Kosár tartalma ide
Mobilszámaink
0
Kosár
jelenleg üres!
Még üres a kosarad
0
Ezt néztem
 
A megrendelt terméket másnapra meg is kaptam,
GregDagger
2018.09.14.
A megrendelés visszaigazolása gyors. Segítőkészek. Én ott is szereltetem a gumikat. Pontosak, gyorsak.
G. Pál
2017.07.12.
Gyors, pontos, megbízható. Örülök hogy rátaláltam!
Lacika
2018.08.08.
Itt szeretek vásárolni. Egyszerű keresés, jó kiszolgálás!
Sanya
2018.12.28.
Maximálisan elégedett vagyok. Profi üzlet, a legjobb motorgumi áruház.
Bányai József
2017.07.01.
Kommunikatív és segítőkész alkalmazottak mind telefonon, mind email-ben.
Balint952
2018.08.18.

Katarban teszteltük a Power RS-tMegtekintések: 115422

Katarban teszteltük a Power RS-tKépeket ugyan már láthattatok (Facebook) a katari gumitesztelésünkről, de a konkrét tapasztalatainkról csak telefonos beszélgetések és emailes válaszok során tudtunk beszámolni nektek. Viszont úgy gondoljuk, hogy ti is nagyban hozzájárultatok ahhoz, hogy a Michelin minket választott ki egy ilyen presztízsértékű útra, amikor közvetlenül a szezonnyitó MotoGP hétvége után utazhattunk Katarba, kipróbálni, hogy milyen teljesítményt nyújt a Michelin új utcai szupersport abroncsa, a Pilot Power RS.

Az éjszakai repülés után kellemes 24°C-os időjárás fogadott minket, továbbá a lélegzetelállító arab kultúra és szemet gyönyörködtető pompa minden egyes helyszínen.  Másnap egy kellemes reggeli után izgatottan vártuk a busz érkezését, mely kiszállított minket a Losail International Circuit-re. A pálya hangulata szintén hatalmas színvonalat képvisel, mindemellett tökéletes időjárás fogadott minket a maga napsütéses 32°C-jával. A kedélyeket már csak a látvány fokozta, mely a boxutcába lépve fogadott minket, mivel az összes európai és japán gyártó literes sportmotorját felsorakoztatták - félelmetes látvány volt. 

Michelin Power RS teszt KatarAz első sokkhatás után több technikai meeting következett, ahol részletesen bemutatták nekünk az abroncs tervezési folyamatát és technikai felépítését. Többször is kiemelték egy mondat fontosságát a bemutató során: „ a Power RS nem verseny abroncs, ez egy 100%-ban utcára szánt termék”. Ugyan a gumi profilja és kinézete első benyomásra nem ezt sugallja, viszont a Michelin különös figyelmet fordított arra, hogy a fejekben rendebe tegye azt, hogy ez utcai sportgumi.

Hadd térjünk ki egy kicsit a technikai jellemzőkre, főként olyan újdonságokra, melyek kiemelik a mezőnyből a Power RS-t. Az egyik ilyen az ACT+ technológia, melyet először ebben az abroncsban alkalmaztak a mérnökök és röviden annyit takar, hogy a hátsó abroncs felépítése több részből tevődik össze.  Ennek a fő motivációja az volt, hogy egy „szimpla” karkasz réteg alkalmazásával nem lehet azt a szerkezeti merevséget elérni, ami kellő stabilitás-érzetet nyújt nagy dőlésszögek esetén, valamint komfortérzetet egyenesfutás során. Ezt tovább fokozza a vállrészeknél alkalmazott átlapolás, mellyel az abroncs vállrésze is plusz merevítést kap, de bővebben a későbbiekben még írok róla. További érdekesség még a hátsó abroncs esetén az oldalfal megemelt anyagsűrűsége (ez az érték sokkal magasabb, mint az érintkezési felület esetén), mely szintén hozzájárul a stabilitás javulásához, valamint a még pontosabb visszajelzésekhez.

