Kosár tartalma ide
Mobilszámaink
0
Kosár
jelenleg üres!
Még üres a kosarad
0
Ezt néztem
 
Minden flottul működik, Ismerőseim ajánlották
Pisti
2019.01.04.
Korrekt, bőséges információ az oldalon. Gyors ügyintézés, szállítás.
Fecsó
2019.01.17.
Igy kéne működnie minden web shop nak
Fero25
2018.12.18.
Gyors reagalas emailre, gyors, preciz szereles, tokeletes szaktudas. Ajanlom minden motorostarsamnak!
Csaba
2017.06.14.
A megrendelés visszaigazolása gyors. Segítőkészek. Én ott is szereltetem a gumikat. Pontosak, gyorsak.
G. Pál
2017.07.12.
Minden rendben ment. Gyorsan kiszállították a terméket, és kártyával fizettem a futárnak.
Samgeza
2017.06.23.

Motorgumik hatalmas kedvezménnyel - Kiárusítás

120/90-17 CONTINENTAL TKC 70 REAR 64T TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

Az új TKC70-es ötvözi a TKC80 terepabroncs, és a TrailAttack 2 kaland-túra abroncs legelőnyösebb jel...
Leírás
Continental ONF DIA TL REA MGP ZDG UDF
A TKC70-es kiváló off-road képességei mellett kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt a normál közutakon. Különleges kialakítású futófelületének köszönhetően, könnyedén elboldogul a murvás utakon, illetve könnyű terepen, a szilárd útburkolaton mégis csendes, és meggyőzően stabil. A Continental különleges futófelületi hőkezelésének köszönhetően az abroncs futófelülete 3 zónára osztható. Középen keményebb, ezáltal ellenállóbb a mechanikai behatásokkal szemben, illetve kopásállóbb a tartós aszfalthasználattal szemben. Az új „RainGrip” összetevőnek köszönhetően, kiváló teljesítményt nyújt nedves útburkolaton, és hamarabb éri el üzemi hőmérsékletét. A 0°-os övszerkezetnek köszönhetően, kiemelkedő kanyarstabilitást biztosít.
A Man TT legjobb csapatai segítségével fejlesztett, és tesztelt Road Race abroncs. Az utcai versenyzés az egyik legnehezebb műfaj, a körülmények, és az aszfaltminőség folyamatos változásának köszönhetően. A Racetec RR abroncsot úgy tervezték, hogy megbirkózzon ezekkel a kihívásokkal, páratlan tartósságot, és sokoldalú felhasználást biztosítson. Az RR kétkomponensű futófelülettel rendelkezik, az anyagfelhasználást tekintve pedig fontos szempont volt, hogy az abroncs élettartama utolsó periódusában is konstans teljesítményt nyújtson. Maximális tapadás az utolsó kilométerekig!
120/90-18 DUNLOP ARROWMAX STREETSMART REAR 65V TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

120/90-18 DUNLOP ARROWMAX STREETSMART REAR 65V TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

Klasszikus megjelenés, és modern gyártástechnológia kombinációja, a Dunlop Streetsmart második gener...
Leírás
Dunlop ROA DIA TL REA JLB 1CT UDF
Ideális választás lehet klasszikus, vagy egyéb középsúlyú túra motor számára, akár sportos jellegű felhasználáshoz is. Stílusos megjelenés, és jó vízkiszorító tulajdonságokkal rendelkező mintázat. A modern szilika összetevőknek köszönhetően ideális egyensúlyt teremt a nedves tapadás, és a magas futásteljesítmény között.
190/50R17 CONTINENTAL CONTIROAD REAR 73W TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

190/50R17 CONTINENTAL CONTIROAD REAR 73W TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

