Kosár tartalma ide
Mobilszámaink
0
Kosár
jelenleg üres!
Még üres a kosarad
0
Ezt néztem
 
Korrekt, bőséges információ az oldalon. Gyors ügyintézés, szállítás.
Fecsó
2019.01.17.
Igy kéne működnie minden web shop nak
Fero25
2018.12.18.
Gyors reagalas emailre, gyors, preciz szereles, tokeletes szaktudas. Ajanlom minden motorostarsamnak!
Csaba
2017.06.14.
A megrendelt terméket másnapra meg is kaptam,
GregDagger
2018.09.14.
Sallangmentes kommunikáció, gyors kiszállítás! Csak ajánlani tudom.
PB
2017.06.17.
Bármikor, bárkinek ajánlanám. Az ügyfélszolgálatnál teljes mértékben segítőkészek.
Uzsik
2018.07.01.

2024-es Michelin újdonságokMegtekintések: 1928



A 2024-es évben több motorgumi gyártó hoz magával számos izgalmas új terméket, amelyek közül most a Michelin kínálatában szereplő abroncsokról olvashatsz részletesebb leírást. Ezek az új mintázatok különböző területeken nyújtanak innovatív megoldásokat, új szemléletet hoznak és bizonyos esetekben pedig nagy űrt töltenek be adott szegmensben.







Michelin Power 6

A Michelin ismételten innovációval készült szupersport kategóriában, hisz az egyre növekvő és széleskörű igényeknek kell megfelelnie ennek a sport abroncsnak. Elődjéhez mérten teljes mértékben megváltozott a vizuális megjelenés, aminek leginkább funkcionális hatása lesz majd érezhető. A Power 6 célja, hogy kiváló tapadást és élettartamot nyújtson közúti és alkalom szerű versenypályás használat mellett. A designváltás oka a bizonyos jellemzők hatásfokának növelése. Az egyik ilyen funkciója a megújult mintázatnak az abroncs melegedési fázisának rövidítése, mivel az egybefüggő negatív minták nagyobb belső hőképzésre kényszerítik az abroncsot, így elindulás követően hamarabb éri el azt a tartományt, ahol már kellő tapadást biztosít. Továbbá a nagyobb egybefüggő mintaárkok az útburkolaton lévő nedvesség kiszorításában és megtartásában hatékonyabban működnek, mint az elődmodell esetében. Az új mintázatnak köszönhetően az előző generációhoz viszonyítva még kevesebb a kilépő élazabroncsok váll részénél, így nagyobb az egybefüggő slick felület és hosszabbtávon jobb kopásképpel rendelkezhetünk. A mintázottság aránya továbbra is 11%. Szembetűnő és nem megszokott jellemzője még az abroncsnak az a mintaárkok mélysége, ami a hátsó gumi estén a sportgumik szegmensében egyedülálló immár 6,5 mm, ehhez mérten igazították hozzáaz első abroncsét is. Ezzel extra kopásállóságot, hosszabb élettartamot kapunk.


Mennyibe kerül egy páros?


Michelin Power GP 2

Egy abroncs melyet a versenyzés inspirált. Egy új modell kifejlesztése során az egyik legfontosabb feladat az, hogy az előző generációhoz viszonyítva, továbbá a konkurenciához mérve javulást érjünk el és mindig egy lépéssel előrébb járjunk a versenytársakhoz viszonyítva. Jelen esetben is ez volt a fő szempont. Az abroncs fejlesztésében a MotoGP abroncsokat tervező mérnökök és tesztelő pilóták vettek részt. A GP2 azoknak ideális választás, akik a határokat feszegetik, nem ismernek kompromisszumokat és a tapadás a legfontosabb. Felhasználást tekintve 50-50%-os arányt javasol a gyártó, közúti és versenypályás használatra. Azoknak ajánljuk, akik a tökéletes kombinációt keresik utcai és pályamotorozás mellé. Legyen szó amatőr vagy professzionálisabb felhasználásról a Power GP2-ben nem fogunk csalódni.

 

Mennyibe kerül egy páros?


Michelin Anakee Road

Utcai teljesítmény endúró ruházatba öltöztetve. Az Anakee családot a Michelin kiegészítette egy teljesen új taggal, amire nagy szükség volt. A már meglévő „agresszívabb” megjelenésű modellek mellé társítottak egy teljesen utcai felhasználásnak és dizájnnak megfelelő modellt. Egy termék sikerességes sokszor a megfelelő küllemen is alapulhat viszont, ha e mellé még páratlan teljesítmény is társul akkor garantált a siker. Tekintettel arra, hogy a túraendúró motorok rendkívül sokoldalúak a gumiabroncsok alkalmazási területe is különösen széles. Az új abroncs ezeknek a kritériumoknak kell megfeleljen. Az Anakee Roaddal a Michelin olyan gumikat hozott létre, amelyek kifejezetten az aszfalton való motorozás szerelmeseinek szólnak. Az új gumiabroncs kiemelkedő tapadást biztosít száraz és nedves körülmények között, hosszú élettartamot és stabilitást garantál. Felépítését tekintve a legmodernebb 2ct+ technológiát alkalmazzák első és a hátsó daraboknál is. A gumiabroncsok kialakítása olyan lett, hogy harmóniában legyenek ezeknek a motoroknak a stílusával, melyek az évek során könnyebbé váltak, ugyanakkor még mindig impozáns méretűek és súlyúak maradtak.

 

Mennyibe kerül egy páros?

 
 Lájkolj minket Facebookon - R17.hu Motorgumik   Látogass el Youtube csatornánkra - R17.hu Motorgumik   Kövess minket Instagramon! R17.hu   

 

equalpalatable2024-02-21 01:07:38

Prepare for an exhilarating journey as you confront your adversaries head-on and delve into their captivating realm like never before.fireboy and watergirl

Mohammad Lucas2024-02-29 12:48:56

Szia! Épp olvastam a Bridgestone Battlax S23 tesztjéről, és eszembe jutott, hogy mennyire fontos a megbízható információ, legyen szó akár motorabroncsokról, akár online szórakozásról. Ebben a szellemben szeretnék megosztani néhány infót a Mostbet Kaszinóról. Ez a weboldal egy sokszínű játékválasztékot és exkluzív ajánlatokat kínáló platform, ahol mindenki megtalálhatja a számára legizgalmasabb játékokat. Az  információ , amit a Mostbet Kaszinóról találsz, garantálja, hogy egyedülálló játékélményben lesz részed, ráadásul a pazar bónuszok még vonzóbbá teszik a játékot. Ha szükséged van egy kis kikapcsolódásra a tesztek és a műszaki adatok világából, érdemes ellátogatni ide.

Jonathan2024-04-22 11:59:24

But then I found my doll girlfriend, Juri. She wasn't my favorite type, but she called [url=https://www.bestrealdoll.com/]best sex dolls[/url] and invited me to meet her.

Hozzászólok

(Mások is láthatják)
(Nem publikus)

Kategóriák

 
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz 
     
Michelin Minősített Szakszerviz



 
 
 

Termék összehasonlítás

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban.
A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
További információ