Természetesen nem csak a hátsó profil maradt érintetlenül, hisz az első gumi ugyan olyan fontos szerepet játszik a motor irányíthatósága során, mint a hátsó párja. Az előd Power 3 volt az összehasonlítási alap, melyhez képest az abroncs profiljában nagy különbségek mutatkoztak – ezt pedig a Michelin prezentációja is alátámasztotta. A legnagyobb meglepetés a legelső kanyarban azonnal jelentkezett, ahol a Power 3 után a Power RS-el kanyarodva konkrétan beestem a kiválasztott ívre. Ezt a tulajdonságát a guminak úgy érték el a mérnökök, hogy az alkalmazott karkaszt csupán 1-2 mm-el szabták keskenyebbre, ehhez igazítva még a kopó réteget is, kaptunk egy olyan első profilt, amely egy nagy pozitív ugrás az előző generációhoz képest. Az irányíthatóság, a kiválasztott kanyarív, a bekormányzáshoz szükséges erő nagysága, a felegyenesedési hajlam minden tekintetben messze jobb, mint vártam, és felülmúlja a régi modell teljesítményét. Viszont itt most én is megismételném a mérnökök szavait, hogy egy utcai abroncsról beszélünk.Michelin Power RS teszt Katar

A pálya betanulása a már említett Power 3-mal történt és egy szabadon választott motorral, az én esetemben S1000RR-el. Csupán annyi volt a szervezők kérése, hogy miután lejövünk a pályáról, azonnal üljünk át egy ugyanolyan motorra, mely már a Power RS-el van szerelve. Itt ért az előbb említett meglepetés, miután kihajtottam a boxutcából és némi gyorsítás után az első kanyarhoz érve a „megszokott” erővel akartam elfordítani a motort, ekkor szembesültem a már korábban is említett óriási különbséggel a két első abroncs között. Konkrétan a rázókő dobott vissza az aszfaltozott részre, hála az új profilkialakításnak, annyival kevesebb erőt kell kifejteni a bekormányzáshoz. Erőteljes kigyorsítás esetén is stabil és kezelhető maradt a motor hátulja, ellenben a Power 3-mal fokozottan kellett figyelni  hasonló helyzetben. Gondoltam ennek fele sem tréfa és a következő kanyarban máris sokkal szűkebb íveket választottam, magasabb bemeneti sebességgel. A gumi csak tette a dolgát, egy pillanatra sem éreztem egyik motorral sem azt, hogy a gumi szabna határt az elérhető tempónak.

Michelin Power RS pályánMivel utcai abroncsról beszélünk, mondhatni konzervatívak voltak az abroncs nyomásának beállításával, hidegen 2,1/1,9 BAR-os értékekkel indítottak minket útnak. Első körben bár sokallottam, rá kellett jönnöm, hogy így működik megfelelően az abroncs, utcai guminál ez így a tökéletes ilyen felhasználási körülmények között. Érezhető volt a hátsó gumi merev oldalfal része, hisz minden egyes kigyorsítás során elképesztő merevséggel feszült neki az abroncs az aszfaltnak, egy pillanat erejéig sem keltette azt a benyomást, hogy nem fog az abroncs, vagy ne adna időben visszajelzést a tapadás elvesztésének határáról.  Itt meg kell jegyeznem, hogy az új motorok fejlett elektronikai segédeszközei sokat segítettek a biztonságos motorozásban, viszont a POWER RS-el szerelt motorok esetén a kipörgésgátló igen ritkán avatkozott be, holott nem a legerősebb fokozatra volt állítva. 

Nálam jelesre vizsgázott az abroncs minden tekintetben.  A továbbiakban még volt szerencsém R1M-el, az Aprilia RSV4 RF-el, az új 10-es Ninjával és a legexkluzívabbnak számító 1299 Panigale S-el is egy-egy etapot menni és feszegetni a gumi határait. Mind a motorok és mind a gumi kiválóan teljesítették a villanyfényes estét, egy igazán tökéletes alkalmam nyílt arra, hogy teszteljem a Michelin új utcai szupersport gumiját, a Power RS-t.

