Kosár tartalma ide
Mobilszámaink
0
Kosár
jelenleg üres!
Még üres a kosarad
0
Ezt néztem
 
Korrekt, bőséges információ az oldalon. Gyors ügyintézés, szállítás.
Fecsó
2019.01.17.
Sallangmentes kommunikáció, gyors kiszállítás! Csak ajánlani tudom.
PB
2017.06.17.
Jó a tanácsadás, jók az árak.
Mélykuti Gábor
2018.11.01.
A megrendelt terméket másnapra meg is kaptam,
GregDagger
2018.09.14.
Itt szeretek vásárolni. Egyszerű keresés, jó kiszolgálás!
Sanya
2018.12.28.
Igy kéne működnie minden web shop nak
Fero25
2018.12.18.

R17 Motorgumi Akadémia legújabb videókMegtekintések: 2240

Ahogy azt korábban megígértük nektek, idén ismét elkészítettük termékvideóinkat, ez alkalommal 2015. motorgumi újdonságai közül válogatva. Szabó Roland motorgumi szakértőnk a tavalyi sorozathoz hasonlóan idén is közérthető módon igyekezett átadni tudását az említett abroncsokra vonatkozóan, oly módon, hogy azzal megkönnyítse számotokra a vásárlást megelőző döntést. Továbbra is fontosnak tartjuk, hogy ne csak a motor, hanem az abroncs képességeivel és tulajdonságaival kapcsolatban is képben legyetek. Hogy választási döntéseiteket elsõsorban saját tudásotokra, és tapasztalatotokra, másodsorban a mi szakmai hozzáértésünkre és megerõsítésünkre alapozva hozzátok meg a jövõben. Reméljük az újabb termékvideókkal ehhez ismét hozzájárultunk!
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2015. 08. 04. 
 
 
Idén hat újdonságról és új piaci szereplőről készítettünk 6-10 perces kisfilmeket. Kollégánk ez alkalommal is mindenre kiterjedõen összeszedi a legfontosabb tudnivalókat, legyen szó gyártástechnológiáról, anyagösszetételrõl, mintázatról, vagy felhasználási területrõl. Szakértõnk mindenki számára érhetõ módon igyekszik elmagyarázni és megmutatni a legfontosabb jellemzõket, ami nektek is segíthet a megfelelõ motorgumi kiválasztásában.
 
Akár csak tavaly most is szeretnénk, ha ezek a hasznos, fontos és releváns információk minél több motoroshoz jutnánk el, ezért kérjük, hogy ti is osszátok és postoljátok saját oldalaitokon a videókat. Természetesen a rájuk vonatkozó észrevételeiteket és javaslataitokat is várjuk! Kíváncsiak vagyunk mi tetszett, mi nem tetszett, van-e valami, amit kifejezetten látni szeretnétek! Mindezeket a Facebookon, vagy az info@r17.hu e-mail címen keresztül is megoszthatjátok velünk!
 
 
 
 
A videókat megtaláljátok az R17.hu Youtube és Facebook oldalán, illetve a webáruház honlapján, a www.R17.hu-n, a termékek mellett.

Hozzászólok

(Mások is láthatják)
(Nem publikus)

Kategóriák

 
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz 
     
Michelin Minősített Szakszerviz



 
 
 

Termék összehasonlítás

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban.
A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
További információ