Kosár tartalma ide
Mobilszámaink
0
Kosár
jelenleg üres!
Még üres a kosarad
0
Ezt néztem
 
Bármikor, bárkinek ajánlanám. Az ügyfélszolgálatnál teljes mértékben segítőkészek.
Pósa Lajos
2018.07.01.
Maximálisan elégedett vagyok. Profi üzlet, a legjobb motorgumi áruház.
Bányai József
2017.07.01.
Az ügyfélszolgálat teljesen megbízható, a termékkel kapcsolatos kérdésemre nagyon precíz választ kaptam,
BigLaca
2018.12.21.
Maximálisan elégedett vagyok: Remek kommunikáció, jó ár, gyors szállítás.
Nagy Iván
2018.08.24.
A megrendelt terméket másnapra meg is kaptam,
GregDagger
2018.09.14.
Sallangmentes kommunikáció, gyors kiszállítás! Csak ajánlani tudom.
PB
2017.06.17.

Blog

 • Dunlop Mutant Motorgumi TesztMegtekintve: 2689  Beharangozóként nem is magával a Dunlop Mutant mintázattal kezdem a teszt írását, néhány gondolatot ejtenék magáról az itthon csak „túraendúrónak” hívott motorokról és az ide tartozó gumiabroncsokról. Írásomat természetesen erre az adott abroncsra fogom kihegyezni, hisz az erről gyűjtött gyakorlati tapasztalatok és ennek átadása lesz most a legfontosabb. Néhány háttér információ segítségével igyekszek magyarázott adni a cikk címének megértéséhez.

  Ezek a gondolatok ugyan sok motoros társamnak nem lesznek ismeretlenek, könnyen felismerhető lesz benne az a piaci tendencia, amit az abroncs eladásokból leszűrhetünk.

 • Dunlop Trailmax Meridian TesztMegtekintve: 7634  A motorkerékpár gyártók nem fagyasztják be az egyik legdinamikusabban fejlődő kategória az adventure motorok  fejlesztését és évről évre új modellekkel szolgálják ki a nagyérdeműt. Ezt követve az abroncsokat fejlesztő mérnökök sem unatkozhatnak, gyakorlatilag 2-3 szezon elteltével újabb és újabb gumikat adnak a felhasználók kezébe, egyre jobbakat és jobbakat.

  A túraendúró szegmensben a Dunlop az elmúlt néhány évben ugrásszerűen fejlődött és 2020-ra megalkotta, és itt most ki merem jelenteni, hogy a kategória egyik legjobb abroncsát: a Dunlop Meridiant.

 • Metzeler M9 RR tesztMegtekintve: 381287  Még Február végén a nagy vírushelyzet kipattanása előtt, mielőtt az összes nemzetközi bemutatótesztet lefújták volna a gyártók, sikerült becsúsznunk egy Spanyol motorozásra a Metzeler meghívásából. Ha tudtam volna, hogy idén ez lesz az első, és várhatóan az utolsó is, talán még jobban igyekszem kiélvezni a motorozás minden percét. 

  Az új termékről persze így is sikerült megtudni minden fontos technikai csemegét, és Andalúzia gyönyörű hegyvidékes tájait keresztülszelő aszfaltcsíkjain pedig próbára is tettük, ahogy a közút lehetőségei azt engedték.

 • Az abroncs részei, és gyártási technológiákMegtekintve: 41114

   

  Az abroncs részei, és gyártási technológiák

  Sokan elhanyagolják a gumik jelentőségét, ez az a ’hozzávaló’, amivel úgy gondolom a közlekedők nagy része nem is igazán foglalkozik. (Itt leginkább a 4 és több keréken közlekedőkre gondolok - mi motorosok azért ezt komolyabban vesszük )

  A legtöbben annyi jelentőséget szánnak neki, hogy amikor elkopott lecserélik és ennyi. Mai bejegyzésünkben éppen ezért végigvesszük az összes tudnivalót a gumiabroncsokról.

  Mielőtt azonban mélyebben beleásnánk magunkat és belekezdenénk a különböző gyártók által használt technológiák ismertetésébe, induljunk el az alapoktól, és nézzük meg miből is épül fel maga a használatra kész gumi. • Best of GumiGuruMegtekintve: 12775

   


  GumiGuru best of 2019

  Ismét hozzátok szólunk kedves motorosok társaink! 

  Bizonyára jól tudjátok, hogy a gumiguru kérdésekre adott válaszok tőlünk származnak, és sejthetitek is, hogy az évek alatt hozzánk beérkezett kérdésekből mára már rengeteg tapasztalat gyűlt össze.

  Úgy gondoltuk hasznos olvasnivaló lenne, ha a kérdéseitek legjavát egy csokorba szedve összefoglalót kerekítenénk az eddigi válaszokból.

  Bízunk benne, hogy érdekes és tanulságos „sztorikat” olvastok az alábbi bekezdésekben.


 • Metzeler újdonságokMegtekintve: 17113

   


  2020-tól négy új mintázat a Metzeler kínálatában.

  A gyártó november ötödikén Münchenben jelentette be, hogy a fejlesztőmérnökök kemény munkájának köszönhetően több szegmensben is bővítik a kínálatukat. A kutatások eredményeként tehát a következő szezontól nálunk is négy új abronccsal bővül a Metzeler család.

  Lehet ismerkedni a nevekkel: Sportec M9 RR, Roadtec 01 SE, Racetec TD Slick, Roadtec Scooter.

 • 1/42

Kategóriák

 
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz 
     
Michelin Minősített Szakszerviz 
 
 

Termék összehasonlítás

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban.
A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
További információ