Kosár tartalma ide
Mobilszámaink
0
Kosár
jelenleg üres!
Még üres a kosarad
0
Ezt néztem
 
A megrendelés visszaigazolása gyors. Segítőkészek. Én ott is szereltetem a gumikat. Pontosak, gyorsak.
G. Pál
2017.07.12.
Jó a tanácsadás, jók az árak.
Mélykuti Gábor
2018.11.01.
Maximálisan elégedett vagyok: Remek kommunikáció, jó ár, gyors szállítás.
Nagy Iván
2018.08.24.
Minden flottul működik, Ismerőseim ajánlották
Pisti
2019.01.04.
Gyors reagalas emailre, gyors, preciz szereles, tokeletes szaktudas. Ajanlom minden motorostarsamnak!
Csaba
2017.06.14.
Maximálisan elégedett vagyok. Profi üzlet, a legjobb motorgumi áruház.
Bányai József
2017.07.01.

MOTUL C2+ LÁNCSPRAY 400ML (FEHÉR SZÍNÜ)

Utcai motorokhoz ajánlott PTFE adalékot tartalmazó fehér színű nagyon tapadó láncspray.
Leírás
A legkiválóbb választás utcai felhasználásra. Fehér színű, PTFE ( teflon ) adalékot tartalmazó, nagy viszkozitású, szintetikus lánckenő spray. Nagy nyomásstabilitás jellemzi, a teflon adaléknak köszönhetően csökken a láncszemek közötti súrlódás, így nagy igénybevétel mellett is optimális védelmet nyújt a kopással szemben. Kiváló kúszótulajdonság és magas tapadási készség jellemzi. Víztaszító képességének köszönhetően kiváló védelmet nyújt a korrózióval szemben.
MUC-OFF ENDURANCE CERAMIC LÁNC-SPRAY

MUC-OFF ENDURANCE CERAMIC LÁNC-SPRAY

Tartós, kerámia alapú lánc spray, ami minden összetevőt tartalmaz amire egy utcai motorosnak szükség...
Leírás
Tartós, kerámia alapú lánc spray, ami minden összetevőt tartalmaz amire egy utcai motorosnak szüksége van. Túrázóknak és azoknak javasoljuk, aki sokat használja a motorját és kevés ideje van a lánc ápolásra. Tartós bevonatot képez megvédi a láncot a víztől, korróziótól és növeli az élettartamát, erős vízlepergető hatása van. Mélyen a lánc belsejébe hatol, kevésbé hajlamos a leszóródásra. Átlátszó, színtelen bevonatot képez. Teljesen szintetikus összetevőket tartalmaz.
MUC-OFF DRY PTFE LÁNC-SPRAY

MUC-OFF DRY PTFE LÁNC-SPRAY

A P.T.F.E. adalék hozzáadásával készült láncspray nagy erőhatásoknak is felületi nyomásnak is ellená...
Leírás
A P.T.F.E. adalék hozzáadásával készült láncspray nagy erőhatásoknak is felületi nyomásnak is ellenáll, és maximálisan lecsökkenti a súrlódási együtthatót. Ez különösen alkalmassá teszi versenykörülmények közötti használatra, ahol minden apró részlet számít. Elsősorban száraz időjárási körülmények mellé javasolt. Állagának köszönhetően könnyen eljut a lánc minden kenést igénylő pontjához és maximális kenést biztosít. Tartós és tiszta védőréteget képez.
MUC-OFF LÁNCTISZTÍTÓ 400ML 2107

MUC-OFF LÁNCTISZTÍTÓ 400ML 2107

A Muc-Off Bio Chain Cleaner egy nagy tisztító erőjű lánctisztító spray, amit arra terveztek, hogy a...
Leírás
A Muc-Off Bio Chain Cleaner egy nagy tisztító erőjű lánctisztító spray, amit arra terveztek, hogy a láncról és lánckerekekről a felgyülemlett szennyeződést maradéktalanul eltávolítsa. Az egyedülálló formulának köszönhetően teljes mértékben lebontja az olajat és zsírt, és védőréteget is képez az újabb szennyeződések ellen. Nem tesz kárt a lánc gumi tömítéseiben, így minden ismert lánctípuson alkalmazható. Vízzel egyszerűen és gyorsan leöblíthető.
MOTUL C2 LÁNCSPRAY 400ML (SZÍNTELEN)

MOTUL C2 LÁNCSPRAY 400ML (SZÍNTELEN)

Utcai motorokhoz ajánlott színtelen nagyon tapadó láncspray.
Leírás
Színtelen lánc spray, amely elsősorban utca körülményekre és felhasználásra lett tervezve. Kiváló tapadási készség jellemzi, mely garantálja, hogy az igen nagy sebességnél jelentkező centrifugális erő hatására sem verődik le a lánc felületéről. Nagy igénybevétel esetén is kitűnő védelmet nyújt a kopással és a korrózióval szemben.
MOTUL C1 LÁNCTISZTÍTÓ SPRAY 400ML

