Kosár tartalma ide
Mobilszámaink
0
Kosár
jelenleg üres!
Még üres a kosarad
0
Ezt néztem
 
Minden rendben ment. Gyorsan kiszállították a terméket, és kártyával fizettem a futárnak.
Samgeza
2017.06.23.
Gyors reagalas emailre, gyors, preciz szereles, tokeletes szaktudas. Ajanlom minden motorostarsamnak!
Csaba
2017.06.14.
Gyors, pontos, megbízható. Örülök hogy rátaláltam!
Lacika
2018.08.08.
A megrendelés visszaigazolása gyors. Segítőkészek. Én ott is szereltetem a gumikat. Pontosak, gyorsak.
G. Pál
2017.07.12.
Gyors és segitökész csapat, friss gumik, villám kiszállitás.
B. V.
2018.06.01.
Itt szeretek vásárolni. Egyszerű keresés, jó kiszolgálás!
Sanya
2018.12.28.

MOTUL P3 DEFEKT SPRAY 300ML

Kijavítja és felfújja a gumit. Tömlős vagy tömlő nélküli kerekekhez is alkalmazható. Latex formula.
Leírás
Gyors és hatékony hibaelhárítás. Kisebb felületi hiba, vagy defekt esetén használható feltöltő hab, kitölti az esetleges sérülést és ismételten használhatóvá teszi az abroncsot, latex összetételének köszönhetően pedig nem károsítja azt. A doboz belső nyomása garantálja, hogy ismét megfelelő keménységű legyen a felfújt abroncs.
MOTUL KARCELTÁVOLÍTÓ 100ML

MOTUL KARCELTÁVOLÍTÓ 100ML

Megszünteti az olyan festett és lakkozott felületeken, mint a motorkerékpár burkolata, vagy a sisak,...
Leírás
A Motul karceltávolító pasztája különös finomságú csiszoló szemcséket tartalmaz, mely eredményes az apróbb sérülések és karcolások megszüntetésében. Alkalmazható minden festett és lakkozott felületen, visszaállítja ezek simaságát, ami ezt követően eredeti fényében csilloghat tovább.
MOTUL P1 KARBURÁTOR TISZTÍTÓ SPRAY 400ML

MOTUL P1 KARBURÁTOR TISZTÍTÓ SPRAY 400ML

Nagyon hatékony karburátor tisztító. Eltávolítja a lerakódásokat, lakkosodást és a mézgát.
Leírás
Hatékony karburátor tisztítószer. Eltávolítja azokat a lerakódásokat, melyek a használat során, vagy a hosszú állás következtében lerakódnak a porlasztóban. Feloldja a pillangó szelepre, fúvókákba, úszóra, szívócsőbe lerakódott szennyeződéseket, ezáltal visszaállítja és stabilizálja az alapjáratot, javítja a motor gázreakcióját, így dinamikusabb gyorsulás és kedvezőbb fogyasztás érhető el. Hatékony karburátor tisztítószer. Eltávolítja azokat a lerakódásokat, melyek a használat során, vagy a hosszú állás következtében lerakódnak a porlasztóban. Feloldja a pillangó szelepre, fúvókákba, úszóra, szívócsőbe lerakódott szennyeződéseket, ezáltal visszaállítja és stabilizálja az alapjáratot, javítja a motor gázreakcióját, így dinamikusabb gyorsulás és kedvezőbb fogyasztás érhető el.
MOTUL E2 MOTOR TISZTÍTÓSZER 1000ML

MOTUL E2 MOTOR TISZTÍTÓSZER 1000ML

A motorkerékpár bármely részének tisztítására alkalmas, biológiailag lebomló koncentrátum.
Leírás
Környezetbarát tisztítószer, mely önmagától gyorsan, nagy hatékonysággal távolítja el a motor elemein keletkezett makacs szennyeződéseket, ( rovarok, zsír, olaj ) legyen az bármilyen anyagú: fém, műanyag, üveg vagy karbon. Összetételét tekintve teljes mértékben környezet barát a gumi és műanyag felületekkel is semlegesen viselkedik. Használata után egy védő film-réteg keletkezik, mely óvja a fényezett felületeket.
MOTUL E6 KRÓM ÉS ALU POLÍRPASZTA 100ML

