, és magabiztos nyomvonaltartás biztosítja a nyugodt motorozást, utassal, és nagy csomagokkal felpakolva is.
  • 1 /3

Kategóriák

 
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz 
     
Michelin Minősített Szakszerviz 
 
 

Termék összehasonlítás

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban.
A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
További információ