Kosár tartalma ide
Mobilszámaink
0
Kosár
jelenleg üres!
Még üres a kosarad
0
Ezt néztem
 
Korrekt, bőséges információ az oldalon. Gyors ügyintézés, szállítás.
Fecsó
2019.01.17.
Sallangmentes kommunikáció, gyors kiszállítás! Csak ajánlani tudom.
PB
2017.06.17.
Jó a tanácsadás, jók az árak.
Mélykuti Gábor
2018.11.01.
A megrendelés visszaigazolása gyors. Segítőkészek. Én ott is szereltetem a gumikat. Pontosak, gyorsak.
G. Pál
2017.07.12.
Kommunikatív és segítőkész alkalmazottak mind telefonon, mind email-ben.
Balint952
2018.08.18.
Gyors reagalas emailre, gyors, preciz szereles, tokeletes szaktudas. Ajanlom minden motorostarsamnak!
Csaba
2017.06.14.

R17 Motorgumi Akadémia legújabb videókMegtekintések: 2234

Ahogy azt korábban megígértük nektek, idén ismét elkészítettük termékvideóinkat, ez alkalommal 2015. motorgumi újdonságai közül válogatva. Szabó Roland motorgumi szakértőnk a tavalyi sorozathoz hasonlóan idén is közérthető módon igyekezett átadni tudását az említett abroncsokra vonatkozóan, oly módon, hogy azzal megkönnyítse számotokra a vásárlást megelőző döntést. Továbbra is fontosnak tartjuk, hogy ne csak a motor, hanem az abroncs képességeivel és tulajdonságaival kapcsolatban is képben legyetek. Hogy választási döntéseiteket elsõsorban saját tudásotokra, és tapasztalatotokra, másodsorban a mi szakmai hozzáértésünkre és megerõsítésünkre alapozva hozzátok meg a jövõben. Reméljük az újabb termékvideókkal ehhez ismét hozzájárultunk!
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2015. 08. 04. 
 
 
Idén hat újdonságról és új piaci szereplőről készítettünk 6-10 perces kisfilmeket. Kollégánk ez alkalommal is mindenre kiterjedõen összeszedi a legfontosabb tudnivalókat, legyen szó gyártástechnológiáról, anyagösszetételrõl, mintázatról, vagy felhasználási területrõl. Szakértõnk mindenki számára érhetõ módon igyekszik elmagyarázni és megmutatni a legfontosabb jellemzõket, ami nektek is segíthet a megfelelõ motorgumi kiválasztásában.
 
Akár csak tavaly most is szeretnénk, ha ezek a hasznos, fontos és releváns információk minél több motoroshoz jutnánk el, ezért kérjük, hogy ti is osszátok és postoljátok saját oldalaitokon a videókat. Természetesen a rájuk vonatkozó észrevételeiteket és javaslataitokat is várjuk! Kíváncsiak vagyunk mi tetszett, mi nem tetszett, van-e valami, amit kifejezetten látni szeretnétek! Mindezeket a Facebookon, vagy az info@r17.hu e-mail címen keresztül is megoszthatjátok velünk!
 
 
 
 
A videókat megtaláljátok az R17.hu Youtube és Facebook oldalán, illetve a webáruház honlapján, a www.R17.hu-n, a termékek mellett.

Hozzászólok

(Mások is láthatják)
(Nem publikus)

Kategóriák

 
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz 
     
Michelin Minősített Szakszerviz



 
 
 

Termék összehasonlítás

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban.
A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
További információ