MOTUL C1 LÁNCTISZTÍTÓ SPRAY 400ML

Gyors és optimális tisztítószer "X" & "0" gyűrűs motorkerékpár láncokhoz.
Leírás
A Motul lánctisztító spray-je alkalmas minden típusú motorkerékpár lánc tisztítására. Gyorsan és hatékonyan távolítja el a megkeményedett és ráégett szennyeződéseket, kitűnő tisztító és zsírtalanító képességgel rendelkezik. Klórmentes összetételének köszönhetően egyaránt használható "O”, "X” és "Z” gyűrűs láncokhoz.
MOTUL C3 LÁNCSPRAY 400ML (OFF ROAD)

MOTUL C3 LÁNCSPRAY 400ML (OFF ROAD)

Off road motorokhoz ajánlott szennyeződést taszító láncspray, sárga szinezésű.
Leírás
Olyan kenőanyag mely kifejezetten extrém körülmények között lett kifejlesztve és tesztelve. Krémszerű, nem tapadó láncspray, mely off road motorkerékpárok lánc ápolására/védelmére alkalmas. Állagának és összetételének köszönhetően kipergeti a homokot, sarat és egyéb szennyező anyagokat a láncszemek közül. Kiválóan alkalmas szélsőséges körülmények között használt motorokhoz, quadokhoz.
MOTUL C4 LÁNCSPRAY 400ML (FACTORY)

MOTUL C4 LÁNCSPRAY 400ML (FACTORY)

Fehér színű láncspray ( Boron -tech ) pálya versenymotorokhoz.
Leírás
Legújabb fejlesztésű fehér színű, szintetikus lánc spray. Kifejezetten ajánlott verseny körülmények között használva, jó tapadás jellemzi, nem koszolja a felnit, e mellett kis gördülést tesz lehetővé ezzel növelve a motor optimális teljesítmény leadását. Kizárólag versenypályára, nagy igénybevétel esetén ajánlott.
MOTUL C5 LÁNCPASZTA 150ML

MOTUL C5 LÁNCPASZTA 150ML

Fehér színű paszta ecsetszerű végződésű tubusban mindenféle utcai motorkerékpár és gokart láncának k...
Leírás
Újdonság a lánc ápolás területén. Fehér színű lánckenő paszta, mely a tubus végén lévő ecsetszerű végződéssel könnyedén felhordható a felületre. Egyaránt használható, minden típusú lánc kenésére. A sűrű anyagot nagy tapadás jellemzi, mely hosszú ideig fog a lánc felületén maradni, ezáltal képes az optimális kenést biztosítani. Legfőképpen utcai motorkerékpárokhoz ajánljuk.
MUC-OFF OFF-ROAD LÁNC-SPRAY

MUC-OFF OFF-ROAD LÁNC-SPRAY

A Muc-Off Off-Road Chain Lube kifejezetten terepmotorokra fejlesztett lánc-spray. Tartós védőbevonat...
Leírás
A Muc-Off Off-Road Chain Lube kifejezetten terepmotorokra fejlesztett lánc-spray. Tartós védőbevonatot hoz létre, amely megvédi láncot a korróziótól és a lánc/lánckerék összeéréséből adódó kopástól. További előnye, hogy UV-festéket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy UV lámpa segítségével ellenőrizheti, hogy a lánc egész felületén megtapadt a spray. Alkalmas normál, O, X és Z-gyűrűs láncokhoz terepen, hosszú távon. Érdemes arra ügyelni, hogy fölöslegesen nagy mennyiséget ne fújjunk a láncra. A kerámia adalékok növelik az alkatrészek élettartamát. Használható motocross, enduro, triál motorokon, quadon.
MUC-OFF EXTREME LÁNC-SPRAY

MUC-OFF EXTREME LÁNC-SPRAY

Polimer alapú, extrém időjárás mellé is alkalmas láncspray. Minden körülmények között megtapad a lán...
Leírás
Polimer alapú, extrém időjárás mellé is alkalmas láncspray. Minden körülmények között megtapad a láncot és védi azt azextrém külső körülményektől, mint pl az eső, sár és por. Tartós bevonatot képez ezért alkalmas azoknak a sport és túramotorosoknak, akik sokat használják a motorjukat és minimális időt tudnak a lánc ápolásra fordítani. Víztaszító, ellenáll az esőnek és a kosznak egyaránt. További fontos tulajdonsága, hogy nem szóródik ezáltal kevésbé piszkolja össze a hátsó felnit.
MOTUL LÁNC ÁPOLÓ CSOMAG (LÁNCTISZTÍTÓ + LÁNCSPRAY)

MOTUL LÁNC ÁPOLÓ CSOMAG (LÁNCTISZTÍTÓ + LÁNCSPRAY)

Motul C1 Lánctisztító Spray 400ml és Motul C2 + Láncspray 400ml (fehér színü) csomagban. Gyors és op...
Leírás
Motul C1 Lánctisztító Spray 400ml és Motul C2 + Láncspray 400ml (fehér színü) csomagban. Gyors és optimális tisztítószer "X" & "0" gyűrűs motorkerékpár láncokhoz. Utcai motorokhoz ajánlott PTFE adalékot tartalmazó fehér színű nagyon tapadó láncspray.
  • 1 /1

Kategóriák

 
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz 
     
Michelin Minősített Szakszerviz 
 
 

Termék összehasonlítás

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban.
A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
További információ