Kosár tartalma ide
Mobilszámaink
0
Kosár
jelenleg üres!
Még üres a kosarad
0
Ezt néztem
 
Gyors és segitökész csapat, friss gumik, villám kiszállitás.
Skunk
2018.06.01.
Minden flottul működik, Ismerőseim ajánlották
Bobber
2019.01.04.
Kommunikatív és segítőkész alkalmazottak mind telefonon, mind email-ben.
Balint952
2018.08.18.
Maximálisan elégedett vagyok: Remek kommunikáció, jó ár, gyors szállítás.
Nagy Iván
2018.08.24.
A megrendelt terméket másnapra meg is kaptam,
GregDagger
2018.09.14.
Gyors, pontos, megbízható. Örülök hogy rátaláltam!
Lacika
2018.08.08.

Megérkezett Pirelli Scorpion Trail IIIMegtekintések: 451



Az idei, 2024-es év egyik legjobban várt újdonsága, sláger terméke a Scorpion család legújabb tagja a Pirelli Scorpion Trail III.
A közúti sportosság és a kalandvágy tökéletes egységét találod meg ebben a gumiban. Az előző modellnek éveken át fennálló sikerességét hivatott tovább folytatni. Ehhez a Pirelli mérnökei mindent elkövettek, apró módosításokat és teljesen átfogó újításokat emeltek át ebbe az abroncsba.

A SCORPION név garanciát nyújt a tökéletes teljesítményre. Az elmúlt 40 évben több mint 80 világbajnoki címet szereztek a márkával, különböző off-road kategóriákban, mint pl az Enduró Világbajnokság és a Motocross Világbajnokság. Ez az új abroncs is rászolgál az előbb említett sikerekre. Úgy tervezték, hogy tökéletes egységet képezzen a modern túraendúrók összetett vezetéstámogató rendszerével, tapadása és kezelhetősége révén kihasználhatjuk a motorok által nyújtott egyre nagyobb teljesítményt. A Trail III elsősorban aszfalton való motorozás mellé lett kifejlesztve, de a futófelület kialakítása és masszív összetétele alkalmassá teszi könnyű terepen való motorozásra is. Ez a gumiabroncs a Pirelli sportos abroncsainak tapasztalatait ötvözi a túraendúró géposztály motorjainak sokoldalúságával.



Ez a sokrétűség egy ilyen kategóriába sorolható abroncs esetén az egyik legfontosabb ismérv. Ezért törekedtek az adott pillanatban és adott körülményekből kihozható legmagasabb tapadásra. A futófelület 6,5%-ban tartalmaz mintacsatornákat, melyek elhelyezésén és kialakításán minimális változásokat eszközöltek. A középső sáv csekély mértékben mintázott, pontosan azért, hogy a teljes teljesítmény kiaknázása közben a lehető legtöbb vonóerőt, tehát tapadást tudjuk átvinni az aszfaltra. Száraz aszfalton már-már sport gumikra hajazó teljesítményt kapunk a tartósság és nedves tapadás pedig egy igazi sport túra abroncséhoz hasonlítható. Amennyiben a kitűzött cél eléréséhez el kell hagynunk a szilárd útburkolatot és könnyebb terepen kell azt megközelítenünk a Trail III ekkor sem jön zavarba. A keresztirányú mintázat állandó váltakozása biztosítja számunkra az ide elegendő terep teljesítményt. Hosszú utazások során fontos a megfelelő kényelem, melyhez sokat hozzá tesz vagy adott esetben elvesz az abroncs által keltett zaj is. Ezeket igyekeztek a mérnökök még inkább csökkenteni. 



Néhány fontos jellemzője az abroncsnak: természetesen több komponensű abroncsról beszélünk. A futófelület teljes egészét nézve két különböző keveréket alkalmaztak. A középső rész megszokottan keményebb keveréket tartalmaz, ami növeli a tartósságot és a stabilitást. A vállrészek felé haladva lágyabb felülettel találkozunk, ami növeli a tapadást és a kanyarodási teljesítményt. A két keverék közötti átmenet fokozatos, ami biztosítja a kiegyensúlyozott viselkedést.

A 100% szilika alapú keverék, amely mind az első, mind a hátsó gumiabroncsoknál alkalmazva van. A szilika alapú keverék javítja a gumiabroncs teljesítményét nedves és száraz felületen egyaránt, és növeli a kopásállóságot és a futásteljesítményt.

A szupersport gumikból származó szerkezet, amely javítja a vezethetőséget és a tapadást. Az első abroncsok 0 fokos acélövvel kialakított karkasszal rendelkeznek, ami nagy sebességnél is kiváló stabilitást biztosít. A hátsó abroncsok rendkívül merev felépítése minden alkalmazásban sportos kezelhetőséget tesz lehetővé és minden terhelési körülmény között nagy stabilitást biztosít. Utóbbi igen fontos egy nagy tömeggel rendelkező motor esetén.

Soltész Norbert

2024.02.02.


Az elérhető méreteket IDE kattintva találod.

 Lájkolj minket Facebookon - R17.hu Motorgumik   Látogass el Youtube csatornánkra - R17.hu Motorgumik   Kövess minket Instagramon! R17.hu   

 

writing2024-02-14 16:27:43

WritingTree's PhD thesis writing services in India are a game-changer! Expert assistance and a commitment to excellence make them a reliable resource for scholars aiming for academic success.visit https://writingtree.in/phd-thesis-writing-services-in-india/

poachedroyal2024-02-21 02:05:40

we will supply you with a password that will grant you access to numerous premium services. moto x3m

Kera Sakti2024-04-03 09:14:56

Awsome ! thanks for such a nice article, always healthly and cheerfull !! good job !

https://neko77.shop/

Hozzászólok

(Mások is láthatják)
(Nem publikus)

Kategóriák

 
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz 
     
Michelin Minősített Szakszerviz



 
 
 

Termék összehasonlítás

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban.
A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
További információ