Kosár tartalma ide
Mobilszámaink
0
Kosár
jelenleg üres!
Még üres a kosarad
0
Ezt néztem
 
Jó a tanácsadás, jók az árak.
Mélykuti Gábor
2018.11.01.
Korrekt, bőséges információ az oldalon. Gyors ügyintézés, szállítás.
Fecsó
2019.01.17.
Igy kéne működnie minden web shop nak
Fero25
2018.12.18.
Minden flottul működik, Ismerőseim ajánlották
Pisti
2019.01.04.
Gyors, pontos, megbízható. Örülök hogy rátaláltam!
Lacika
2018.08.08.
Minden rendben ment. Gyorsan kiszállították a terméket, és kártyával fizettem a futárnak.
Samgeza
2017.06.23.

2016 Legjobb MotorgumijaiMegtekintések: 43453

2016 Legjobb Motorgumijai  

Összegyűjtöttük nektek az idei év Újdonságait, hogy már a téli hónapokban tervezgetni tudjátok, mivel szeretnétek az utakat róni ezen a nyáron.

A januári hónapban már befutnak hozzánk az első darabok, ezt követően pedig számotokra is elérhetővé válnak, Magyarországon elsőként.

 

   

2016.01.07.

 

 

 

 1. Metzeler Roadtec 01

 Metzeler Roadtec 01 - R17.hu Motorgumik

 Dinamikus vérfrissítés a Roadtec családnak a Metzeler új termékvonala, a Roadtec 01. Habár erős kapcsolatok fűzik a Roadtec családba, új mintázata és fejlesztései révén mégis szakít a múlttal, megszakad a „Z” széria és valami új érkezik, a „01”-es.

A németeknél várható volt már egy utódja a Z8-nak, mely 2010-ben került piacra. Azóta új fejlesztések sorozatával rukkoltak elő a konkurens gyártók, így már csak az volt a kérdés, hogy mikor lép erre a Metzeler. Most megtette, a jövő évet pedig egy széles felhasználású sport-túra gumival kezdi meg, mely valódi versenytársa lehet a piacon lévő prémium abroncsoknak.

A vadonatúj mintázat egyértelműen arra enged következtetni, hogy a fejlesztők a vizes tapadást akarták még jobbá tenni. Ezt bizonyítják a hátsó abroncs széles mintaárkai, de kiváltképp az első abroncs átlós barázdái, melyek az abroncs mechanikai tapadását hivatottak javítani csúszós útfelületen. További erénye az első guminak a 100%-os szilika arány, melyet a hátsó abroncs is megkapott a vállrészeken, a kétkomponenses technológia révén.

Nincs már akadály a nagy túragépek számára sem, melyek csomagokkal felpakolva nagy terhelésnek teszik ki a gumiabroncsokat. A 0°-os acélövek és a szélesebb aszfaltkontakt az extranehéz cirkálók számára elengedhetetlen egy hosszú túrán, az pedig, hogy egy nyári zápor sem okoz problémát, már csak hab a tortán.

A városi motorosok érdeklődését az keltheti fel, hogy a gumi számára szinte idő sem kell a bemelegedéshez - tapadás az első pillanattól kezdve, sportos stílusban, utassal is. 2016 első felétől Magyarországon is elérhetővé válik, rendkívül bő méretpalettával, külön nagy súlyú gépekre kifejlesztett variánsokkal is.

Metzeler Roadtec 01 - R17.hu Motorgumik

 

2. Pirelli Diablo Rosso 3

Pirelli Diablo Rosso 3 - R17.hu Motorgumik

  A Pirelli megalkotta a Diablo család új tagját, a Rosso II-nek megszületett az utódja a Rosso III személyében. A Superbike Világbajnokságon gyűjtött tapasztalatokat felhasználva, létrehoztak egy remek közúti abroncsot kiemelkedő tapadással és hosszú élettartammal.

A Rosso III még magasabb szintre emeli az utcai motorozás élményét, kimondottan a mai nagyteljesítményű motorokra kifejlesztve. A Diablo család 15 éves múltjára visszatekintve az új tag ötvözi az új technológiákat és az évek során összegyűjtött tapasztalatokat. A több mint egy évtized alatt a legismertebb motorgyártó vállalatok sorra választották új gépeikre első gyári szerelésként, ez idő alatt pedig a Diablo motorgumik referenciatermékké váltak.

A futófelületi mintázatot a Diablo Supercorsa ihlette, új anyagokat felhasználva, innovatív struktúrával és új keverékkel. A Supercorsáról már ismert villám minta továbbfejlődött, egy még agresszívebb mintázatot eredményezve, dinamikusságot sugallva. A mintaárkok irányvezetése a vízkiszorítást hivatott elősegíteni, javítva a nedves tapadást. A kétkomponensű hátsó gumit magas arányú szilika keverék dúsítja, mely kiemelkedő tapadást nyújt zord időjárási körülmények között is. Az arányok tekintetében, a lágy és keményebb keverék 40-20-40 részben osztoznak, a lágy keverék lefedve az abroncs 80%-át a két szélen, míg a középső, tartósságért felelős kemény keverék a középső 20%-ot foglalja el.

A Rosso 3-at azoknak ajánljuk, akik sportos felhasználás mellett hosszabb élettartamra is vágynak, nem csak naked vagy szupersport motorokra, hanem sportosabb túrázóknak is, akik a hegyi szerpentineken feszegetik az abroncs határait.