Konklúzióként levonhatjuk azt, hogy a MotoGP-ben szerzett tapasztalatokat sikeresen átültette a Michelin egy utcai abroncsba, ezzel egy tökéletes terméket létrehozva a nagyérdeműnek. Jogosan merülhet fel bennetek a kérdés, hogy ha ilyen jól viselkedett a gumi pályán és ilyen lágy összetevőket alkalmaztak, továbbá igen-igen alacsony mintázottsági arányt használtak a tervezés során, akkor mennyire lesz tartós, továbbá mennyire lesz jó változékony időjárási körülmények között a gumi?  Nos, a Michelin erre is gondolt, és azonos körülmények között az összes új versenytársával összehasonlítva, a Power RS akár +20%-al hosszabb élettartammal rendelkezik, mint bármelyik kategóriabeli konkurense. Volt szerencsém ezt élőben is látni, hisz nem takargatták előttünk a használt, levetett darabokat sem, 60 körös hátsó abroncsokat mutattak nekünk, melyeket, higgyétek el, senki sem kímélt, és alig-alig volt megfigyelhető és mérhető kopás a gumikon.  

Mivel ez egy utcai abroncs, elkerülhetetlen az a szituáció, hogy nedves körülmények között is használnunk keljen. Mégis, az alacsonyabbMichelin Power RS Teszt Katar mintázottsági arány mellett is sikerült azt elérni, hogy az elődmodellnél azonos érintkezési felület esetén is több mintaárok találkozzon az útfelülettel, ezáltal elvezetve és kiszorítva a vizet a gumi alól. Ennek a bemutatására is gondoltak a teszt szervezői, ugyanis egy fellocsolt pályán kellett 80km/h-ról ABS nélküli motorokkal vészfékezést végrehajtanunk, az abroncs pedig végig kontrollálható és stabil maradt, egy pillanatnyi bizonytalanságot sem mutatva.  Ez volt az a pont, ahol a Power RS végképp meggyőzött minden pilótát arról, hogy 2017-ben ezt a teljesítményt kell nyújtania egy utcai szupersport abroncsnak.

Remélem, hasznosnak találtátok a beszámolóm, ha további kérdésetek van, az oldalunkon a telefonszámunkra kattintva megtaláltok minket, ha pedig konkrétan tőlem vannak kérdéseitek, akkor Norbit válasszátok cool 

 Michelin Power RS - Tapadj rá!

 

 A közösségi médiában is állandó a jelenlétünk, ha a legfrissebb motoros hírekről első kézben szeretnél értesülni, a facebook.com után írd az /R17.hu-t, vagy csak kattints a lentebbi ikonok egyikére. A Youtube-on motorgumikról találhatsz termékvideókat, a Google+on pedig mindenből egy kicsit többet adunk, több kép, több videó. 

 

                                                                                                                   Lájkolj minket Facebookon - R17.hu Motorgumik   Látogass el Youtube csatornánkra - R17.hu Motorgumik   Kövess minket Instagramon! R17.hu   


