Kosár tartalma ide
Mobilszámaink
0
Kosár
jelenleg üres!
Még üres a kosarad
0
Ezt néztem
 
Minden rendben ment. Gyorsan kiszállították a terméket, és kártyával fizettem a futárnak.
Samgeza
2017.06.23.
Jó a tanácsadás, jók az árak.
Mélykuti Gábor
2018.11.01.
Kommunikatív és segítőkész alkalmazottak mind telefonon, mind email-ben.
Balint952
2018.08.18.
Az ügyfélszolgálat teljesen megbízható, a termékkel kapcsolatos kérdésemre nagyon precíz választ kaptam,
BigLaca
2018.12.21.
A megrendelt terméket másnapra meg is kaptam,
GregDagger
2018.09.14.
Korrekt, bőséges információ az oldalon. Gyors ügyintézés, szállítás.
Fecsó
2019.01.17.

Visszavásárlási garancia


Garanciális jog:

A közted és cégünk közt létrejött szerződések részletes szabályozásairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet alapján úgynevezett elállási jog (a termék visszaküldésének joga, visszaküldési garancia)   illet meg internetes vásárlásod esetén, és e jogot néhány kivételtől eltekintve gyakorolhatod.

 

Elállási jog:

Ez azt jelenti, hogy az interneten megkötött szerződéstől jogszabályi felhatalmazás alapján visszalépheszt, vagyis a vásárolt termékeket azonnal visszaküldheted nekünk. Az általad kifizetett összeg      visszatérítjük neked. Az elállási jog kompenzálja azt, hogy a vásárlás előtt nem volt lehetőséged a termék megvizsgálására továbbá, hogy kizárólag az általunk meghatározott információkra támaszkodtál a     vásárlás előtt.

Határon átnyúló vásárlás esetén is megillet az elállási jog:

Az Európai Unió bármely tagállamából vásároltál, az uniós jogharmonizáció révén megillet az elállási jog az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU döntése alapján 14 naptári napra növekedett az    elállási jog határideje. A termék megrendelése esetén az átvételétől, a szerződéskötés után kezdődik az elállási határidő.

Elállási jog határideje:

Természetesen a 14 napos határidő alatt elállhatsz a szerződéstől, de kérünk /a jóhiszeműség és a tisztesség általános követelményei szerint/ az átvételt követően a fel nem szerelt, 0 Km-es, sérülés és      szennyeződés mentes gumiabroncsodról haladéktalanul döntsd el, hogy megtartod vagy esetleges visszaküldöd. Az átvétel napját elsősorban a termékhez mellékelt számlán (nyugtán) szereplő teljesítési   időpont alapján tudod igazolni. A visszavásárláshoz feltétlenül szükséges megtartanod, és részünkre visszajuttatnod  a számlát. A határidő betartottnak minősül, amennyiben letelte előtt visszaküldöd a  terméket.

Elállási szándékod több módon közölheted :

Szóban (telefonon), postai úton (célszerű tértivevényes levélben) vagy e-mailben, valamint a vonatkozó Korm. rendelet mellékletében szereplő nyilatkozatminta felhasználásával.

A visszajáró összeg kifizetése:

Az általad igényelt fizetési módnak megfelelően, vagy a megadott bankszámlaszámodra legkésőbb 14 napon belül visszautaljuk a teljes vételárat, amint megkaptuk a visszaküldött terméket.

Felmerülő költségek:

Neked kell gondodkodnod a visszajuttatásról, a visszaküldés költségei téged terhelnek, ezért nem adhatod fel utánvétellel vagy portóval. (ha mégis azt szeretnéd, hogy mi szállíttassuk vissza az abroncsokat, ennek a díja 990 Ft)

Felmondási jog:

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet szerint indokolás nélküli elállási jog illet meg, tehát a webshopunk eltekint az indoklástól.,

Elállási jog gyakorlásának a menete:

Kérünk, hogy a kézhezvételtől számított legrövidebb időn belül jelezd elállási szándékodat.Postai úton történő jelzés alkalmával a postára adás dátumát, emailen keresztül történő értesítés esetén az email      idejét vesszük figyelembe.

Szándékod jelezheted elérhetőségeink az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Postázásai cím: Terrex Kft 4031 Debrecen Szoboszlói út 50.

Telefon:  06-1-800-1717

Email cím: Info@R17.hu

Kivételek:

Ha az átadást követően elválaszthatatlanul vegyül más termékkel és károsodik a tőlünk vásárolt termék.

A nem rendeltetésszerű használatból eredő károk.

Kategóriák

 
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz 
     
Michelin Minősített Szakszerviz 
 
 

Termék összehasonlítás

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban.
A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
További információ