Kosár tartalma ide
Mobilszámaink
0
Kosár
jelenleg üres!
Még üres a kosarad
0
Ezt néztem
 
Maximálisan elégedett vagyok: Remek kommunikáció, jó ár, gyors szállítás.
Nagy Iván
2018.08.24.
Gyors, pontos, megbízható. Örülök hogy rátaláltam!
Lacika
2018.08.08.
Igy kéne működnie minden web shop nak
Fero25
2018.12.18.
A megrendelt terméket másnapra meg is kaptam,
GregDagger
2018.09.14.
Az ügyfélszolgálat teljesen megbízható, a termékkel kapcsolatos kérdésemre nagyon precíz választ kaptam,
BigLaca
2018.12.21.
Gyors és segitökész csapat, friss gumik, villám kiszállitás.
B. V.
2018.06.01.

Gyártói Garancia

 

Gyártói garancia

Az R17.hu csapata folyamatosan azon dolgozik, hogy nevünk hallatán a minőség szó ugorjon be elsőre, és ebből sosem engedünk. Magyarországi márkaképviseleteként minden egyes nálunk vásárolt abroncsra gyári garanciát vállalnunk, ezért is érdemes őket tőlünk beszerezni.

Minden esetben vállaljuk a törvény által meghatározott garanciális és jótállási feltételeket, de szerencsére a gyártók által vállalt feltételek jellemzően kedvezőbbek ennél, úgyhogy a gyártó által biztosított, és törvényileg előírt garancia az irányadó. Általában elmondható, hogy azok a meghibásodások az elfogadhatók a garancia feltételein belül, amik gyártási, tervezési vagy kivitelezési hibára vezethetők vissza. Nem érvényesíthető a garancia helytelen szállítás, felhasználás, szerelés vagy versenyzés következményeként kialakult hibákra, a minimálisan előírt (1,6mm) alatti profil mélységű, illetve javított gumiabroncsokra.

A névre szóló számlát és a garancialevelet a termékekkel együtt csomagolva küldjük. Garanciális igény esetén szükséged lesz egy garanciális bejelentő lapra is, amit a IDE, vagy a lentebbi képre kattintva tölthetsz le. Ezt kitöltve mihamarabb juttasd el hozzánk e-mailben vagy személyesen. A terméket ilyenkor visszaszállítjuk vizsgálatra, vagy ha van hozzád közel eső partnerünk, akkor az ő segítségüket is igénybe tudjuk venni.

A garancia bejelentő letöltéséhez kattints az alábbi képre:

Garancia bejelentő

Ritkán ugyan, de előfordul - főleg speciális méreteknél-, hogy a gumiabroncs gyártási ideje nem az adott éven belüli, aminek elsősorban technikai okai vannak. Bizonyos méretek gyártása csak időszakos, egészen egyszerűen nincs rá akkora igény, ami a folyamatos gyártást és felhasználást lehetővé tenné, így ezeket a típusokat csakis nagyobb szériában gazdaságos gyártani, tehát hosszabb a készletezési idejük. Ezek a gumik ugyanakkor minden tekintetben (minőség, tapadás, tartósság) megfelelnek az elvárásoknak, melyet a gyártók a jótállási feltételeikben ki is hangsúlyoznak. De nem kell félned, a gyári és az R17.hu raktáraiban alkalmazott professzionális tárolási körülmények meggátolják a gumiabroncsok idő előtti öregedését.

(Itt meg kell jegyezzük, hogy az alaptalan reklamáció esetén a kimagaslóan nagy vizsgálati és szállítási költséget a bejelentő felé tovább terheljük.)

 

Lehetőség van a fenti garancia feltételek kibővítésére, ez az R17 Kiterjesztett garancia:


Kiterjesztett garancia

Ha szeretnéd még nagyobb biztonságban tudni gumiabroncsaidat – és persze pénztárcádat –, akkor az alábbi lehetőséget semmiképp se hagyd ki! Természetesen minden nálunk  vásárolt gumihoz jár a gyári garancia, ez tény. Viszont vannak esetek, amikor előfordul, hogy az nem elég, sőt! A mai gumiabroncs gyártók olyan profi csúcstechnológiával dolgoznak, hogy a gyári garancia bejelentő lapot szinte alig látjuk, illetve csak és kizárólag a gyártási folyamat során bekövetkező hibákért vállalnak felelősséget. Azonban van egy aspektus – és itt jön képbe az R17.hu kiterjesztett garancia-, amivel ők sem számoltak: mi, a motorosok. Normál használat esetén is történhetnek velünk kisebb balesetek, meghibásodások, aminek megoldása eddig rátok várt és az az efféle javítások – valljuk be őszintén - nem kevés pénzbe kerülnek. Egy csekély költség ellenében azonban mi átvesszük tőletek ezt a kockázatot! Csak gondoljatok bele: az általatok vásárolt nagy összegű, prémium kategóriás abroncsaitok biztonságáért megéri-e ez az apró befektetés?

A vásárlástól számított 2 éven belüli időszakra (új) cseregaranciát biztosítunk, amennyiben normál használat, vagy baleset közben a gumi javíthatatlanul megsérül (pl.: szövet- vagy oldalfal szakadás, futófelületi problémák, légzáró réteg sérülése, peremhibák) vagy egyéb ok (okok) miatt használhatatlanná válik. Ha a hiba javítható, az nem jelent cserét, azt szervizeinkben ingyenesen hárítjuk el. Ez vonatkozik a defektjavításra is amennyiben azt az abroncs gyári technológiái megengedik. Illetve fenntartjuk a jogot az eltérő, de hasonló minőségű termékkel való helyettesítésre, ha a kiterjesztett garancia alá vont termék nincs gyártásban, vagy ésszerű időn belül nem szállítható.

Néhány minimális feltételnek azonban itt meg kell felelned: a kiterjesztett garancia feltétele minimum 3,5 mm profilmélység a legkopottabb mintaárokban mérve. A garancia nem vonatkozik az üzemszerű, illetve extrém kopásra sem. Az R17.hu kiterjesztett garancia ugyanakkor – értelemszerűen – nem érvényesíthető szándékos rongálás, vagy versenyzéssel kapcsolatos körülmények között használt gumiabroncsokra.

Az R17.hu kiterjesztett garanciát a kiválasztott gumi kosárba rakásakor tudod a rendelésedhez hozzáadni. A helyszínen vásárolt abroncsoknál pedig kollégáink fel fogják hívni erre az ajánlatra a figyelmed.

Kategóriák

 
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz 
     
Michelin Minősített Szakszerviz 
 
 

Termék összehasonlítás

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban.
A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
További információ