Kosár tartalma ide
Mobilszámaink
0
Kosár
jelenleg üres!
Még üres a kosarad
0
Ezt néztem
 
Jó a tanácsadás, jók az árak.
Mélykuti Gábor
2018.11.01.
Minden rendben ment. Gyorsan kiszállították a terméket, és kártyával fizettem a futárnak.
Samgeza
2017.06.23.
Sallangmentes kommunikáció, gyors kiszállítás! Csak ajánlani tudom.
PB
2017.06.17.
Kommunikatív és segítőkész alkalmazottak mind telefonon, mind email-ben.
Balint952
2018.08.18.
Igy kéne működnie minden web shop nak
Fero25
2018.12.18.
Minden flottul működik, Ismerőseim ajánlották
Bobber
2019.01.04.

Gyártói Garancia

 

Gyártói garancia

Az R17.hu csapata folyamatosan azon dolgozik, hogy nevünk hallatán a minőség szó ugorjon be elsőre, és ebből sosem engedünk. Magyarországi márkaképviseleteként minden egyes nálunk vásárolt abroncsra gyári garanciát vállalnunk, ezért is érdemes őket tőlünk beszerezni.

Minden esetben vállaljuk a törvény által meghatározott garanciális és jótállási feltételeket, de szerencsére a gyártók által vállalt feltételek jellemzően kedvezőbbek ennél, úgyhogy a gyártó által biztosított, és törvényileg előírt garancia az irányadó. Általában elmondható, hogy azok a meghibásodások az elfogadhatók a garancia feltételein belül, amik gyártási, tervezési vagy kivitelezési hibára vezethetők vissza. Nem érvényesíthető a garancia helytelen szállítás, felhasználás, szerelés vagy versenyzés következményeként kialakult hibákra, a minimálisan előírt (1,6mm) alatti profil mélységű, illetve javított gumiabroncsokra.

A névre szóló számlát és a garancialevelet a termékekkel együtt csomagolva küldjük. Garanciális igény esetén szükséged lesz egy garanciális bejelentő lapra is, amit a IDE, vagy a lentebbi képre kattintva tölthetsz le. Ezt kitöltve mihamarabb juttasd el hozzánk e-mailben vagy személyesen. A terméket ilyenkor visszaszállítjuk vizsgálatra, vagy ha van hozzád közel eső partnerünk, akkor az ő segítségüket is igénybe tudjuk venni.

A garancia bejelentő letöltéséhez kattints az alábbi képre:

Garancia bejelentő

Ritkán ugyan, de előfordul - főleg speciális méreteknél-, hogy a gumiabroncs gyártási ideje nem az adott éven belüli, aminek elsősorban technikai okai vannak. Bizonyos méretek gyártása csak időszakos, egészen egyszerűen nincs rá akkora igény, ami a folyamatos gyártást és felhasználást lehetővé tenné, így ezeket a típusokat csakis nagyobb szériában gazdaságos gyártani, tehát hosszabb a készletezési idejük. Ezek a gumik ugyanakkor minden tekintetben (minőség, tapadás, tartósság) megfelelnek az elvárásoknak, melyet a gyártók a jótállási feltételeikben ki is hangsúlyoznak. De nem kell félned, a gyári és az R17.hu raktáraiban alkalmazott professzionális tárolási körülmények meggátolják a gumiabroncsok idő előtti öregedését.

(Itt meg kell jegyezzük, hogy az alaptalan reklamáció esetén a kimagaslóan nagy vizsgálati és szállítási költséget a bejelentő felé tovább terheljük.)

 

Lehetőség van a fenti garancia feltételek kibővítésére, ez az R17 Kiterjesztett garancia:


Kiterjesztett garancia

"Egy rémálmom, hogy az új gumiszett vásárlását követően, akár az első kilométereken defektet kaphatok vagy bármikor később megsérülhetnek az értékes gumijaim" - mesélik rendszeresen motorosok.
Sajnos ez nem is olyan ritka, és még hosszú használat után is bosszúságot és nem várt költséget jelenthet egy javíthatatlan defekt, vagy kátyú okozta sérülés. Ami bárhol, bármikor megtörténhet. Habár minden abroncsunkhoz gyártói garancia jár, de ez a külső behatásokból származó károkra értelemszerűen nem érvényesíthető. Sajnos, a végső megoldás rendszerint csere, ezért az előrelátók számára megnyugtató megoldást kínálunk.

Az R17 kiterjesztett garanciával minden kockázatod átvállalunk a következő két éven keresztül. Legyen az egy alattomos defekt, netán úthibából származó abroncssérülés. Olyan kötetlen védelmet nyújtunk a gumijaid számára, melyet egyetlen gyártói garancia sem pótol.

Nagyszerű, egyszerű és a kivételmentes.
Az R17 kiterjesztett garancia minden új közúti abroncs mellé elérhető. Bármilyen javítható sérülés vagy szükséges csere teljes költségeit átvállaljuk. Belföldi érvényességű, nincs szervizpontokhoz vagy végtelen adminisztrációhoz kötve. Csak jelezd ha baj van. Onnan a gond, a döntés és persze a teljes költség is a miénk. Biztos lehetsz benne, hogy szakszerű és biztonságos megoldással állunk elő. Ha szükséges, vadonat újra cseréljük. Az abroncs mindössze két egyszerű feltételnek kell hogy megfeleljen: a profilmélység ne legyen alacsonyabb, mint a törvényben meghatározott minimális érték. (1,6 mm), illetve eredetileg két éven belül tőlünk származzon. Ugye jól hangzik?

Ne aggódj, népszerűsége miatt egy R17 Kiterjesztett garancia költsége töredéke egy új gumi értéke és a nyújtott előnyökhöz képest.
Új abroncs vásárlásakor tudod érvényesíteni: a kosárba dobásakor pipáld be és máris a gumival együtt érkezik a maximális védelem!

Kategóriák

 
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz 
     
Michelin Minősített Szakszerviz 
 
 

Termék összehasonlítás

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban.
A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
További információ