Kosár tartalma ide
Mobilszámaink
0
Kosár
jelenleg üres!
Még üres a kosarad
0
Ezt néztem
 
Gyors, pontos, megbízható. Örülök hogy rátaláltam!
Lacika
2018.08.08.
Gyors és segitökész csapat, friss gumik, villám kiszállitás.
Skunk
2018.06.01.
A megrendelés visszaigazolása gyors. Segítőkészek. Én ott is szereltetem a gumikat. Pontosak, gyorsak.
G. Pál
2017.07.12.
Az ügyfélszolgálat teljesen megbízható, a termékkel kapcsolatos kérdésemre nagyon precíz választ kaptam,
BigLaca
2018.12.21.
Kommunikatív és segítőkész alkalmazottak mind telefonon, mind email-ben.
Balint952
2018.08.18.
Minden flottul működik, Ismerőseim ajánlották
Bobber
2019.01.04.

Túrázz Velünk Ausztriában!Megtekintések: 19489

 

Indul a szezon! ...mint azt már a beharangozókban is olvashattad a www.R17.hu motorgumi webáruház akciójának keretében egy kis szerencsével  felejthetetlen motoros túrával kezdheted a 2011-es túraszezont. Az Alpinebiketours idén már 4. szezonnyitó túrájának lehetsz vendége 2011.05.18 - 2011.05.22 között.  A 4 éjszakás 3 túranapot magában foglaló szezonnyitó túraprogram 2011-ben Svájc, Dél-Tirol, Tirol, a Garda-tó és a Dolomitok régióit mutatja be a résztvevőknek, sőt jó néhány kilométer erejéig még Bajorország is bemutatkozik! Kilométerekben és kanyarokban gazdag túranapok várnak rád, melyek biztosan mély nyomokat hagynak emlékeidben! Természetesen a soha nem hiányozható remek hangulat és a hozzá tartozó színes társaság teszi teljessé ajánlatunkat... Tarts velünk Te is! Légy Te az a szerencsés akit vendégünkként tisztelhetünk a 2011-es szezonnyitó túránkon! 

2011.03.24 

További információkat, ill. a részletes túraprogramot itt találod

Nyereményed tartalmazza: 
  • ü  4 éjszaka félpanziós ellátással;
  • ü  Üdvözlőital;
  • ü  Túravideó;
  • ü  Térképanyag;
  • ü  Magyar nyelvű túravezetés;
  • ü  Tippek, tanácsok; 
Neked kell biztosítani: 
  • ü  Saját, megfelelő menetteljesítménnyel, műszaki állapottal és vizsgával rendelkező motorkerékpár.
  • ü  Személyes kiadások (ebédek, üdítő, kávé, stb.);
  • ü  Benzin;
  • ü  Parkolójegy;
  • ü  Utasbiztosítás;
  • ü  Ha van utasod, vagy útitársad, annak minden regisztrációját és költségét  
 A túrákon történő részvétel saját felelősségre történik! Személyi sérülésekért, ill. poggyászkárokért felelősséget nem vállalunk!A nyeremény készpénzre nem váltható! 

Részvételi feltételek és szabályzat itt!

A promóció 2011.05.01.-én befejeződött, a sorsolás eredményét a nyertessel írásban közöljük, illetve azt hamarosan publikáljuk!

Az R17.hu motorgumi webáruház és az Alpinebike.eu közös, nyereményjáték-szabályzata

Kérjük, olvassa el figyelmesen
a nyereményjáték szabályzatát és részvételi feltételeit.
A játékban való részvétel a részvételi szabályok automatikus elfogadását jelenti.
A nyereményjátékot a www.R17.hu webáruház üzemeltetője (Terrex kft. 4031 Debrecen, István u. 112) és a
www.alpinebiketours.eu (Alpinebiketours A-6263 Fügen Schützenweg 15. Austria) szervezi az alábbiak szerint.  
  1. A NYEREMÉNYJÁTÉKRÓL

