Kosár tartalma ide
Mobilszámaink
0
Kosár
jelenleg üres!
Még üres a kosarad
0
Ezt néztem
 
Gyors és segitökész csapat, friss gumik, villám kiszállitás.
B. V.
2018.06.01.
Kommunikatív és segítőkész alkalmazottak mind telefonon, mind email-ben.
Balint952
2018.08.18.
Itt szeretek vásárolni. Egyszerű keresés, jó kiszolgálás!
Sanya
2018.12.28.
Gyors, pontos, megbízható. Örülök hogy rátaláltam!
Lacika
2018.08.08.
Az ügyfélszolgálat teljesen megbízható, a termékkel kapcsolatos kérdésemre nagyon precíz választ kaptam,
BigLaca
2018.12.21.
Maximálisan elégedett vagyok: Remek kommunikáció, jó ár, gyors szállítás.
Nagy Iván
2018.08.24.

110/80R19 PIRELLI ANGEL GT FRONT 59V TL MOTORGUMI

Az Angel St utódjaként debütáló Angel GT az igazán sportos túramotorosok választása. 100% Italian Gr...
Leírás
Pirelli ROA RAD TL FRO 2CT PHZ MRA MOJ
Ideális választás azoknak, akik hosszú utakat tesznek meg, gyakran nagy csomagokkal terhelve, ugyanakkor szeretik motorjuk teljesítményét a végletekig kihasználni. Az elődjénél 15%-al tartósabb GT a fejlesztők szerint képes konstans megtartani pozitív jellemzőit az abroncs teljes élettartama alatt. Így hosszútávon megőrizhető a Pirelli márkára jellemző kivételes száraz és nedves tapadás.
110/80R18 MICHELIN PILOT ROAD3 FRONT 58W TL MOTORGUMI

110/80R18 MICHELIN PILOT ROAD3 FRONT 58W TL MOTORGUMI

A Michelin híres Pilot Road szériájának harmadik generációja, igazi referencia abroncs a túra-sport...
Leírás
Michelin ROA RAD TL FRO XST M2C
Az egyedülálló megjelenés a Michelin által szabadalmaztatott XST X-Sipe technológia eredménye. A lamellákkal, és víztároló furatokkal tagolt profilblokkok alkotta futófelület, kivételes vízkiszorítási jellemzőkkel bír. A 2Ct technológia biztosítja az extrém magas futásteljesítményt, és az élménymotorozáshoz elengedhetetlen kanyarstabilitást. A mintaárkok kialakításánál gondoltak a kifejezetten magas önsúlyú túramotorokra is, ezért úgy alkották meg, hogy csökkentsék a rendellenes kopás lehetőségét. Röviden 3 fő tulajdonságával jellemezhető: 1,biztonság 2,tartósság 3,komfort.
110/80R19 MICHELIN ANAKEE 3 FRONT 59V TL/TT MOTORGUMI

110/80R19 MICHELIN ANAKEE 3 FRONT 59V TL/TT MOTORGUMI

Az Anakee harmadik generációja forradalmasítja az enduró abroncsok piacát. Minden eddiginél lenyűgöz...
Leírás
Michelin ONF RAD TT TL FRO M2C
A mai túra-endurók egyre agilisabbá válnak fejlett futóművüknek, nagyteljesítményű fékberendezésüknek, és extrém motorerejüknek köszönhetően, ami folyamatos fejlesztésekre sarkallja az abroncsgyártókat. Az aktuális követelményeknek megfelelően a Michelin megalkotta forradalmian új mintázatát, az Anakee 3-at. Az új profilt a Michelin sport-túra abroncsai ihlették, így minden eddiginél jobb kezelhetőséget, és stabilitást biztosít. Az íveltebb profilkontúr kiemelkedő manőverezhetőséget, és nagy érintkezési felületet nyújt a sportos motorozhatóság érdekében. A szilika összetevőknek, és a széles, hornyolt mintaároknak köszönhetően, tovább javultak a vizes jellemzők az elődhöz képest, ami a vízkiszorítási teljesítményben és rövidebb fékútban mérhető. A minta élek számának növelésével sikerült megfelelni a mérsékelt terephasználat támasztotta igényeknek. A speciális mintaárok kiképzés további kapaszkodó éleket biztosít, növelve az öntisztulási képességet is. A tartósság tekintetében pedig abszolút új etalon született, köszönhetően a kétkomponensű futófelületnek, és a felhasznált anyagok területén végzett folyamatos kutatásoknak. A konkurensekhez (Pl.: Tourance EXP) mérten 25%-al teljesít jobban. A BMW R1200 Gs ezekkel az abroncsokkal hagyja el a gyárat.
110/80R19 DUNLOP ROADSMART III FRONT 59V TL MOTORGUMI

