Kosár tartalma ide
Mobilszámaink
0
Kosár
jelenleg üres!
Még üres a kosarad
0
Ezt néztem
 
A megrendelt terméket másnapra meg is kaptam,
GregDagger
2018.09.14.
Maximálisan elégedett vagyok. Profi üzlet, a legjobb motorgumi áruház.
Bányai József
2017.07.01.
Igy kéne működnie minden web shop nak
Fero25
2018.12.18.
Minden flottul működik, Ismerőseim ajánlották
Bobber
2019.01.04.
A megrendelés visszaigazolása gyors. Segítőkészek. Én ott is szereltetem a gumikat. Pontosak, gyorsak.
G. Pál
2017.07.12.
Bármikor, bárkinek ajánlanám. Az ügyfélszolgálatnál teljes mértékben segítőkészek.
Uzsik
2018.07.01.

Olasz hetek az R17.hu-nMegtekintések: 2790

images.jpg

A mai nappal elindult nemzeti heteink első etapja. Április hónapban olasz színekbe öltöztettük az oldalt, így most minden a Pirelli körül forog!

Most nem csak hihetetlenül jó árakon juthatsz Pirelli abroncsokhoz, de számos "olaszos" érdekességet is gyűjtöttünk! Olvashatsz majd a MotoGP olaszországi futamáról, Rossiról, az olasz fociról, na és persze az olasz nőkről, a legszebb olasz motoros túraútvonalakról és az olasz konyháról!

Benvenuti!

 

2015. 04. 10. 

Ha minden igaz, a hétvége igazi motoros időt tartogat nekünk! Hogy te azzal tölthesd az időd, amire már olyan régóta vágysz, mi összedobunk neked egy gyorsan és könnyen elkészíthető, de mégis igazi, eredeti olasz különlegességet!

Íme a recept, ami senkinek nem okozhat nehézséget!

Carbonara a'la R17.hu 

pasta-carbonara.jpg

 

 

 

 

 

 

  

Hozzávalók:

50 ml tej 
5 ek extra szűz olíva olaj 
40 dkg spagetti 
10 dkg pancetta 
3 dkg parmezán sajt (reszelt) 
2 dkg pecorino sajt (reszelt) 
50 ml tejszin 
3 db tojás sárgája 
1 db tojás fehérje 
3 db hagymakarika 
1/2 pohár száraz fehérbor 
1 csipet bors (őrölt) 
1 csipet só 

Kockákra vágjuk fel a császárszalonnát és a hagymakarikákkal együtt pirítsuk meg az olajon. Miután a hagymakarikák megpirultak, vegyük ki, majd a császárszalonnát addig pirítsuk, amíg ropogósra nem sül. Öntsük rá a bort.

Egy külön edényben a tojásokat a reszelt parmezán sajttal, a pecorino sajttal, a tejszínnel és a tejjel keverjük össze. Amikor a tésztát „fogkeményre” megfőztük és leszűrtük, visszaöntjük a főzőedénybe.

A tésztára öntsük rá a tojásos keveréket és lassú lángon addig kevergettjük, amíg a tojás megszilárdul (1-2 perc). Vegyük le az edényt a tűzről, adjuk hozzá a pirított császárszalonnát és szórjuk meg borssal. Azonnal tálaljuk.

Hozzászólok

(Mások is láthatják)
(Nem publikus)

Kategóriák

 
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz 
     
Michelin Minősített Szakszerviz



 
 
 

Termék összehasonlítás

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban.
A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
További információ