A túra és túrasport modelleket bírtokló motorosok hosszabb élettartamú abroncsa. Kifejezetten azokat...
Leírás
Continental ROA REA TL RAD BPN UDF
A túra és túrasport modelleket bírtokló motorosok hosszabb élettartamú abroncsa. Kifejezetten azokat az igényeket, kéréseket vették figyelembe a fejlesztés során melyek a hosszabb élettartam növelését szolgálják. Kedvezőbb árfekvése miatt lehet egy közkedvelt darab. Kompromisszum nélkül nem lehet minden egyes tulajdonságát javítani egy abroncsnak, így itt minimálisan a tapadásból és egy modern abroncshoz viszonyítva a kezelhetőségből kellett visszább venni azért, hogy hosszú távon ideálisan viselkedjen és jó kopásképpel rendelkezzen ez a modell. A tartósság jegyében tökéletesen látszik a kialakított mintázat hiszen a legtöbbet használt középső sávban minimális a mintázottság a nagy összefüggő felületek kevésbé hajlamosak a kopásra. A mintaárkok teljesen a vállrész széléig vannak kivezetve, ez javítja a nedves tapadást. A gyártónál a túrasport szegmensben a Motion utódjának szánják ezt a modellt, teljesítményét tekintve pedig a RoadAttack 2 és 3 közé van pozícionálva.
160/60R17 CONTINENTAL CONTISPORTATTACK 4 REAR 69W TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

160/60R17 CONTINENTAL CONTISPORTATTACK 4 REAR 69W TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

Az egyik legfontosabb piaci rész a sportgumik szegmense. A verseny igazán kiélezett, így szinte köte...
Leírás
Continental ROA REA TL RAD MGP BC TC UDF
Az egyik legfontosabb piaci rész a sportgumik szegmense. A verseny igazán kiélezett, így szinte kötelező trend az, hogy maximum 2-3 szezont követően máris újabb és újabb mintázatokkal rukkolnak elő a gyártók. Így tett a Continental is és érkezett a soron következő SportAttack immár negyedik geberációja. Az elődökhöz képest egy bevett szokás, hogy adott méreten belül igyekeznek a lehetőségeiket kihasználva a lehető legnagyobb érintkezési felületet biztosítani, ezáltal növelve a tapadást és a stabilitást is. Megszokott módon egy előre bekoptatott felülettel találkozunk, ami segít az első kilóméterek lehető legbiztonságosabb megtételében. A Continental előszeretettel használja az általuk csak „BlackChili” fantázianévre keresztelt adalékcsomagját, amit folyamatosan fejleszt így egyre szélesebb körben teszi lehetővé az abroncsok teljesítményének maximalizálását. Legyen szó hűvösebb időjárásról esetleg egy kis esőről, mindig bízhatunk ebben az abroncsban. Az előző generációkhoz hasonlóan a száraz tapadás érzete kiemelkedő.
150/60R17 PIRELLI DIABLO SUPERCORSA V3 SC1 REA 66W TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

150/60R17 PIRELLI DIABLO SUPERCORSA V3 SC1 REA 66W TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

Ki ne ismerné a Pirelli Supercosát? Minimális mintázottságot ( jelen esetben 4% !! ) adó „villám” mi...
Leírás
Pirelli ROA REA TL RAD 1CT ITA UDF
Az olasz gyártó nem kisebb eseményhez kötötte az abroncs bemutatóját mint a V4-es Panigale megjelenése, hisz ezzel együtt volt időzítve egyes specifikus méretek debütálása. Az idő viszont telt és megjelentek a „hagyományosnak” mondható hátsó méretek is. Az első és a hátsó profil is egyaránt módosításon esett át, legfőképp a jobb kopáskép és a kezelhetőség érdekében volt szükség a finomhangolásra. A gumi vázát adó karkaszt a Superbike sorozatban használatos slick abroncsoktól kölcsönözték. Érdekesség, hogy az első abroncs 2mm-el szélesebb elődjénél, ez a pontosabb visszajelzés, és a nagyobb érintkezési felület miatt volt szükséges. Az egységnyi idő alatt érintkező nagyobb felületet így kevesebb „stressz” éri ezáltal kisebb az esély a túlmelegedés okozta káros kopásnak. A gyártó a versenysportban is kitart a mellett az elve mellett, hogy az első guminak homogén futófelülettel kell rendelkezni a mindenkori legnagyobb stabilitás és biztos tapadás érdekében. A hátsó abroncs 2 komponensű azért, hogy a maximális tapadás mellett is a lehető legnagyobb futásteljesítményt érjük el. A Superbikeban szerzett tapasztalatokat felhasználva, egy új gyártástechnológiai eljárásnak köszönhetően a vállrészeknél az eddiginél még lágyabb komponenseket alkalmaztak, maximalizálva ezzel az elérhető legnagyobb tapadást.
130/90B16 METZELER CRUISETEC REINF FRO 73H TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

