Kosár tartalma ide
Mobilszámaink
0
Kosár
jelenleg üres!
Még üres a kosarad
Kommunikatív és segítőkész alkalmazottak mind telefonon, mind email-ben.
Balint952
2018.08.18.
Igy kéne működnie minden web shop nak
Fero25
2018.12.18.
Bármikor, bárkinek ajánlanám. Az ügyfélszolgálatnál teljes mértékben segítőkészek.
Pósa Lajos
2018.07.01.
Gyors és segitökész csapat, friss gumik, villám kiszállitás.
B. V.
2018.06.01.
Maximálisan elégedett vagyok. Profi üzlet, a legjobb motorgumi áruház.
Bányai József
2017.07.01.
Minden flottul működik, Ismerőseim ajánlották
Pisti
2019.01.04.

120/60R17+160/60R17 PIRELLI DIABLO ROSSO IV FRONT/REAR 69W TL MOTORGUMI PÁRBAN

Házhozszállítás:
2.990 Ft
EXPRESSZ szállítás:
3.990 Ft
A Pirelli ismét magasra tette a mércét a szupersport kategóriában, hisz új szintre emelte az abroncs legfontosabb tulajdonságait így a száraz és nedves felületen történő viselkedése még kiszámíthatóbb lett. Az olasz gyártó mindig is elkötelezett híve volt a sportos abroncsok gyártásának, ezt a típust is kifejezetten a sportmotort és modernebb nagyobb teljesítményű naked bikeot bírtokló közönségnek szánja. Megmaradtak a már megszokottá vált „villám” minták, mely gyártón belül is jelzik a felhasználóknak, hogy itt egy vérbeli sport gumiról van szó. Legfőbb változás a mintázatban az első abroncsot érte, itt volt indokolt az alapvető módosítás. A vállrészeknél plusz negatív mintákat kapott az abroncs, mely elősegíti a jó vízelvezetést. Ez a minimális változtatás kanyarban történő fékezés során segíti az irányíthatóságot és az íven tartást, továbbá kanyar ABS-el felszerelt motoroknál plusz fékerő vihető át az útfelületre akár nedvesebb körülmények mellett is. Az abroncs anyagösszetétel olyan mértékű változtatásokon esett át, ami a napi használhatóságot segíti, pl rövidebb bemelegedési időt garantál továbbá a szélsőséges felhasználás közben történő kémiai változások mértékét is csökkenti. Ilyen eset például egy extrém hőterhelés közben végbemenő változások a példa kedvéért különböző vegyületek, adalékok kiválása. A Rosso IV megalkotásakor az elsődleges szempont egy igazán univerzális akár mindennapos használatra is alkalmas sport abroncs megalkotása volt, mindemellett a maximális teljesítmény kiaknázása is fő szerepet játszott. Így született meg a kategória egyik meghatározó abroncsa.

Írd le kérdésed a termékkel kapcsolatosan!
Szakértőnk hamarosan választ ad a feltett kérdésedre.

Mindent elkövetünk a legkedvezõbb árak érdekében. Ezért ha ezt a terméket máshol jobb áron találod, arra kérünk, hogy ide bemásolva, küldd el nekünk a linket. Felülvizsgáljuk és hamarosan visszajelzést küldünk az árkorrekcióról.


ROA FRO TL RAD PMP PHZ 2CT NEW
Eredeti ár: 119.817,- Ft
Megtakarítás: (1,11%) 1.327 ,- Ft
Akciós ár: 118.490,- Ft
Raktáron: 1 db
A 12:00 óra előtti rendeléseket másnap postázzuk! Szombaton és ünnepnapokon nincs kiszállítás!
Várható szállítási nap: 2024.03.20 (Szerda)

Használtad már? Fejezd ki csillagokban!

Péter 2021-09-17 10:49:20
Michelin Pilot Powerről váltottam erre az abroncsra elöl-hátul. A különbség hatalmas, nem gondoltam volna, hogy ennyire érezni fogom majd. Először nem is a tapadás tűnt fel, hanem az, hogy mennyivel feszesebb az egész abroncs. Nagyrészt pályázni járok ki vele, utcán kevesebbet mentem idén. Természetesen szerpentinen semmi gondom nem volt vele, versenypályán pedig maximálisan kielégíti az én igényeimet. 1:25-öt mentem vele az Euroringen, és még nagyon nagyon sok tartalék van benne, hiszen az abroncs jelét nem adta annak, hogy elfogyna. Ezentúl - ha tehetem - nem adom ennél lejjebb, nagyon jó papucs!!! :)
(Mások is láthatják - nem kötelező)
(Nem kötelező)

5 átlag

 

 

Kategóriák

 
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz 
     
Michelin Minősített Szakszerviz



 
 
 

Termék összehasonlítás

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban.
A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
További információ