Kosár tartalma ide
Mobilszámaink
0
Kosár
jelenleg üres!
Még üres a kosarad
0
Ezt néztem
 
Jó a tanácsadás, jók az árak.
Mélykuti Gábor
2018.11.01.
Minden flottul működik, Ismerőseim ajánlották
Bobber
2019.01.04.
Maximálisan elégedett vagyok: Remek kommunikáció, jó ár, gyors szállítás.
Nagy Iván
2018.08.24.
A megrendelt terméket másnapra meg is kaptam,
GregDagger
2018.09.14.
Az utóbbi négy garnitúrát az R17-től rendeltem. Bár minden webáruház ilyen lenne! Kiváló, gyors, udvarias kommunikáció! THX
István
2018.07.13.
Gyors reagalas emailre, gyors, preciz szereles, tokeletes szaktudas. Ajanlom minden motorostarsamnak!
Csaba
2017.06.14.

Miért szeretjük a németeket?Megtekintések: 231

miert_szeretjuk_a_nemeteket.jpg
Legutóbb a franciákról írtunk nektek kis összefoglalót, most a németeken a sor! Szóval, miért is szeretjük őket?
 
 
1. Jó autókat gyártanak
Ezzel nehéz vitatkozni. A Porsche, a BMW és a Mercedes menő, az Opel elnyűhetetlen, az Audiról és a Volkswagenről nem is beszélve. A német autógyártás 1883-ig nyúlik vissza, amikor Karl Benz megalakította a Benz & Co. céget Mannheimben. Azóta is a világ egyik legismertebb márkája a Mercedes-Benz, ami 2012-ben itthon is gyárat nyitott, és mára már több mint 3000 ember dolgozik ott. A német autóipar számos ikonikus modellt adott a világnak, az egyik nagy kedvenc a Volkswagen bogár, melyet az 1938-ban alapított üzem 1945-ben kezdett el gyártani, miután a Volkswagenwerk feletti felügyelet a brit katonai kormány kezébe kerül. A modellt egészen 2003-ig gyártották, és a világ legnagyobb számban értékesített autója lett, az eladott 21 millió darabbal.
 
2015. 07. 21. 

2. Jó a sörük
A pedáns németek 1516-ban már szabályozták, hogy mik a pontos kritériumai a német sörnek. Az un. tisztasági törvény, Reinheitsgebot mondja ki, hogy és mint készülhet a sör, és legfőképp mi kerülhet bele. A németek értenek a sörhöz, több típust is megismertettek a világgal, Oktoberfesten amortizálják le a turistákat és a honpolgárokat, ahol a bajorok megmutatják, hogyan kell inni.
 
3. Berlin
Jelenleg talán ez a legizgalmasabb európai főváros, amit nem is értünk, hisz ha a németek unalmasak, nincs humoruk és azon túl, hogy ügyesen raknak össze autókat, nem igazán villantanak a világnak, akkor mitől tud Berlin ennyire unikális maradni? A zene, a színház és a galériák üde szinfoltjai Berlinnek, amely tele van külföldiekkel és diákokkal. Na meg egy csomó punkkal.
 
4. Sorozatok
A legjobb sorozatokat a németek adták a világnak. A Cobra11-re, Derrickre, a Tetthelyre vagy a Klinikákra egy generáció tekint vissza nosztalgiával. Götz George ugyan már nem nyomoz Schimanski felügyelőként, de a sorozat a mai napig is forog, így van rá esély, hogy a következő generáció ne csak az amerikai sorozatokon nőjön fel, hanem kapjon némi európai kultúrát is.
 
5. Na és, ami számunkra a legfontosabb, a minőségi motorgumikért!
 
forrás: Divány.hu

Hozzászólok

(Mások is láthatják)
(Nem publikus)

Kategóriák

 
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz 
     
Michelin Minősített Szakszerviz



 
 
 

Termék összehasonlítás

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban.
A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
További információ