Kosár tartalma ide
Mobilszámaink
0
Kosár
jelenleg üres!
Még üres a kosarad
0
Ezt néztem
 
Az utóbbi négy garnitúrát az R17-től rendeltem. Bár minden webáruház ilyen lenne! Kiváló, gyors, udvarias kommunikáció! THX
István
2018.07.13.
Kommunikatív és segítőkész alkalmazottak mind telefonon, mind email-ben.
Balint952
2018.08.18.
A megrendelt terméket másnapra meg is kaptam,
GregDagger
2018.09.14.
Igy kéne működnie minden web shop nak
Fero25
2018.12.18.
Gyors és segitökész csapat, friss gumik, villám kiszállitás.
Skunk
2018.06.01.
Minden rendben ment. Gyorsan kiszállították a terméket, és kártyával fizettem a futárnak.
Samgeza
2017.06.23.

Indul a nagy Nankang tesztMegtekintések: 2829

nankang_logo_teszt.jpg
Megérkezett hozzánk az első magyarországi Nankang szállítmány és ezzel kezdetét veszi a hivatalos magyarországi tesztelés is. Olyan szaklapok és online felületek mellett, mint a Superbike vagy a Hegylakók, szeretnénk ha ti, mint utcai motorosok is beállnátok a tesztelőink sorába. 
 
2015. 05. 14. 
 
 
Keressük tehát azt a 3 szerencsés motorost, aki részt vehet az R17.hu által szervezett Nankang tesztelésben egy-egy vadonatúj páros Nankang abronccsal, majd írásos formában be is számol a tapasztaltakról és elmondja személyes véleményét. Csattanóként még annyit, hogy fotóval együtt ez a vélemény meg fog jelenni a Superbike Roadiac és Sportiac beszámolót tartalmazó júniusi lapszámában.
 
Ha szeretnél te lenni az egyik szerencsés, nincs más dolgod, mint elküldeni nekünk egy rövid kis bemutatkozó anyagot fotóval magadról, a motorodról, a motorozási szokásaidról, a túrákról melyeken résztvettél, vagy bármiről, amit fontosnak tartasz tudatni velünk.
 
Igyekezz a jelentkezéssel, a teszt ugyanis elkezdődött, és a szerencsés tesztpilótáknak legkésőbb 2015. május 31-ig kell beküldeniük a tapasztalataikat tartalmazó rövid kis írásukat! 
 
Bemutatkozó anyagodat a henye@r17.hu e-mail címre várjuk. A levél címeként kérjük a következőt add meg: Jelentkezés Nankang tesztelésre.
Yukiolsa2023-11-21 09:41:17

All you have to do to be in the lucky group is email us a little introduction along with a picture of yourself, your bike, and your riding style.

spacebar clicker

 

Hozzászólok

(Mások is láthatják)
(Nem publikus)

Kategóriák

 
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz 
     
Michelin Minősített Szakszerviz



 
 
 

Termék összehasonlítás

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban.
A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
További információ