Jacquelyn2021-04-23 20:24:45
холоп 2 часть
walmart cialis tadalafil 20mg2021-05-25 12:33:09
If you desire to improve your experience just keep visiting this web page and be updated with the hottest news posted here.
hydroxychloroquine stock ticker2021-05-28 13:34:29
Wow, incredible weblog format! How long have you ever been running a blog for? you made blogging glance easy. The whole glance of your web site is great, let alone the content!
remdesivir versus hydroxychloroquine2021-06-03 19:16:38
I have been browsing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. In my view, if all site owners and bloggers made good content as you did, the net will be much more useful than ever before.
vidalista coupons card2021-06-05 00:48:22
Way cool! Some very valid points! I appreciate you penning this article and also the rest of the website is also very good.
lilly tadalafil copay card2021-06-07 15:03:49
Excellent article. Keep writing such kind of info on your page. Im really impressed by your site. Hey there, You have performed an excellent job. I will definitely digg it and personally recommend to my friends. I am confident they'll be benefited from this website.
tadalafil 40 mg uk2021-06-07 22:03:28
I'm gone to say to my little brother, that he should also pay a visit this weblog on regular basis to take updated from hottest news.
buy tadalafil online without a prescription2021-06-09 20:03:43
Appreciation to my father who informed me concerning this website, this webpage is really remarkable.
buy cialis canada canadian drugstore2021-06-09 23:20:58
buy cialis canada canadian drugstore
oxytetracycline for chicken2021-06-12 09:04:15
Tremendous things here. I am very satisfied to peer your article. Thanks a lot and I am having a look forward to contact you. Will you please drop me a e-mail?
does cipro treat e coli2021-06-13 12:39:35
Good post. I learn something totally new and challenging on blogs I stumbleupon every day. It's always helpful to read content from other writers and practice something from other sites.
azithromycin 500 mg india2021-06-18 05:35:22
Hello, I check your blogs on a regular basis. Your story-telling style is awesome, keep it up!
hydroxychloroquine 200 mg cost2021-06-19 05:37:34
hey there and thank you for your info – I have certainly picked up something new from right here. I did however expertise a few technical points using this site, since I experienced to reload the site a lot of times previous to I could get it to load properly. I had been wondering if your web hosting is OK? Not that I'm complaining, but sluggish loading instances times will very frequently affect your placement in google and can damage your quality score if ads and marketing with Adwords. Anyway I'm adding this RSS to my email and can look out for much more of your respective interesting content. Make sure you update this again soon.
acyclovir dose for herpes genitalis2021-06-20 15:19:04
I used to be able to find good info from your blog posts.
ivermectin dosing2021-06-25 06:47:31
Normally I don't learn post on blogs, but I would like to say that this write-up very forced me to take a look at and do so! Your writing taste has been surprised me. Thanks, very great article.
albuterol authorized generic2021-06-28 11:15:13
Hey there outstanding website! Does running a blog such as this require a massive amount work? I have very little understanding of computer programming but I had been hoping to start my own blog soon. Anyway, if you have any suggestions or tips for new blog owners please share. I understand this is off subject nevertheless I simply wanted to ask. Cheers!
tadalafil 2.5 mg reviews2021-06-28 23:33:59
Oh my goodness! Amazing article dude! Thank you, However I am going through problems with your RSS. I don't understand the reason why I am unable to join it. Is there anybody getting similar RSS problems? Anyone who knows the answer can you kindly respond? Thanx!!
hydroxychloroquine aquarium cleaner2021-06-29 03:55:19
Right here is the perfect website for anyone who really wants to find out about this topic. You realize a whole lot its almost hard to argue with you (not that I personally will need to…HaHa). You certainly put a fresh spin on a subject which has been written about for many years. Excellent stuff, just great!
buy hydroxychloroquine sulfate online2021-06-30 14:48:58
I take pleasure in, lead to I discovered just what I was looking for. You have ended my 4 day long hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye
z pack antibiotic for sale2021-07-02 08:15:44
I'm truly enjoying the design and layout of your website. It's a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often. Did you hire out a developer to create your theme? Superb work!