MOTUL E6 KRÓM ÉS ALU POLÍRPASZTA 100ML

A motorkerékpár krómozott és alumíniumból készült elemeinek tisztító, helyreállító és újrafényező sz...
Leírás
Bizonyára sokan szeretjük látni eredeti fényében ragyogni motorunk krómozott alkatrészeit, kiegészítőit. Ennek érdekében használjuk a Motul króm & alumínium pasztáját, mely elősegít, hogy mindig a lehető legfényesebben csillogjanak ezek a részek. Használatával elősegítjük és megakadályozzuk a krómozott/polírozott felületek mattulását. Hosszan tartó fényt biztosít.
MOTUL E5 GYORSFÉNY 400ML

MOTUL E5 GYORSFÉNY 400ML

A fényezést felfrissítve ragyogó védő réteget képez a felületen.
Leírás
Motorunk külső csillogását teszi lehetővé hosszan tartó időn keresztül. Felfrissíti, és újra fényessé varázsolja a matt felületeket, legyen szó a sárvédőről, fényezésről vagy műanyag elemekről. A használata után gyorsan kialakuló és hosszan fennmaradó film-réteg védelmet nyújt az újabb piszkolódással szemben.
MOTUL ROVARELTÁVOLÍTÓ 400ML

MOTUL ROVARELTÁVOLÍTÓ 400ML

A szélvédőről, a burkolatról, a lakkozott és fém felületekről, tükrökről és a műanyag idomokról eltá...
Leírás
Speciális rovareltávolító szer, mely különös hatékonysággal távolítja el a motorkerékpárra tapadt rovarokat és különböző más szerves maradványokat. Legyen az a szélterelő plexin, burkolaton, vagy egyéb fényezett felületen, maradéktalanul és kíméletesen tisztítja azt, a fényezés károsítása nélkül. Kiválóan alkalmazható minden motorkerékpárhoz.
MOTUL E3 FELNITISZTÍTÓ 400ML

MOTUL E3 FELNITISZTÍTÓ 400ML

Ez a tisztítószer hatékonyan oldja a felnin megtapadt zsírt, olajt és fékport, ugyanakkor nem bántja...
Leírás
Motorkerékpár felnik tisztítószere. Hatékonyan eltávolítja motorunk felnijére tapadt zsírt, megkeményedett szennyeződéseket, mint például a fékpor. Gyors és ugyan akkor nagyon hatékony tisztítószer. Mindenféle típusú ( alumínium, krómozott, festett vagy lakkozott ) felnihez alkalmazható.
MOTUL ÜZEMANYAG STABILIZÁLÓ 250ML

MOTUL ÜZEMANYAG STABILIZÁLÓ 250ML

Használatával megelőzhető az üzemanyagból kiváló adalékanyagok okozta üzemanyag rendszer károsodás....
Leírás
Használatával megelőzhető az üzemanyagból kiváló adalékanyagok okozta üzemanyag rendszer károsodás. Alkalmazása előnyös lehet téliesítés során a benzinhez megfelelő arányban adagolva, ami ezt követően konzerválja azt. A teljes üzemanyagrendszerben megakadályozza az oxidációt, így egy hosszabb indítás nélküli időszakot követően is könnyedén fog újra életre kelni a motorkerékpárunk. Az üzemanyaggal történő vegyítés után érdemes a motorunkat néhány percig járatni vagy használni annak érdekében, hogy a teljes rendszerben kialakuljon a megfelelő védelem. Fiatalabb és idősebb motorok esetén is alkalmazható.
MOTUL SISAK BELSÖ TISZTÍTÓ/FERTÖTLENÍTÖ 250ML

MOTUL SISAK BELSÖ TISZTÍTÓ/FERTÖTLENÍTÖ 250ML

A sisak belső részének bakteorológiai fertőtlenítésére használható : teljes mértékben tisztítja és s...
Leírás
A sisak belső részének bakteriális fertőtlenítésére használható nagy hatékonyságú tisztító szer. Mélyen felszívódik ezáltal kiváló hatékonysággal, de kíméletesen fertőtleníti, szagtalanítja és tisztítja sisakunk belsejét, mely ez által ismét olyan lesz mint új korában. Bőrünket nem irritálja, bőrgyógyászati szempontból tesztelt.
  • 1 /1

Kategóriák

 
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz 
     
Michelin Minősített Szakszerviz



 
 
 

Termék összehasonlítás

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban.
A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
További információ