Kosár tartalma ide
Mobilszámaink
0
Kosár
jelenleg üres!
Még üres a kosarad
Igy kéne működnie minden web shop nak
Fero25
2018.12.18.
Jó a tanácsadás, jók az árak.
Mélykuti Gábor
2018.11.01.
Az utóbbi négy garnitúrát az R17-től rendeltem. Bár minden webáruház ilyen lenne! Kiváló, gyors, udvarias kommunikáció! THX
István
2018.07.13.
Bármikor, bárkinek ajánlanám. Az ügyfélszolgálatnál teljes mértékben segítőkészek.
Pósa Lajos
2018.07.01.
Kommunikatív és segítőkész alkalmazottak mind telefonon, mind email-ben.
Balint952
2018.08.18.
Gyors és segitökész csapat, friss gumik, villám kiszállitás.
B. V.
2018.06.01.

120/70R17+200/55R17 PIRELLI DIABLO ROSSO IV CORSA FRONT/REAR 78W TL MOTORGUMI PÁRBAN

Házhozszállítás:
2.990 Ft
EXPRESSZ szállítás:
3.990 Ft
Várható Érkezés: 2022 június. Egy évvel a megjelenés után a Pirelli a Rosso IV alapjaira készített egy Corsa változatot, mely konstrukcióját tekintve a Rosso IV-en alapul, viszont leginkább egy adott, szűkebb célközönségnek szól, akik még magasabb teljesítményt várnak el az abroncsuktól. Ennek függvényében változtattak a keveréken és mintázaton azért, hogy kiélezett körülmények között a határokat feszegetve is stabil és kiszámítható legyen az abroncs. Pozícióját tekintve a semi slicknek mondható Supercorsa SP V3, és az utcai hypersport Rosso IV közé sorolható. A szilika alapú keveréket gyakorlatilag megszüntették, helyette ettől drágább és modernebb korom alapú adalékanyagokat használtak a száraz időben nyújtott tapadás és az abroncs által adott lehető legpontosabb visszajelzés érdekében. Ezzel az alapanyag módosítással gyakorlatilag a Pirelli ki is jelentette, hogy csökkent az abroncs nedves útfelületen való tapadása, viszont ezt a modellt nem is ilyen körülménye közé fejlesztették. A műszaki alapot szolgáló modellhez képest az első abroncs 2 míg a hátsó 3 gumikeverékből épül fel. A sportos vezetőkhöz szólnak ezzel a termékkel, ez kétségtelen. Legfőképp sportmotorok és modern erős naked bikekokra ideális választás, továbbá azoké a sportos vezetőké, akik kompromisszum nélküli tapadást várnak el.

Írd le kérdésed a termékkel kapcsolatosan!
Szakértőnk hamarosan választ ad a feltett kérdésedre.

Mindent elkövetünk a legkedvezõbb árak érdekében. Ezért ha ezt a terméket máshol jobb áron találod, arra kérünk, hogy ide bemásolva, küldd el nekünk a linket. Felülvizsgáljuk és hamarosan visszajelzést küldünk az árkorrekcióról.


ROA FRO TL RAD PMP PHZ 2CT NEW
Eredeti ár: 145.575,- Ft
Megtakarítás: (1,09%) 1.585 ,- Ft
Akciós ár: 143.990,- Ft
Raktáron: 6 db
A 12:00 óra előtti rendeléseket másnap postázzuk! Szombaton és ünnepnapokon nincs kiszállítás!
Várható szállítási nap: 2024.04.02 (Kedd)

Használtad már? Fejezd ki csillagokban!

Péter 2021-09-17 10:49:20
Michelin Pilot Powerről váltottam erre az abroncsra elöl-hátul. A különbség hatalmas, nem gondoltam volna, hogy ennyire érezni fogom majd. Először nem is a tapadás tűnt fel, hanem az, hogy mennyivel feszesebb az egész abroncs. Nagyrészt pályázni járok ki vele, utcán kevesebbet mentem idén. Természetesen szerpentinen semmi gondom nem volt vele, versenypályán pedig maximálisan kielégíti az én igényeimet. 1:25-öt mentem vele az Euroringen, és még nagyon nagyon sok tartalék van benne, hiszen az abroncs jelét nem adta annak, hogy elfogyna. Ezentúl - ha tehetem - nem adom ennél lejjebb, nagyon jó papucs!!! :)
(Mások is láthatják - nem kötelező)
(Nem kötelező)

5 átlag

 

 

Kategóriák

 
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz 
     
Michelin Minősített Szakszerviz



 
 
 

Termék összehasonlítás

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban.
A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
További információ