5mg generic tadalafil side effects2021-07-04 12:21:21
This post will help the internet users for building up new webpage or even a blog from start to end.
where can i get sildenafil with no prescription2021-07-05 08:11:50
Wow, amazing weblog layout! How long have you ever been blogging for? you make blogging glance easy. The overall look of your site is wonderful, as smartly as the content material!
azithromycin dosage2021-07-05 11:29:24
Hi, I do believe this is an excellent blog. I stumbledupon it ;) I am going to return yet again since i have saved as a favorite it. Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue to help other people.
acyclovir tablets2021-07-07 05:26:14
It's actually a cool and helpful piece of information. I'm glad that you simply shared this helpful information with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.
azithromycin fact sheets for patients2021-07-15 10:26:41
Right here is the perfect site for anyone who wishes to find out about this topic. You understand a whole lot its almost hard to argue with you (not that I personally would want to…HaHa). You definitely put a new spin on a subject that has been written about for a long time. Excellent stuff, just wonderful!
cost of hydroxychloroquine2021-07-23 03:31:35
What's up, this weekend is nice for me, since this time i am reading this wonderful educational paragraph here at my house.
super active tadalafil2021-07-25 10:41:38
Great post.
hydroxychloroquine interaction2021-07-28 23:44:20
It's hard to come by educated people in this particular subject, but you sound like you know what you're talking about! Thanks
ciprofloxacin 500mg antibiotics for sale2021-08-10 17:45:14
Hello there, There's no doubt that your blog may be having web browser compatibility issues. Whenever I take a look at your site in Safari, it looks fine however when opening in Internet Explorer, it's got some overlapping issues. I merely wanted to provide you with a quick heads up! Besides that, wonderful site!
hydroxychloroquine 5 mg2021-08-17 07:56:54
I couldn't resist commenting. Perfectly written!
is a z pack a steroid2021-08-22 03:23:22
I will immediately take hold of your rss feed as I can't to find your email subscription link or e-newsletter service. Do you've any? Kindly permit me know so that I may just subscribe. Thanks.
where to buy hydroxychloroquine sulfate2021-08-25 07:12:58
Nice post. I learn something totally new and challenging on websites I stumbleupon every day. It will always be useful to read through articles from other authors and use a little something from other web sites.
dapoxetine tablets for sale2021-08-31 13:36:05
whoah this blog is wonderful i really like studying your articles. Keep up the great work! You realize, lots of people are searching round for this info, you could aid them greatly.
walmart pharmacy tadalafil 20mg price2021-09-01 03:19:44
Hey there! I know this is kinda off topic but I was wondering if you knew where I could locate a captcha plugin for my comment form? I'm using the same blog platform as yours and I'm having problems finding one? Thanks a lot!
tetracycline adverse reactions2021-09-03 20:22:13
Hello there, You've done a fantastic job. I will certainly digg it and personally suggest to my friends. I'm sure they will be benefited from this website.
priligy for sale india2021-09-19 16:22:02
Thanks for one's marvelous posting! I genuinely enjoyed reading it, you could be a great author.I will remember to bookmark your blog and will often come back in the foreseeable future. I want to encourage continue your great posts, have a nice afternoon!
how is hydroxychloroquine produced2021-09-22 02:06:01
I all the time emailed this webpage post page to all my contacts, as if like to read it next my contacts will too.
liquid tadalafil drops2021-09-23 19:03:23
Thanks for finally talking about >R17.hu Motorgumi webáruház - Katarban teszteltük a Power RS-t - A motorgumi specialista
ivermectin 3 mg tablet2021-10-05 22:31:25
I'm not sure exactly why but this weblog is loading extremely slow for me. Is anyone else having this issue or is it a problem on my end? I'll check back later and see if the problem still exists.
side effect of bactrim antibiotic2021-10-10 19:26:09
It's very straightforward to find out any topic on net as compared to textbooks, as I found this article at this website.
Candra2021-10-15 12:18:09
cialis dosage cialis dosage
indications for metronidazole2021-10-26 10:22:19
Hi there, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was just curious if you get a lot of spam feedback? If so how do you stop it, any plugin or anything you can recommend? I get so much lately it's driving me insane so any help is very much appreciated.
how to make homemade dapoxetine2021-10-26 12:52:39