  • 1.1. A játékban résztvevő termékek és szolgáltatások 
A játék a www.R17.hu által forgalmazott motorkerékpár gumiabroncsokhoz és felszerelésekhez kapcsolódik. Minden a nyereményjáték időtartam alatt a www.R17.hu webáruházban publikus tartalomként megjelenő és aktív státusban lévő termék vagy szolgáltatás részt vesz. A játékban nem vesznek részt az itt fel nem sorolt egyéb a szervezők által forgalmazott termékek, illetve egyéb szolgáltatások.  
  • 1.2. A nyereményjáték időtartama 2011. március.24 (0.00 órától) - 2011. május. 1. (24.00 óráig) 
A nyereményjáték kezdő időpontja előtt, és a nyereményjáték befejezése után érkezett, valamint az adott időszak alatt lemondott rendelések általi regisztrációt a játék szempontjából érvénytelennek tekintjük.  
  • 1.3. A játékban résztvevő személyek 
A nyereményjátékban részt vehet minden magyarországi lakóhellyel rendelkező, 18. életévét betöltött természetes személy, aki a nyereményjáték további feltételeinek is megfelel. A nyereményjátékban nem vehet részt a nyereményjáték szervezőjének, illetve a nyeremény túra lebonyolítójának alkalmazottai, vagy azok közeli hozzátartozói.  
  • 1.4. A játék menete Vásároljon a www.R17.hu motorgumi webáruházban legalább bruttó 50.000.- Ft felett az ott elérhető termékekből vagy szolgáltatásokból. A kiszállított termékhez csomagolt, vagy személyes átvétel esetén az átadott számlát őrizze meg, hogy esélyes legyen a www.alpinebiketours.eu által szervezett „tavaszi szezonnyitó” túrán való ingyenes részvétel megnyerésére. A regisztráció akkor érvényes, ha a nyereményjáték időtartama alatt, on-line formában a www.R17.hu webáruház rendelési rendszerén keresztül adja le rendelését. Ebből a szempontból nem vesszük figyelembe a faxon, e-mailben, telefonon vagy személyesen leadott rendeléseket. A játékosok nyerési esélyeiket több érvényes rendelés beküldésével növelhetik. Az on-line webáruház minden nap 00.00 órától - 24.00 óráig elérhető, a rendelés bármikor leadható, érvényesnek akkor tekintünk egy megrendelést, ha beérkezés és az elfogadás tényét egy automatikusan generált, (a regisztrációs adatoknál megadott) e-mail címre kiküldött e-mailben azt visszaigazoltuk. A megrendelés beérkezési időpontja az adatbázisban való rögzítésének a szerver órája szerinti időpont.  A nyereményjáték sorsolásán valamennyi érvényes rendelés részt vesz. A nyereménnyel kapcsolatban felmerülő adókötelezettség, és saját adózásával kapcsolatos adatszolgáltatás a játékost terheli.


    A játékra történő regisztráció érvénytelennek minősül az alábbi esetekben:

    a) A nyereményjátékban résztvevő játékos nem felel meg „A játékban résztvevő személyek” pontban részletezett kritériumoknak.

    b) Már beküldött és regisztrált (tehát érvényes) rendelés újraküldése esetén.

    c)Ha nem a megfelelő formátumban küldi el a megrendelését.

    d) Ha a kisorsolt nyertes kérésre nem tudja bemutatni a vásárlást igazoló blokkot/számlát.

    g) Nem belföldi szállítási vagy számlázási címről, érkezik a megrendelés. A nyereményjáték csak Magyarország területén belül játszható.

    h) Megrendelés elküldése során mobiltelefonszámát vagy e-mail címét helytelenül, vagy hibásan adta meg.
        
 
  • 1.5.        Megrendelés leadásának módja 
Nyissa meg a www.R17.hu webáruház főoldalát, majd az itt található keresők segítségével válassza ki a megvásárolni kívánt terméket (termékeket). Ezt követően a darabszám megadásával tegye azokat a virtuális bevásárlókosárba. Ügyeljen arra, hogy a bruttó végösszeg meghaladja az 50.000.- Ft-ot, hiszen ez az alapvető feltétele a játékban való részvételnek. Ezt követően a szállítási és számlázási cím megadását a szállítási és fizetési mód kiválasztása történik, amit a „Rendelés elküldése” gombbal kell véglegesíteni.

  • 1.6.        A promóció nyereménye
1 személyes, 4 éjszakás motoros Alpok-túra Tirol, Svájc, a Dolomitok és a Garda-tó érintésével. A nyereményről bővebb információt a www.alpinebiketours.eu oldalon talál. Az utazás minden részletéről a nyertest telefonon és írásban egyaránt tájékoztatjuk.
  • 1.7.        A sorsolás
A sorsolás a véletlenszerűség elvének eleget tevő számítógépes program segítségével történik. A megrendeléshez tartozó rendelésszám felhasználásával. A fődíj sorsolásakor egy pótnyertes is kisorolásra kerül, aki abban az esetben lép a nyertes helyébe, ha a nyertes bármilyen okból nem tud maradéktalanul eleget tenni a túrán való részvétel feltételeinek, azaz bármilyen ok gátolja a túrán való részvételét.A nyerteseket a regisztrációkor megadott e-mail címen haladéktalanul értesítjük. Amennyiben a megadott e-mail cím nem létezik, vagy a játékos 5 munkanapon belül nem veszi fel a kapcsolatot az értesítő levél feladójával, annak helyébe a pótnyertes lép.
A nyertese nevét a
www.R17.hu és a www.alpinebiketours.eu oldalon tesszük közzé.
  • A sorsolás időpontja: 2011. május 2. 10.00 óra
A sorsolás helyszíne: Az (R17.hu) Terrex kft. debreceni telephelyén (4031 Debrecen, István. u. 112.)
  • 1.8.        Résztvevők személyazonossága
A játékos kijelenti, hogy a regisztrációs adatai megfelelnek a valóságnak. A szervező nem vállal felelősséget, és nem vizsgálja, ha valaki megrendelését harmadik személy nevében vagy annak adataival küldi. A szervező és a szervező megbízottjának nem áll módjában ellenőrizni a fentiekben foglaltakat. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó anyagi következmény minden esetben a játékost terheli. Az ilyen jellegű vitákban sem a szervező, sem a szervező megbízottjai semmilyen felelősséget nem vállalnak.  
  • 2. VEGYES RENDELKEZÉSEK

