Kosár tartalma ide
Mobilszámaink
0
Kosár
jelenleg üres!
Még üres a kosarad
Sallangmentes kommunikáció, gyors kiszállítás! Csak ajánlani tudom.
PB
2017.06.17.
Itt szeretek vásárolni. Egyszerű keresés, jó kiszolgálás!
Sanya
2018.12.28.
Gyors és segitökész csapat, friss gumik, villám kiszállitás.
B. V.
2018.06.01.
Bármikor, bárkinek ajánlanám. Az ügyfélszolgálatnál teljes mértékben segítőkészek.
Pósa Lajos
2018.07.01.
Maximálisan elégedett vagyok. Profi üzlet, a legjobb motorgumi áruház.
Bányai József
2017.07.01.
Jó a tanácsadás, jók az árak.
Mélykuti Gábor
2018.11.01.

150/60R17 PIRELLI SCORPION RALLY STR REA 66H TL MOTORGUMI

Házhozszállítás:
2.990 Ft
EXPRESSZ szállítás:
3.990 Ft
Kifejezetten a modern, impozáns teljesítménnyel rendelkező túra endúrósok igényeinek megfelelően tervezték meg ezt az abroncsot, mely sok tulajdonságot hordoz magában. A Pirelli büszke arra, hogy sikerült ötvöznie azokat ismérveket a gumiban, melyek kifejezetten alkalmassá teszik aszfalt és terep használatra egyaránt. A megnövelt blokkmintáknak és anyagösszetételnek köszönhetően igen magas teljesítményt nyújt utcai használat esetén, mindemellett kiváló kapaszkodó képessége mellett terepen is jól használható A nagy központi blokkok növelik az érintkezési felületet, és csökkentik a kopás mértékét. Az agresszívnek mondható mintázat nem befolyásolja az aszfalton nyújtott tapadást. Az abroncs struktúrája, szerkezeti felépítése és profilkiképzése a rengeteg összehasonlító tesztet nyert, Scorpion Trail II-ből származik, garantálva ezzel a szintén kiváló teljesítményt, és a hasonló kiszámítható viselkedést. Az abroncs geometriai felépítése az egyedi profilkiképzésnek köszönhetően eltér a megszokottól, némiképp a szélesség/magasság aránya különbözik az eddig látottaktól, viszont ennek köszönhetően sikerült azt elérnie a gyártónak, hogy fokozott stabilitást nyújtson az abroncs terepviszonyoktól függetlenül. Különös figyelmet fordítottak a gyártásnál felhasznált anyagok arányaira, a szilika tartalom több mint 55%, továbbá a szabadalmaztatott keverési eljárásának köszönhetően ami extrém magas hőfokon történik a különböző polimerek, gyanták és olajok keveredése 100%-os. Ez elősegíti az abroncs teljes élettartama alatt a változatlan teljesítményt. Futófelülete homogén, tehát nem eltérő gumikeverékeket alkalmaztak, viszont tartósság és a kanyarban megfelelő tapadás érdekében eltérő feszességűek az acélöv szálai ami miatt a különböző érintkezési felületeken másképp viselkedik a gumi. Értelem szerűen a legtöbbet használt középső sávban feszesebbek, míg a vállrészek felé haladva ez csökkenő tendenciát mutat. Továbbá a keresztszálak feszességét is módosították annak érdekében, hogy a gumi kereszt és oldalirányú stabilitása is növekedjen. Ez a technológia is azt fejezi ki, hogy egy modern darabról beszélünk.

Írd le kérdésed a termékkel kapcsolatosan!
Szakértőnk hamarosan választ ad a feltett kérdésedre.

Mindent elkövetünk a legkedvezõbb árak érdekében. Ezért ha ezt a terméket máshol jobb áron találod, arra kérünk, hogy ide bemásolva, küldd el nekünk a linket. Felülvizsgáljuk és hamarosan visszajelzést küldünk az árkorrekcióról.


ONF REA TL RAD
Ár: 48.993,- Ft

Jelenleg nincs készleten

Használtad már? Fejezd ki csillagokban!

Csaba 2024-02-12 08:02:50
Nagyon jó gumi! Ezzel vettem a Tenere700-at, több mint 20e km-t elmentem vele. Volt azóta más is elől fent, de most újra ezt választom, mert hibátlan gumi. A hátsóra ugyan ezt tudom mondani, 18e km-nél cseréltem le.
Laci 2022-05-10 08:43:52
Nagyon jó tapadás aszfalton, s csendes futás jellemzi! Terepen csak száraz, vagy letaposott nedves felületű föld úton és murvás felületen van haszna. Sárban és homokban gyengélkedik. T700-on 15000 km-t bírt.
(Mások is láthatják - nem kötelező)
(Nem kötelező)

4.5 átlag

 

 

Kategóriák

 
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz 
     
Michelin Minősített Szakszerviz



 
 
 

Termék összehasonlítás

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban.
A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
További információ