130/90B16 METZELER CRUISETEC REINF FRO 73H TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

Harleysok figyelem! Leginkább az amerikai márka kedvelőinek érkezik a Metzeler újdonsága a Criusetec...
Leírás
Metzeler BIAS ROA FRO TL 1CT OSR SRC UDF
A Metzeler egy igen erős képviselője a chopper/criuser illetve az egyedileg épített motorok világának. A sokak által ismert ME880 és ennek újabb verziója az ME888 mondhatni a klasszikus vonalat képviseli. Évek óta rengetek első gyári szerelés köthető ezekhez a mintázatokhoz. Egy bevált sorozatról beszélhetünk, amihez most egy új képviselő csatlakozik, méghozzá a Criusetec. Kevésbé a klasszikus minta jellemző rá, sokkal inkább a mai trendnek megfelelően viszi tovább a márka hírnevét. A modern vonalakat nemcsak a külcsín támasztja alá, alapjaiban is változott az abroncs. Modernebb formavilág, kerekebb profil, továbbá más anyagválasztás jellemzi mint a régebbi típusokat. Ezzel az újabb motorokat használóknak akarnak kedvezni azzal, hogy ők még jobban ki tudják aknázni a motorjukban lévő agilitást és tovább erősítsék azok könnyed kezelhetőségét. Több tapadást, hosszabb élettartamot ígérnek így minden téren javulást érhetünk el, ha erre az abroncsra váltunk.
170/60R17 BRIDGESTONE EXEDRA MAX REAR 72W TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

170/60R17 BRIDGESTONE EXEDRA MAX REAR 72W TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

A Japán motor gyártók kedvenc választása az Exedra Max mintázat. Maximális komfort, és futásteljesít...
Leírás
Bridgestone ROA REA TL RAD 1CT CM UDF
Az optimalizált futófelületi mintázat, soha nem tapasztalt sima, és zajtalan gördülést biztosít, így növelve az utazás komfortját. A kifejezetten nagy súlyú túragépek esetén pedig csökkenti a rendellenes kopás esélyét. Kiváló tapadás, és magabiztos nyomvonaltartás biztosítja a nyugodt motorozást, utassal, és nagy csomagokkal felpakolva is.
110/70R17 PIRELLI SCORPION RALLY STR FRO 54H TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

110/70R17 PIRELLI SCORPION RALLY STR FRO 54H TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