What's up it's me, I am also visiting this site daily, this site is truly nice and the people are truly sharing fastidious thoughts.
ivermectin pills for head lice2021-10-26 18:20:12
I got this website from my pal who told me on the topic of this site and at the moment this time I am visiting this site and reading very informative posts here.
ivermectin for sale south africa2021-10-27 07:53:28
I just like the valuable information you provide on your articles. I'll bookmark your weblog and test once more right here regularly. I'm relatively sure I will be informed a lot of new stuff proper right here! Best of luck for the following!
cephalexin 500 mg sinus infection2021-10-27 14:00:40
Thanks for the good writeup. It in truth was a amusement account it. Glance complex to far introduced agreeable from you! By the way, how could we be in contact?
cialis without perscriptions2021-11-11 08:57:20
Hello to every body, it's my first visit of this webpage; this webpage consists of awesome and truly good data in support of visitors.
standard dose of cialis2021-11-11 19:26:57
If some one wants expert view concerning blogging and site-building then i advise him/her to go to see this weblog, Keep up the nice work.
ivermectin company2021-11-14 15:35:02
I was curious if you ever considered changing the page layout of your blog? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having 1 or two pictures. Maybe you could space it out better?
generic cialis fast delivery2021-11-16 08:42:03
Hello colleagues, its fantastic article concerning cultureand completely defined, keep it up all the time.
cialisprofessional2021-11-17 13:12:30
Spot on with this write-up, I truly believe that this amazing site needs far more attention. I'll probably be back again to read more, thanks for the advice!
Sherrill2021-11-26 11:21:21
Купить права на трамвай без забот и хлопот можно через лучший сервис оформления документов on-prava ! Забудьте про самостоятельные походы во всевозможные инстанции, купить права на трамвай через он-права. http://www.tamboff.ru/forum/viewtopic.php?p=7612327 7612327; Bridgette,
100 mg tadalafil tadalafil2021-11-28 01:26:51
Hi there, its pleasant article concerning media print, we all understand media is a impressive source of facts.
Warner2021-12-05 20:43:19
Ridiculous quest there. What happened after? Take care! https://comprarcialis5mg.org/it/cialis-5-mg-effetti-collaterali/ https://www.hockey39.ru/news/view/create-site?page=1 effetti collaterali del cialis
Siobhan2021-12-17 13:41:14
We're a group of volunteers and starting a brand new scheme in our community. Your website provided us with valuable info to work on. You have done an impressive job and our whole community can be grateful to you. https://comprarcialis5mg.org/it/comprare-spedra-avanafil-senza-ricetta-online/ https://www.hostingcoupon.com/shrinktheweb/ spedra 200 mg prezzo in farmacia
Mae2021-12-22 10:40:42
Hmm it appears like your website ate my first comment (it was super long) so I guess I'll just sum it up what I submitted and say, I'm thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog writer but I'm still new to everything. Do you have any helpful hints for novice blog writers? I'd definitely appreciate it. https://images.google.com.vn/url?q=https://dosugcz1.info/ https://www.navalgazing.net/The-Pepsi-Fleet Https://images.google.com.vn/ - https://images.google.com.vn/ -
Jaqueline2021-12-24 14:11:07
I was recommended this web site by my cousin. I'm not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my problem. You are wonderful! Thanks! maps.google.iq https://maps.google.iq/url?q=https://kamenniyvek-msk.ru/catalog/podokonniki-iz-iskusstvennogo-kamnya/ http://dhxrof.wired-ax.com/ftbbs.cgi Maps.google.iq (https://maps.google.co.th/url?q=https://kamenniyvek-msk.ru/catalog/podokonniki-iz-iskusstvennogo-kamnya/)
Trista2022-01-26 04:34:16
Кожен із них має свої переваги, враховують анатомічні особливості. Сьогодні купити вібратор для сексу не проблема, навіть якщо ви соромитеся. Секс-шоп онлайн дозволяє зробити це анонімно." https://self-lover.store/vibratory/ self-lover.store/vibratory/ http://182.53.16.99/ssk/index.php?name=webboard&file=read&id=5773
ONP2024-03-07 05:01:08

Thank you for unraveling the beauty of one natural pearl with your eloquent words. Each comment felt like a poetic journey, celebrating the unique allure of these ocean-born treasures.

Freshwater Pearls

Hozzászólok

(Mások is láthatják)
(Nem publikus)

Kategóriák

 
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz 
     
Michelin Minősített Szakszerviz



 
 
 

Termék összehasonlítás

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban.
A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
További információ