  • 2.1. Együttműködés A játékosok a játék szervezőjével kötelesek együttműködni annak érdekében, hogy a fődíj átadásával kapcsolatos minden lényeges információ a sorsolást követő 10. napon átadásra kerüljön. A játékosok hozzájárulnak ahhoz, hogy adataikat a Nyereményjáték Szervezőjének adatbázisába kerüljenek, és hogy azokat az Adatkezelő - a www.R17.hu üzemeltetője - esetleges későbbi tiltó nyilatkozatuk kézhezvételéig minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül marketing tevékenysége céljából felhasználhassa. A játékos tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, adatai kezelését kizárólag a www.R17.hu honlap üzemeltetője (Terrex kft. 4031 Debrecen, István u. 112) végzi. Az adatbázis harmadik félnek nem kerül átadásra. A hatályos jogszabályi rendelkezésekre tekintettel hiányos vagy nem határidőben történő adatszolgáltatás esetén a szervezőnek nem áll módjában a nyeremény átadása. 
 
  • 2.2. A játékszabály elfogadásáról  A szervező kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a játékban való részvétel során, a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a játék során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért, vagy a nyeremény túrán bekövetkezett bárminemű balesetért, anyagi kárért vagy veszteségért. Szintén nem vállal felelősséget a nyertes magatartásából vagy adottságaiból eredő balesetekért vagy károkért.
    A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a játék időtartama alatt a játék, illetve a játékot tartalmazó weboldalak technikai okokból időszakosan nem érhető el.

    A játékos azáltal, hogy 50.000.- Ft feletti megrendelést ad le, elfogadja a jelen játékszabályt, valamint kifejezett, feltétel nélküli beleegyezését adja ahhoz, hogy nyertessége esetén nevét és lakcímét (kizárólag a település megjelölésével) a játék szervezője nyilvánosságra hozza.

  • 2.3. A játékból való kizárás   Bármely módon hamisított vagy manipulált vásárlást igazoló blokk/számla érvénytelennek minősül. Az érvényességgel kapcsolatban felmerülő bármely vita esetén szervező döntése az irányadó. Kizárásra kerül továbbá az a Játékos, akinek személye nem felel meg az 1.3. pontban foglaltaknak. Kizárásra kerül, aki bármilyen módon veszélyezteti a Játék tisztességes lebonyolítását.

