Kosár tartalma ide
Mobilszámaink
0
Kosár
jelenleg üres!
Még üres a kosarad
0
Ezt néztem
 
Igy kéne működnie minden web shop nak
Fero25
2018.12.18.
Jó a tanácsadás, jók az árak.
Mélykuti Gábor
2018.11.01.
A megrendelt terméket másnapra meg is kaptam,
GregDagger
2018.09.14.
Gyors, pontos, megbízható. Örülök hogy rátaláltam!
Lacika
2018.08.08.
Minden rendben ment. Gyorsan kiszállították a terméket, és kártyával fizettem a futárnak.
Samgeza
2017.06.23.
Az utóbbi négy garnitúrát az R17-től rendeltem. Bár minden webáruház ilyen lenne! Kiváló, gyors, udvarias kommunikáció! THX
István
2018.07.13.
A Michelin Wild az extrém kalandokat kedvelő túrázók kedvence. 50-50%ban alkalmas terep, és aszfalt használatra. A különleges futófelületi mintázatot a többszörös Dakar győztes Desert Race mintázat ihlette. Az egymástól eltolt helyzetben álló ívelt blokkok, kiváló vonóerőt biztosítanak nehéz terepen, ugyanakkor mérséklik a gördülés zaját aszfaltozott úton, és elősegítik a futófelület öntisztulást. Az Anakee Wild a kategóriában egyedülálló módon radiális szerkezettel készül, ami nagymértékben javítja az utazás komfortját, és a stabilitást, főleg nagysebességnél, és kanyarokban. A futófelület anyagösszetételének meghatározásakor, fontos szempont volt a kiemelkedő kopásállóság, a nagy hatótávolság érdekében. Két első, és két hátsó méretben elérhető a kaland-túra motorok legjellemzőbb méreteiben.
120/70R19 CONTINENTAL TKC 70 FRONT 60V TL MOTORGUMI

120/70R19 CONTINENTAL TKC 70 FRONT 60V TL MOTORGUMI

Az új TKC70-es ötvözi a TKC80 terepabroncs, és a TrailAttack 2 kaland-túra abroncs legelőnyösebb jel...
Leírás
Continental ONF RAD TL FRO MGP ZDG BPN
A TKC70-es kiváló off-road képességei mellett kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt a normál közutakon. Különleges kialakítású futófelületének köszönhetően, könnyedén elboldogul a murvás utakon, illetve könnyű terepen, a szilárd útburkolaton mégis csendes, és meggyőzően stabil. A Continental különleges futófelületi hőkezelésének köszönhetően az abroncs futófelülete 3 zónára osztható. Középen keményebb, ezáltal ellenállóbb a mechanikai behatásokkal szemben, illetve kopásállóbb a tartós aszfalthasználattal szemben. Az új „RainGrip” összetevőnek köszönhetően, kiváló teljesítményt nyújt nedves útburkolaton, és hamarabb éri el üzemi hőmérsékletét. A 0°-os övszerkezetnek köszönhetően, kiemelkedő kanyarstabilitást biztosít.
120/70B19 CONTINENTAL TKC 80 TWINDURO FRONT 60Q TL MOTORGUMI

120/70B19 CONTINENTAL TKC 80 TWINDURO FRONT 60Q TL MOTORGUMI

A Twinduró mintázat terep és aszfalt használatra egyaránt, 50-50%-ban alkalmas, a profilblokkok nagy...
Leírás
Continental ONF BIAS TL FRO 1CT BPN
A leg sokoldalúbb enduró abroncs a Continental palettáján. A nagyméretű profilblokkok megfelelő érintkezési felületet nyújtanak az aszfalt használathoz, terepre érve viszont rézsútos elhelyezkedésüknek köszönhetően mindig megfelelő számú kapaszkodó él áll rendelkezésünkre, a vonóerő átviteléhez, és a megfelelő oldaltartáshoz egyaránt. A BMW R1200GS Adventure gyári szerelése.
  • 1 /1

Kategóriák

 
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz 
     
Michelin Minősített Szakszerviz



 
 
 

Termék összehasonlítás

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban.
A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
További információ