A Pirelli legújabb fejlesztésű túra/endúró kategóriás abroncsa, mely kiváló teljesítményt nyújt aszf...
Leírás
Pirelli ONF FRO REA TL RAD UDF
Kifejezetten a modern, impozáns teljesítménnyel rendelkező túra endúrósok igényeinek megfelelően tervezték meg ezt az abroncsot, mely sok tulajdonságot hordoz magában. A Pirelli büszke arra, hogy sikerült ötvöznie azokat ismérveket a gumiban, melyek kifejezetten alkalmassá teszik aszfalt és terep használatra egyaránt. A megnövelt blokkmintáknak és anyagösszetételnek köszönhetően igen magas teljesítményt nyújt utcai használat esetén, mindemellett kiváló kapaszkodó képessége mellett terepen is jól használható A nagy központi blokkok növelik az érintkezési felületet, és csökkentik a kopás mértékét. Az agresszívnek mondható mintázat nem befolyásolja az aszfalton nyújtott tapadást. Az abroncs struktúrája, szerkezeti felépítése és profilkiképzése a rengeteg összehasonlító tesztet nyert, Scorpion Trail II-ből származik, garantálva ezzel a szintén kiváló teljesítményt, és a hasonló kiszámítható viselkedést. Az abroncs geometriai felépítése az egyedi profilkiképzésnek köszönhetően eltér a megszokottól, némiképp a szélesség/magasság aránya különbözik az eddig látottaktól, viszont ennek köszönhetően sikerült azt elérnie a gyártónak, hogy fokozott stabilitást nyújtson az abroncs terepviszonyoktól függetlenül. Különös figyelmet fordítottak a gyártásnál felhasznált anyagok arányaira, a szilika tartalom több mint 55%, továbbá a szabadalmaztatott keverési eljárásának köszönhetően ami extrém magas hőfokon történik a különböző polimerek, gyanták és olajok keveredése 100%-os. Ez elősegíti az abroncs teljes élettartama alatt a változatlan teljesítményt. Futófelülete homogén, tehát nem eltérő gumikeverékeket alkalmaztak, viszont tartósság és a kanyarban megfelelő tapadás érdekében eltérő feszességűek az acélöv szálai ami miatt a különböző érintkezési felületeken másképp viselkedik a gumi. Értelem szerűen a legtöbbet használt középső sávban feszesebbek, míg a vállrészek felé haladva ez csökkenő tendenciát mutat. Továbbá a keresztszálak feszességét is módosították annak érdekében, hogy a gumi kereszt és oldalirányú stabilitása is növekedjen. Ez a technológia is azt fejezi ki, hogy egy modern darabról beszélünk.
3.25-19 METZELER ROADTEC 01 FRONT 54V TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

3.25-19 METZELER ROADTEC 01 FRONT 54V TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

Radikális újítás a Metzeler sport-túra palettáján. A fejlesztések középpontjában elsősorban a kiemel...
Leírás
Metzeler ROA FRO TL DIA R1M 2CT FCM OSR CMT
A fejlesztések során a fókusz a kiemelkedő tapadás volt nedves és csúszós útfelületeken, a hosszú futásteljesítmény, és a nagyfokú alkalmazkodási képesség különböző motorokhoz, és motorozási stílusokhoz. A Roadtec 01 képes biztosítani a tapadást a legkülönfélébb aszfalttípusokon, az időjárástól, és a hőmérséklettől függetlenül. Ez soha nem tapasztalt biztonságérzetet nyújt a motoros számára, amikor kanyarodik, fékez, vagy gyorsít. Mindezt lehetővé teszi a teljesen újratervezett mintázat, és a kétkomponensű futófelület. A futófelület kialakításának jellemzői a nagyszámú mintaárok, melyeknek egy része keresztirányú a forgással, így növeli a mechanikai tapadást. A mintázat jobb vízkiszorítást is biztosít az előd Z8 modellhez képest, az újszerű elhelyezésének és az új geometriának köszönhetően, mely annak függvényében lett finom hangolva, hogy a motoros egyenesen halad, vagy épp kanyarodik. A futásteljesítmény és a tapadás növelésének érdekében a hátsó abroncson 30-70% arányban két különböző keveréket alkalmaznak. A középső 30%-os sávon kopásálló, magas széntartalmú vegyület található a kiemelkedő futásteljesítmény érdekében, míg a maradék 70% ami az abroncs vállrészét alkotja, magas szilika tartalmú lágy keverék, ami nedves úton, és csúszós felületeken is képes megbízható tapadást nyújtani. Az első abroncs homogén futófelülettel rendelkezik, ahol a szilikadús magas kémiai tapadást biztosító keverék kerül alkalmazásra. A vezető így mindig konstans tapadásra számíthat az első abroncs felől. A hátsó abroncs érintkezési felülete egyenes futásnál szélesebb, viszont rövidebb, ami csökkenti a súrlódást, és az ezzel járó hőképződést és túlzott kopást. Ez főleg a nagysúlyú túramotorok esetében jelent megnövekedett élettartamot. A Metzeler Interact változó feszességű 0°-os acélöv szerkezet csökkenti a dinamikus erők okozta rezgéseket, és vibrációt, ugyanakkor tökéletesen követik az aszfalt textúráját, ami kivételes komfortot nyújt egyenesben, és kiemelkedő stabilitást a kanyarív követése közben. A HWM (Heavy Wight Motocycle) verzió, speciálisan a nagysúlyú túramotorok igényeinek megfelelő jellemzőkkel bír. Az oldalfalat alkotó keverék összetevője változik, illetve duplarétegű karkaszra épül az abroncs. A módosításoknak köszönhetően extra stabilitást nyújt minden nagysúlyú túramotor számára.
120/70R19 DUNLOP TRAILSMART MAX FRONT 60V TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

