Kosár tartalma ide
Mobilszámaink
0
Kosár
jelenleg üres!
Még üres a kosarad
A megrendelés visszaigazolása gyors. Segítőkészek. Én ott is szereltetem a gumikat. Pontosak, gyorsak.
G. Pál
2017.07.12.
A megrendelt terméket másnapra meg is kaptam,
GregDagger
2018.09.14.
Bármikor, bárkinek ajánlanám. Az ügyfélszolgálatnál teljes mértékben segítőkészek.
Pósa Lajos
2018.07.01.
Itt szeretek vásárolni. Egyszerű keresés, jó kiszolgálás!
Sanya
2018.12.28.
Kommunikatív és segítőkész alkalmazottak mind telefonon, mind email-ben.
Balint952
2018.08.18.
Igy kéne működnie minden web shop nak
Fero25
2018.12.18.

110/80R19+150/70R17 METZELER ROADTEC 01 SE FRONT/REAR 69V TL MOTORGUMI PÁRBAN

Házhozszállítás:
2.990 Ft
EXPRESSZ szállítás:
3.990 Ft
A fejlesztések során a fókusz a kiemelkedő tapadás volt nedves és csúszós útfelületeken, a hosszú futásteljesítmény, és a nagyfokú alkalmazkodási képesség különböző motorokhoz, és motorozási stílusokhoz. A Roadtec 01 képes biztosítani a tapadást a legkülönfélébb aszfalttípusokon, az időjárástól, és a hőmérséklettől függetlenül. Ez soha nem tapasztalt biztonságérzetet nyújt a motoros számára, amikor kanyarodik, fékez, vagy gyorsít. Mindezt lehetővé teszi a teljesen újratervezett mintázat, és a kétkomponensű futófelület. A futófelület kialakításának jellemzői a nagyszámú mintaárok, melyeknek egy része keresztirányú a forgással, így növeli a mechanikai tapadást. A mintázat jobb vízkiszorítást is biztosít az előd Z8 modellhez képest, az újszerű elhelyezésének és az új geometriának köszönhetően, mely annak függvényében lett finom hangolva, hogy a motoros egyenesen halad, vagy épp kanyarodik. A futásteljesítmény és a tapadás növelésének érdekében a hátsó abroncson 30-70% arányban két különböző keveréket alkalmaznak. A középső 30%-os sávon kopásálló, magas széntartalmú vegyület található a kiemelkedő futásteljesítmény érdekében, míg a maradék 70% ami az abroncs vállrészét alkotja, magas szilika tartalmú lágy keverék, ami nedves úton, és csúszós felületeken is képes megbízható tapadást nyújtani. Az első abroncs homogén futófelülettel rendelkezik, ahol a szilikadús magas kémiai tapadást biztosító keverék kerül alkalmazásra. A vezető így mindig konstans tapadásra számíthat az első abroncs felől. A hátsó abroncs érintkezési felülete egyenes futásnál szélesebb, viszont rövidebb, ami csökkenti a súrlódást, és az ezzel járó hőképződést és túlzott kopást. Ez főleg a nagysúlyú túramotorok esetében jelent megnövekedett élettartamot. A Metzeler Interact változó feszességű 0°-os acélöv szerkezet csökkenti a dinamikus erők okozta rezgéseket, és vibrációt, ugyanakkor tökéletesen követik az aszfalt textúráját, ami kivételes komfortot nyújt egyenesben, és kiemelkedő stabilitást a kanyarív követése közben. A HWM (Heavy Wight Motocycle) verzió, speciálisan a nagysúlyú túramotorok igényeinek megfelelő jellemzőkkel bír. Az oldalfalat alkotó keverék összetevője változik, illetve duplarétegű karkaszra épül az abroncs. A módosításoknak köszönhetően extra stabilitást nyújt minden nagysúlyú túramotor számára.

Írd le kérdésed a termékkel kapcsolatosan!
Szakértőnk hamarosan választ ad a feltett kérdésedre.

Mindent elkövetünk a legkedvezõbb árak érdekében. Ezért ha ezt a terméket máshol jobb áron találod, arra kérünk, hogy ide bemásolva, küldd el nekünk a linket. Felülvizsgáljuk és hamarosan visszajelzést küldünk az árkorrekcióról.


MPL ROA FRO REA TL 2CT FCM OSR CMT
Eredeti ár: 125.084,- Ft
Megtakarítás: (0,87%) 1.094 ,- Ft
Akciós ár: 123.990,- Ft

Jelenleg nincs készleten

Használtad már? Fejezd ki csillagokban!

Vnads 2023-12-19 06:16:47
The author's adeptness in interconnecting diverse ideas into a cohesive narrative is truly commendable. <a href="https://viepia.com/">Vietnamese Voice Over</a>
Zolee 2023-06-01 19:10:47
3. szett BMW R1250RS paripán 2 személy + 3 koffer sportos tempó 30000km ! 10.000 km megy így egy szett ami elég jó . Tapadás minden körülmények között kiváló, az utolsó 20%-on minimális kagylósodás rondít bele , de ettől független 5 csillag!
Geri 2023-05-09 21:49:29
Ami a leírásban szerepel, az meg is felel a valóságnak. Nincs nagy tapasztalatom az abroncsokkal, nem is vagyok nagy kanyarvadász, de azért belementem pár húzósabb kanyarba lendületesen is ezzel a gumival a Transzfogarason és a Mátrában is. Az abroncs jól teljesített, igazából egy idő után nagyobb biztonsággal mertem kanyarodni, mert nem tudtam olyan helyzetbe bedobni, hogy egyszer is megcsúszott volna, pedig a technikám is még csak finomítgatom. Ajánlom mindenképp, én maradok ennél. Az ára is jó.
Freyler Enö 2021-08-19 09:37:00
Eddig a legjobb
(Mások is láthatják - nem kötelező)
(Nem kötelező)

5 átlag

 

 

Kategóriák

 
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz 
     
Michelin Minősített Szakszerviz



 
 
 

Termék összehasonlítás

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban.
A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
További információ