Kosár tartalma ide
Mobilszámaink
0
Kosár
jelenleg üres!
Még üres a kosarad
A megrendelés visszaigazolása gyors. Segítőkészek. Én ott is szereltetem a gumikat. Pontosak, gyorsak.
G. Pál
2017.07.12.
Bármikor, bárkinek ajánlanám. Az ügyfélszolgálatnál teljes mértékben segítőkészek.
Pósa Lajos
2018.07.01.
Gyors és segitökész csapat, friss gumik, villám kiszállitás.
B. V.
2018.06.01.
Jó a tanácsadás, jók az árak.
Mélykuti Gábor
2018.11.01.
Maximálisan elégedett vagyok. Profi üzlet, a legjobb motorgumi áruház.
Bányai József
2017.07.01.
Gyors, pontos, megbízható. Örülök hogy rátaláltam!
Lacika
2018.08.08.

120/60R17+160/60R17 PIRELLI DIABLO ROSSO III FRONT/REAR 69W TL MOTORGUMI PÁRBAN

Házhozszállítás:
2.990 Ft
EXPRESSZ szállítás:
3.990 Ft
A tervezés és fejlesztés fő szempontja volt, hogy az új generációs abroncs megfeleljen a jelen szupersport motorjai támasztotta igényeknek. Versenypályán született, és a Superbike világbajnokságban gyűjtött tapasztalatokat is hasznosítja, a célközönség azonban egyértelműen az utca motorosa. A felhasználói igények nagyban megváltoztak a kategóriával szemben, hiszen a mai sportmotoros már nem elégszik meg a kiváló száraz tapadással, elvárja a biztonságos tapadást nedves útfelületen, hűvös időben, és mindezt hosszú távon. A Pirelli úgy döntött, hogy ezeknek a megnövekedett igényeknek megfelelően fejleszti ki a Diablo család legújabb tagját, és új szintre emeli az abroncs teljesítményét. A Rosso III kiváló választás lehet minden naked, szupersport, vagy akár könnyebb túra-sportmotor tulajdonos számára, aki megköveteli a nagyteljesítményt a sportos vezetési stílusának megfelelően. A mintázat alapján könnyen megállapítható, hogy szoros rokonságban áll a Diablo Supercorsa versenyabronccsal, hiszen a mérnökök átvették a jól azonosítható „villám” motívumot, azonban kiegészítették olyan segédmintákkal melyek segítségével hatékonyabbá vált a vízkiszorítás. A futófelület anyagösszetétele egyedülálló szabadalmaztatott keverési folyamat végeredménye, a legújabb innovatív vegyületek felhasználásával. Nagy százalékban tartalmaz szilícium-dioxidot, melyet kombinálnak a legújabb generációs lágyítókkal, gyantákkal, és polimerekkel. A hátsó abroncs futófelületén két különböző komponenst alkalmaznak. A középső kopásálló sáv a teljes futófelület 20%-át teszi ki, míg a 100%-os szilika tartalmú magas tapadási képességgel rendelkező vegyület, az abroncs két vállrészén 40-40%-os arányban helyezkedik el. Az első abroncsnál a homogén viselkedés érdekében teljes mértékben a lágyabb szilikadús keverék kerül alkalmazásra. Az abroncs profil a Superbike abroncsok fejlesztése, és gyártása során gyűjtött tapasztalatok alapján lett tervezve. A „Multi-Radius” javítja a kezelhetőséget, gyors és könnyed irányváltásokat tesz lehetővé, ugyanakkor kellően széles érintkezési felületet biztosít a kanyarívek stabil tartásához. A méretpaletta három első, és hét hátsó mérettel széles lefedettséget biztosít.

Írd le kérdésed a termékkel kapcsolatosan!
Szakértőnk hamarosan választ ad a feltett kérdésedre.

Mindent elkövetünk a legkedvezõbb árak érdekében. Ezért ha ezt a terméket máshol jobb áron találod, arra kérünk, hogy ide bemásolva, küldd el nekünk a linket. Felülvizsgáljuk és hamarosan visszajelzést küldünk az árkorrekcióról.


MR3 ROA RAD TL FRO 2CT PMP PHZ
Eredeti ár: 100.227,- Ft
Megtakarítás: (1,23%) 1.237 ,- Ft
Akciós ár: 98.990,- Ft
Raktáron: 1 db
A 12:00 óra előtti rendeléseket másnap postázzuk! Szombaton és ünnepnapokon nincs kiszállítás!
Várható szállítási nap: 2024.03.20 (Szerda)

Használtad már? Fejezd ki csillagokban!

Péter 2021-09-17 10:49:20
Michelin Pilot Powerről váltottam erre az abroncsra elöl-hátul. A különbség hatalmas, nem gondoltam volna, hogy ennyire érezni fogom majd. Először nem is a tapadás tűnt fel, hanem az, hogy mennyivel feszesebb az egész abroncs. Nagyrészt pályázni járok ki vele, utcán kevesebbet mentem idén. Természetesen szerpentinen semmi gondom nem volt vele, versenypályán pedig maximálisan kielégíti az én igényeimet. 1:25-öt mentem vele az Euroringen, és még nagyon nagyon sok tartalék van benne, hiszen az abroncs jelét nem adta annak, hogy elfogyna. Ezentúl - ha tehetem - nem adom ennél lejjebb, nagyon jó papucs!!! :)
(Mások is láthatják - nem kötelező)
(Nem kötelező)

5 átlag

 

 

Kategóriák

 
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz 
     
Michelin Minősített Szakszerviz



 
 
 

Termék összehasonlítás

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban.
A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
További információ