120/70R19 DUNLOP TRAILSMART MAX FRONT 60V TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

A legújabb túraendurók igényeinek teljes mértékben megfelelő, kategóriájában egyedi szerkezeti eleme...
Leírás
Dunlop ONF FRO TL RAD 2CT JLB UDF
Csupán néhány év telt el az előző modell bemutatása óta, ám a Dunlop ezt a mintázatát sem hagyta frissítések nélkül és alaposan átdolgozták az abroncsot annak érdekében, hogy ez az aktuális modell még nagyobb sikert arasson. A mai modern túraendurók építési filozófiájukból adódóan igen nagy terhelést rónak az első abroncsra, ami a túlzott igénybevételnek köszönhetően igen gyors kopást szokott mutatni. Ezt kiküszöbölve és javítva új gyártási eljárásokhoz folyamodtak. Az abroncs karkaszában eddig még nem használt műselyem szálakat alkalmaztak, ami a szerkezet rugalmasságát növeli. Ez a módosítás pedig jótékony hatással van az irányíthatóságra. Kategóriája eddigi legjobb kezelhetőségét ezzel tovább erősítették. Kifejezetten nagy hangsúlyt fektettek az élettartam növelésére, ezt több módszert alkalmazva alakították úgy, hogy javulást érjenek el. Egyrészről egy dupla rétegű karkasz alkalmazásával, másrészt egy már meglévő abroncs anyagösszetételét alkalmazva, melyet nem mástól mint a RoadSmart III-tól kölcsönöztek. Ennek köszönhetően nagyságrendekkel tartósabb abroncsot kapunk. Az új xGT mintázat kimagasló és kompromisszumoktól mentes, az élettartam egész ideje alatt konstans teljesítményt nyújtó abroncsot kapunk, időjárási viszontagságoktól függetlenül. Tartósságát és tapadását a 2 komponensű futófelületnek is köszönheti. Az abroncsot a gyártó kifejezetten ajánlja BMW R1200 GS és az új Honda Africa Twinre, hisz ezekben a méretekben specifikusan ezekre a motorokra tervezték.
190/50R17 CONTINENTAL CONTISPORTATTACK 3 REAR 73W TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

190/50R17 CONTINENTAL CONTISPORTATTACK 3 REAR 73W TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

A Continental Attack család harmadik generációja a legújabb technológiákkal felvértezve áll rajthoz...
Leírás
Continental ROA REA TL RAD MGP BC TC BPN UDF
Tapadás mindenekfelett, így szól a Sport Attack 3 szlogenje. Ez a filózófia érvényesült mindvégig a fejlesztések során. Új futófelület design, és új felhasznált anyagok jellemzik a terméket, annak érdekében, hogy az abroncs maximális teljesítményt nyújtson száraz és nedves aszfalton egyaránt. A továbbfejlesztett mintázatnak köszönhetően pontosabb visszajelzéseket kap a motoros, továbbá fékezés során és nagy dőlésszögek esetén is nagy stabilitást ad. Traction Skin technológia: a gyártást követően előre „bekoptatott” állapotban kerül forgalomba, ezáltal csökken a bejáratáshoz szükséges idő. Multi Grip felépítés: változó keménységű gumikeverék használata a futófelületen, a középső sáv egy keményebb anyagból tevődik össze a futásteljesítmény növelésének érdekében. A könnyű irányíthatóságért felelős profil kialakítás igen fontos ebben a szegmensben, ezt szolgálja a vízelvezető mintacsatornák elhelyezése is. A szilikadús keveréknek köszönhetően esőben is kiválóan teljesít.
110/100-18 METZELER MC360 MID SOFT REA 64M TT MOTORGUMI

