Kosár tartalma ide
Mobilszámaink
0
Kosár
jelenleg üres!
Még üres a kosarad
0
Ezt néztem
 
Korrekt, bőséges információ az oldalon. Gyors ügyintézés, szállítás.
Fecsó
2019.01.17.
Maximálisan elégedett vagyok: Remek kommunikáció, jó ár, gyors szállítás.
Nagy Iván
2018.08.24.
Maximálisan elégedett vagyok. Profi üzlet, a legjobb motorgumi áruház.
Bányai József
2017.07.01.
Minden rendben ment. Gyorsan kiszállították a terméket, és kártyával fizettem a futárnak.
Samgeza
2017.06.23.
Bármikor, bárkinek ajánlanám. Az ügyfélszolgálatnál teljes mértékben segítőkészek.
Pósa Lajos
2018.07.01.
Jó a tanácsadás, jók az árak.
Mélykuti Gábor
2018.11.01.

Blog

 • Bemutatkozik a Pirelli Diablo Rosso IV Corsa Megtekintve: 384  A Pirelli egy XIX század második felében alapított vállalat, tehát igen nagy tradícióval és történelmi múlttal rendelkező abroncs gyártó. A cég az első éveiben igen változatos termékpalettával kezdte meg a sorozatgyártás, az első motorkerékpár gumiabroncsot pedig az 1890-es évben készítették el.

  Az olaszokra jellemző szenvedéllyel már az 1897-es évben részt vettek motorversenyeken mint beszállító. Ezt az utat járva és nagyot ugorva az időben eljutunk 2004-ig amikor is megszületett az azóta is töretlen együttműködés a Superbike világbajnoksággal, akiknek azóta is kizárólagos abroncs beszállítója.

 • Megérkezett Dunlop Roadsmart IVMegtekintve: 373  A 2022-es év egyik újdonsága a Dunlop RoadSmart sorozat negyedig tagja, ami teljesen az új szemléletet követi az abroncs tervezés filozófiájában. A túra szegmens bővülése miatt egy sporttúra kategóriás abroncsnak nagyon sokrétűnek kell lennie, mivel az igények, elvárások igen magasak ezzel a kategóriával szemben.

  Ez a motorok sokoldalúsága miatt is alakult így az évek során. Gondoljunk csak bele, milyen kategóriájú motorokra lehet alkalmas egy ilyen abroncs: túraendúró, naked, crossover, hagyományos túrasport motorok, de akár sportmotorok kerekein is feszülhet ilyen abroncs.

 • Dunlop Mutant Motorgumi TesztMegtekintve: 4241  Beharangozóként nem is magával a Dunlop Mutant mintázattal kezdem a teszt írását, néhány gondolatot ejtenék magáról az itthon csak „túraendúrónak” hívott motorokról és az ide tartozó gumiabroncsokról. Írásomat természetesen erre az adott abroncsra fogom kihegyezni, hisz az erről gyűjtött gyakorlati tapasztalatok és ennek átadása lesz most a legfontosabb. Néhány háttér információ segítségével igyekszek magyarázott adni a cikk címének megértéséhez.

  Ezek a gondolatok ugyan sok motoros társamnak nem lesznek ismeretlenek, könnyen felismerhető lesz benne az a piaci tendencia, amit az abroncs eladásokból leszűrhetünk.

 • Dunlop Trailmax Meridian TesztMegtekintve: 8332  A motorkerékpár gyártók nem fagyasztják be az egyik legdinamikusabban fejlődő kategória az adventure motorok  fejlesztését és évről évre új modellekkel szolgálják ki a nagyérdeműt. Ezt követve az abroncsokat fejlesztő mérnökök sem unatkozhatnak, gyakorlatilag 2-3 szezon elteltével újabb és újabb gumikat adnak a felhasználók kezébe, egyre jobbakat és jobbakat.

  A túraendúró szegmensben a Dunlop az elmúlt néhány évben ugrásszerűen fejlődött és 2020-ra megalkotta, és itt most ki merem jelenteni, hogy a kategória egyik legjobb abroncsát: a Dunlop Meridiant.

 • Metzeler M9 RR tesztMegtekintve: 384757  Még Február végén a nagy vírushelyzet kipattanása előtt, mielőtt az összes nemzetközi bemutatótesztet lefújták volna a gyártók, sikerült becsúsznunk egy Spanyol motorozásra a Metzeler meghívásából. Ha tudtam volna, hogy idén ez lesz az első, és várhatóan az utolsó is, talán még jobban igyekszem kiélvezni a motorozás minden percét. 

  Az új termékről persze így is sikerült megtudni minden fontos technikai csemegét, és Andalúzia gyönyörű hegyvidékes tájait keresztülszelő aszfaltcsíkjain pedig próbára is tettük, ahogy a közút lehetőségei azt engedték.

 • Az abroncs részei, és gyártási technológiákMegtekintve: 43669

   

  Az abroncs részei, és gyártási technológiák

  Sokan elhanyagolják a gumik jelentőségét, ez az a ’hozzávaló’, amivel úgy gondolom a közlekedők nagy része nem is igazán foglalkozik. (Itt leginkább a 4 és több keréken közlekedőkre gondolok - mi motorosok azért ezt komolyabban vesszük )

  A legtöbben annyi jelentőséget szánnak neki, hogy amikor elkopott lecserélik és ennyi. Mai bejegyzésünkben éppen ezért végigvesszük az összes tudnivalót a gumiabroncsokról.

  Mielőtt azonban mélyebben beleásnánk magunkat és belekezdenénk a különböző gyártók által használt technológiák ismertetésébe, induljunk el az alapoktól, és nézzük meg miből is épül fel maga a használatra kész gumi. • 1/42

Kategóriák

 
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz 
     
Michelin Minősített Szakszerviz 
 
 

Termék összehasonlítás

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban.
A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
További információ