     
  • 2.4. Egyéb   Amennyiben a játékkal kapcsolatban kérdést kíván feltenni, írjon a regisztrációkor megadott e-mail címről a hirlevel@r17.hu vagy topi@alpinebiketours.eu e-mail címre.
Terri2021-03-01 18:38:10
sildenafil price nz generic viagra no prescription http://predit.ru/Forum/index.php/165916-where-can-i-buy-generic-viagra-in-canada-65925/0 - can you buy female viagra in australia can you buy female viagra in australia sildenafil 10 mg daily buy cheap sildenafil
cialis soft tabs 40mg2021-03-27 06:55:59
cialis soft tabs 40mg
can i buy cialis over the counter in mexico2021-03-27 12:38:04
can i buy cialis over the counter in mexico
levitra versus viagra versus vidalista2021-03-28 05:23:36
levitra versus viagra versus vidalista
generic sildenafil from mumbai india2021-03-28 11:32:01
magnificent post, very informative. I'm wondering why the opposite experts of this sector don't realize this. You must proceed your writing. I am sure, you've a huge readers' base already!
daily cialis online2021-03-31 07:09:15
Highly descriptive article, I enjoyed that a lot. Will there be a part 2?
hydroxychloroquine package insert fda2021-04-01 10:55:31
Please let me know if you're looking for a author for your weblog. You have some really great articles and I believe I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd love to write some articles for your blog in exchange for a link back to mine. Please send me an email if interested. Thank you!
tadalafil for daily use 5 mg cost2021-04-02 14:20:56
This post is invaluable. Where can I find out more?
viagra online generic canada2021-04-03 16:29:07
viagra online generic canada
tadalafil 20mg online2021-04-04 07:14:52
tadalafil 20mg online
is there a generic for sildenafil2021-04-07 16:35:54
Thanks for every other informative web site. The place else could I get that type of info written in such a perfect method? I have a mission that I'm simply now running on, and I've been on the glance out for such info.
vidalista bph2021-04-08 17:07:27
Hello, just wanted to tell you, I loved this post. It was inspiring. Keep on posting!
cost of viagra 100 mg2021-04-09 08:43:38
cost of viagra 100 mg
what is vidalista professional2021-04-10 20:14:32
what is vidalista professional
tadacip cipla vs vidalista2021-04-11 02:14:38
tadacip cipla vs vidalista
hydroxychloroquine stock market2021-04-13 18:30:38
It's going to be finish of mine day, but before end I am reading this wonderful piece of writing to improve my knowledge.
female cialis generic2021-04-14 10:22:13
female cialis generic
generic cialis 80mg2021-04-15 02:51:57
Hello colleagues, how is all, and what you desire to say regarding this piece of writing, in my view its really remarkable for me.
generic cialis fast delivery2021-04-15 19:20:36
generic cialis fast delivery
tadalafil order online no prescription2021-04-15 21:02:52
I know this site offers quality dependent posts and extra material, is there any other web page which offers these kinds of information in quality?
how to buy cialis in australia2021-04-18 10:14:06
discount generic cialis how to buy cialis in australia cheap generic cialis online canadian pharmacy
average cost of vidalista daily use2021-04-18 15:40:37
average cost of vidalista daily use
metronidazole used to treat2021-04-21 02:27:29
I've read several just right stuff here. Certainly worth bookmarking for revisiting. I surprise how so much effort you put to create this type of excellent informative web site.
buy hydroxychloroquine online2021-04-23 15:52:58
buy hydroxychloroquine online
vidalista free trial offer2021-04-24 16:55:51
vidalista free trial offer
cialis users2021-04-26 02:37:24
Wow, superb blog structure! How long have you ever been running a blog for? you make running a blog look easy. The entire look of your web site is magnificent, let alone the content material!
metronidazole topical 1% gel price2021-04-26 23:30:02
I blog quite often and I genuinely appreciate your content. Your article has really peaked my interest. I am going to take a note of your website and keep checking for new details about once per week. I opted in for your RSS feed as well.
can you buy cialis online from canada2021-04-27 00:28:09
where to buy cialis online canada can you buy cialis online from canada otc cialis 2017
sildenafil 20 mg coupon cvs2021-04-27 05:04:47
Hi there! This article couldn't be written any better! Reading through this article reminds me of my previous roommate! He constantly kept preaching about this. I am going to send this information to him. Fairly certain he will have a good read. I appreciate you for sharing!
how well does vidalista work2021-04-28 13:07:09
how well does vidalista work
prednisone side effects in women2021-04-30 05:10:21
prednisone side effects in women
tadalafil cost in mexico2021-05-05 15:31:32
tadalafil cost in mexico
hydroxychloroquine manufacturer coupon2021-05-08 05:41:07
hydroxychloroquine manufacturer coupon
is careprost bad for you2021-05-08 09:05:02
can careprost raise blood pressure is careprost bad for you bimatoprost brand or generic
durvet ivermectin pour on dewormer2021-05-15 22:25:06
This article will assist the internet people for creating new website or even a blog from start to end.
generic cialis 20mg uk2021-05-16 05:22:42
generic cialis 20mg uk
compare generic amoxil prices2021-05-17 08:24:27
compare generic amoxil prices
cost of vidalista daily dose2021-05-18 18:16:25
I think the admin of this site is in fact working hard in favor of his website, because here every information is quality based information.
cialis online canadian2021-05-22 06:23:29
cialis online canadian
is cialis or viagra better2021-05-23 10:31:47
Link exchange is nothing else except it is only placing the other person's weblog link on your page at proper place and other person will also do similar for you.
azithromycin 500 mg dosage2021-05-23 13:08:18
If you want to get much from this paragraph then you have to apply such strategies to your won web site.
zetisno zetisno2023-08-23 05:38:14

these additions could provide crossover grid an extra layer of appeal for tech-savvy consumers.

bekeanloinsey342023-08-30 05:05:32

Thank you for challenging us to step out of our fnf game comfort zones and confront important issues head-on.

online 2023-10-30 04:15:21

The promising kilometers and turns promise rich among us online adventures and memories for the participants, and of course the good atmosphere and colorful company contribute to the tour experience.

Fdunjk2023-11-13 02:19:09

Since all of the content on this page is of a high caliber, I believe the website administrator is really putting a lot of effort into maintaining it.

free games

Hozzászólok

(Mások is láthatják)
(Nem publikus)

Kategóriák

 
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz 
     
Michelin Minősített Szakszerviz



 
 
 

Termék összehasonlítás

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban.
A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
További információ