110/100-18 METZELER MC360 MID SOFT REA 64M TT MOTORGUMI

A Metzeler 2017-ben büszkén mutatta be új off-road termékét az Mc360-at, melyet motocross, supercros...
Leírás
Metzeler ONF REA TT DIA
Hosszú tesztelési folyamat során, és a különböző terepversenyeken gyűjtött tapasztalatokra támaszkodva alkották meg az új mintázattal rendelkező abroncsot. A szerkezeti átalakításoknak köszönhetően az előd modelleknél könnyebb, mely a rugózatlan tömegre jótékony hatással van. A felhasznált anyagoknak és az erősített bütyökprofiloknak köszönhetően igen hosszú élettartammal rendelkezik, továbbá a vonóerő közvetítése is átlagon felüli. A mintázatnak nincs kötött forgásiránya, ezért szabadon forgatható. Talajtípustól függően két különböző modellverzió elérhető. A MID-SOFT a sárosabb lazább talajon nyújt kiemelkedő teljesítményt, míg a MID-HARD a keményebb, döngölt, vagy kavicsos felületeken alkalmazható.
130/70-16 PIRELLI ANGEL SCOOTER REA 61P TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

130/70-16 PIRELLI ANGEL SCOOTER REA 61P TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

Általános napi felhasználásra született igen széles méret palettával rendelkező robogó abroncs. Az e...
Leírás
Pirelli ROA REA TL DIA ITA UDF
Az Angel Scooter kifejezetten a napi felhasználás körülményeire tervezett robogó abroncs. Elődjéhez képest új váz szerkezet, új futófelületi keveréket, és modernebb mintázatot kapott. Az új felépítésnek köszönhetően nagyobb komfortot nyújt a motorosnak. A Pirelli Angel GT-től származó mintázat, kiegészítve további mintacsatornákkal segít a kiváló vízelvezetésben, továbbá a vibráció elnyelésében és a fékezéskor szükséges nagyobb számú mintaélt is kiválóan biztosítja. Az új megnövelt szilika tartalmú futófelület egy új vulkanizálási eljárással került felhasználásra, ezáltal megnövekedett az abroncs hűvös és nedves időben nyújtott tapadása. Profilkialakítása sem maradt érintetlenül a tervezés során, aminek következtében javult az egyenes futási tulajdonsága, mindemellett nagyobb dőlésszögek mellett is biztonságos tapadást nyújt a kanyarokban.
170/60R18 DUNLOP ROADSMART III REA 73W TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

170/60R18 DUNLOP ROADSMART III REA 73W TL MOTORGUMI AKCIÓBAN

A Roadsmart harmadik generációja az újratervezett futófelületnek, és a nano-technológiás vegyültnek...
Leírás
Dunlop ROA RAD TL REA JLB MTC UDF
A Roadsmart 3 különleges futófelületi mintázata úgy lett tervezve, hogy kiemelkedő tapadást nyújtson nedves úton is, ugyanakkor egyenletes kopást biztosítson az abroncs teljes élettartama alatt. Az új nano-technológiás vegyület két komponensben történő kiosztása megnövekedett futásteljesítményt és remek vízkiszorítási jellemzőket kínál. A Dunlop belső tesztjei alapján 10%-os javulást értek el a tartósság tekintetében. A teljes futófelületet behálózó egyedi mintázat gyorsan, és hatékonyan szorítja ki a nedvességet, ami nagy biztonságot jelent esős körülmények között. A szövetvázban alkalmazott új anyagok modernebb karkaszt alkotnak, ami csökkenti a bekormányzáshoz szükséges erőt, és pontosabb visszajelzéseket ad.
  • 1 /2

Kategóriák

 
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz 
     
Michelin Minősített Szakszerviz 
 
 

Termék összehasonlítás

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban.
A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
További információ