110/80R19 DUNLOP ROADSMART III FRONT 59V TL MOTORGUMI

A Roadsmart harmadik generációja az újratervezett futófelületnek, és a nano-technológiás vegyültnek...
Leírás
Dunlop ROA RAD TL FRO JLB MTC
A Roadsmart 3 különleges futófelületi mintázata úgy lett tervezve, hogy kiemelkedő tapadást nyújtson nedves úton is, ugyanakkor egyenletes kopást biztosítson az abroncs teljes élettartama alatt. Az új nano-technológiás vegyület két komponensben történő kiosztása megnövekedett futásteljesítményt és remek vízkiszorítási jellemzőket kínál. A Dunlop belső tesztjei alapján 10%-os javulást értek el a tartósság tekintetében. A teljes futófelületet behálózó egyedi mintázat gyorsan, és hatékonyan szorítja ki a nedvességet, ami nagy biztonságot jelent esős körülmények között. A szövetvázban alkalmazott új anyagok modernebb karkaszt alkotnak, ami csökkenti a bekormányzáshoz szükséges erőt, és pontosabb visszajelzéseket ad.
110/80R19 CONTINENTAL CONTIROADATTACK 2 EVO FRONT 59V TL MOTORGUMI

110/80R19 CONTINENTAL CONTIROADATTACK 2 EVO FRONT 59V TL MOTORGUMI

A Road Attack 2 továbbfejlesztett változata, kifinomultabb mintázattal a megnövekedett nedves tapadá...
Leírás
Continental ROA RAD TL FRO BC MGP ZDG BPN
Apró, de hatékony módosítások eredményeként még tökéletesebbé vált, mint a standard Road Attack 2. A futófelületi mintázat mélyebb lett, és a geometriája is megváltozott, így a megnövelt szilika tartalommal együtt, még tartósabb, és még jobban teljesít vizes úton. A leg magasabb szintű biztonságot, és komfortot biztosítja a túra motorosok számára.
110/80R19 BRIDGESTONE BT023 FRONT 58W TL MOTORGUMI

110/80R19 BRIDGESTONE BT023 FRONT 58W TL MOTORGUMI

A Bt023 eddigi pályafutása során kiérdemelte az egyik leg tartósabb túra abroncs címét. A Gt változa...
Leírás
Bridgestone SZV ROA RAD TL FRO HT MS RCP 1CT
Az elődnek számító Bt021-hez mérten 30%-al jobban teljesít, köszönhetően a hátsó abroncs esetében alkalmazott háromzónás felépítésnek. Könnyedén teljesíti a túra abroncsoktól elvárt nagyfokú nedves tapadást, a száraztapadás tekintetében viszont az elvártnál is kiemelkedőbb. Mindez köszönhető a szilika tartalom, és a mintázottság megfelelő arányának. Komfortos, és csendes gördülés mellett nyújt megbízható tapadást, a mindennapokban, vagy akár a leghosszabb motoros túrák esetén is.
  • 1 /1

Kategóriák

 
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz 
     
Michelin Minősített Szakszerviz



 
 
 

Termék összehasonlítás

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban.
A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
További információ