Kosár tartalma ide
Mobilszámaink
0
Kosár
jelenleg üres!
Még üres a kosarad
0
Ezt néztem
 
Minden flottul működik, Ismerőseim ajánlották
Pisti
2019.01.04.
Sallangmentes kommunikáció, gyors kiszállítás! Csak ajánlani tudom.
PB
2017.06.17.
Gyors reagalas emailre, gyors, preciz szereles, tokeletes szaktudas. Ajanlom minden motorostarsamnak!
Csaba
2017.06.14.
Jó a tanácsadás, jók az árak.
Mélykuti Gábor
2018.11.01.
Maximálisan elégedett vagyok. Profi üzlet, a legjobb motorgumi áruház.
Bányai József
2017.07.01.
Kommunikatív és segítőkész alkalmazottak mind telefonon, mind email-ben.
Balint952
2018.08.18.

Visszavásárlási garancia


Garanciális jog:

A közted és cégünk közt létrejött szerződések részletes szabályozásairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet alapján úgynevezett elállási jog (a termék visszaküldésének joga, visszaküldési garancia)   illet meg internetes vásárlásod esetén, és e jogot néhány kivételtől eltekintve gyakorolhatod.

 

Elállási jog:

Ez azt jelenti, hogy az interneten megkötött szerződéstől jogszabályi felhatalmazás alapján visszalépheszt, vagyis a vásárolt termékeket azonnal visszaküldheted nekünk. Az általad kifizetett összeg      visszatérítjük neked. Az elállási jog kompenzálja azt, hogy a vásárlás előtt nem volt lehetőséged a termék megvizsgálására továbbá, hogy kizárólag az általunk meghatározott információkra támaszkodtál a     vásárlás előtt.

Határon átnyúló vásárlás esetén is megillet az elállási jog:

Az Európai Unió bármely tagállamából vásároltál, az uniós jogharmonizáció révén megillet az elállási jog az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU döntése alapján 14 naptári napra növekedett az    elállási jog határideje. A termék megrendelése esetén az átvételétől, a szerződéskötés után kezdődik az elállási határidő.

Elállási jog határideje:

Természetesen a 14 napos határidő alatt elállhatsz a szerződéstől, de kérünk /a jóhiszeműség és a tisztesség általános követelményei szerint/ az átvételt követően a fel nem szerelt, 0 Km-es, sérülés és      szennyeződés mentes gumiabroncsodról haladéktalanul döntsd el, hogy megtartod vagy esetleges visszaküldöd. Az átvétel napját elsősorban a termékhez mellékelt számlán (nyugtán) szereplő teljesítési   időpont alapján tudod igazolni. A visszavásárláshoz feltétlenül szükséges megtartanod, és részünkre visszajuttatnod  a számlát. A határidő betartottnak minősül, amennyiben letelte előtt visszaküldöd a  terméket.

Elállási szándékod több módon közölheted :

Szóban (telefonon), postai úton (célszerű tértivevényes levélben) vagy e-mailben, valamint a vonatkozó Korm. rendelet mellékletében szereplő nyilatkozatminta felhasználásával.

A visszajáró összeg kifizetése:

Az általad igényelt fizetési módnak megfelelően, vagy a megadott bankszámlaszámodra legkésőbb 14 napon belül visszautaljuk a teljes vételárat, amint megkaptuk a visszaküldött terméket.

Felmerülő költségek:

Neked kell gondodkodnod a visszajuttatásról, a visszaküldés költségei téged terhelnek, ezért nem adhatod fel utánvétellel vagy portóval. (ha mégis azt szeretnéd, hogy mi szállíttassuk vissza az abroncsokat, ennek a díja 990 Ft)

Felmondási jog:

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet szerint indokolás nélküli elállási jog illet meg, tehát a webshopunk eltekint az indoklástól.,

Elállási jog gyakorlásának a menete:

Kérünk, hogy a kézhezvételtől számított legrövidebb időn belül jelezd elállási szándékodat.Postai úton történő jelzés alkalmával a postára adás dátumát, emailen keresztül történő értesítés esetén az email      idejét vesszük figyelembe.

Szándékod jelezheted elérhetőségeink az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Postázásai cím: Terrex Kft 4031 Debrecen Szoboszlói út 50.

Telefon:  06-1-800-1717

Email cím: Info@R17.hu

Kivételek:

Ha az átadást követően elválaszthatatlanul vegyül más termékkel és károsodik a tőlünk vásárolt termék.

A nem rendeltetésszerű használatból eredő károk.

Kategóriák

 
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz 
     
Michelin Minősített Szakszerviz 
 
 

Termék összehasonlítás

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban.
A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
További információ