 Pirelli Diablo Rosso 3 - R17.hu Motorgumik

 

  3. Michelin Starcross 5

Michelin Starcross 5 - R17.hu Motorgumik

  A Michelin berobbant a legújabb abroncsával, melyet egy hároméves, hosszabb fejlesztési és tesztelési idő előzött meg. Ebből született meg a Starcross 5 négy keveréke, hihetetlen nagy felhasználási területtel, kemény talajtól egészen homokig, profiknak és amatőröknek egyarán. A továbbiakban bemutatjuk az elérhető méreteket, keverékek függvényében, továbbá ezek felhasználási területeit keverékekre lebontva.

Michelin Starcross 5 Keverékek - R17.hu motorgumikMaga a mintázat az amatőr és profi motorversenyzők visszajelzésein alapszik, akik az extrém körülmények között tapasztaltakat még a helyszínen megosztották a Michelin világszínvonalú tervező- és fejlesztőmérnök csapatával. A Michelin StarCross 5 úttörő az off-road és motocross abroncsok között. Elődeihez, így a StarCross 3 és 4-hez hasonlítva teljesen új mintázattal rendelkezik, mely a korábbiakhoz képest meghatározó teljesítménynövekedést eredményez.

Az új mintázathoz új anyagösszetétel is párosul, így egy erősebb, ugyanakkor akár 15%-kal könnyebb, ennek ellenére mégis tartós és erős abroncsot sikerült létrehoznia a Michelinnek. A gyártás során egy új, úgynevezett Comfort Casing Technology (CCT) technológiát is alkalmaztak, mely kivételes lengéscsillapító hatásával csökkenti a motoros fizikai igénybevételét.

Az új szerkezeti kialakításnál optimalizálták az abroncs méretét és az érintkezési felületet. A kombinált agresszív első és hátsó futófelületi mintázatnak köszönhetően, mely kifejezetten az abroncs egyes részein figyelhető meg, maximális tapadást és precíz kormányozhatóságot értek el a tervezők még a legnehezebb terepviszonyok között is.

A Michelin StarCross 5 sorozat futófelületi mintázatának köszönhetően valamennyi felhasználási területen nőtt az abroncs teljesítménye. A közbenső és a szélső mintázati blokkok biztosítják az első abroncs kormányozhatóságát és a hátsó abroncs tapadását, míg a középső blokk kifejezetten úgy lett megtervezve, hogy az fokozza a fékezhetőséget és a tapadást valamennyi stílus esetén.

 

 4. Dunlop Sportmax RoadSmart III

Dunlop Roadsmart 3 - R17.hu Motorgumik

 A Dunlop nagy dobása új technológiák sorozatát ötvözi, minden úthibát korrigál a forradalmian új HES-JLB technológia révén. A teljesen új profilkialakítás remek irányíthatóságot biztosít, míg az újrafejlesztett keverék lerövidíti a gumi bemelegedését hideg időben is.

 

5. Bridgestone Battlax S21

Bridgestone S21 - R17.hu Motorgumik

 

 

Kellemes meglepetésben volt részünk az EICMA-n, amikor a Yamaha standnál szó szerint belebotlottunk az S21-be. Nem volt nagy hírverés, nem is számítottunk rá az S20 Evo tavalyi megjelenését követően, de a Bridgestone nagyot álmodott. Továbbvitte a S20 Evo kiváló esős tapadását, hozzáadott egy új keveréket, új mintázatot és profilkiképzést, és létrehozta az S21-et.

A 10 méretben megjelenő új mintázathoz sokkal jobb tapadást ígérnek nagy dőlésszögben, mely nem veszti el stabilitását extrém terhelés esetén sem.

 

 

 

 

 

 

 6. Michelin Pilot Road 4 Scooter

Michelin Pilot Road 4 Scooter - R17.hu Motorgumik

A 2015-ös év szupersztárjának a nagyrobogókra tervezett változata ez év elejétől Magyarországon is elérhetővé válik. A Road 4 minden konkurensét túlszárnyalta vizes tapadásban, megreformálta a magyar piacot, most pedig a MaxiScooteresek is élvezhetik annak előnyeit.

Kezdésnek 120/70 R15 és 160/60 R15/R16 méretekben lesz elérhető.

 

7. Michelin Pilot Power 3 Scooter

 Michelin Pilot Power 3 Scooter - R17.hu Motorgumik

Michelin Pilot Power 3 Scooter - A Michelin szupersport abroncsának minden előnye nagyrobogókra szabva:

-Kitűnő tapadás a sportosabb vezetéshez

-Megnövelt élettartam

120/70 R15 és 160/60 R15 méretekben fog érkezni februártól.

 

7. Michelin Anakee Wild

 Michelin Anakee Wild - R17.hu Motorgumik

Vad kalandok terepen és országúton - Itt az ANAKEE WILD!

Forradalmian új 50-50%-os felhasználású abroncs a túra-endurósok számára, hihetetlen tapadással terepen, ellenállva a túlmelegedésnek. Konkurenseit túlszárnyalja futásteljesítményben úgy aszfalton, mint terepen is, így bátran indulhatsz az Anakee Wilddal túrázni, nem fognak meglepetések érni.

A www.R17.hu Motorgumi Webáruházban februártól elérhető lesz a 1207019+1706017-es méretpáros, majd áprilistól a 1108019+1507017 is.

 

8. Continental SportAttack 3

ContiSportAttack 3 - R17.hu Motorgumik

 

 

 

 A német gyártó a SportAttack 2-őt fejlesztette tovább, bevezetve a GripLimitFeedback technológiát. Amint azt neve is elárulja, főként a visszajelzések terén várhatunk újdonságokat e technológia révén, melyeket a motoros nagy igénybevétel esetén is sokkal hamarabb fog észlelni.

 Az új futófelületi mintázat barázdái jobb vízkiszorítási tulajdonságokkal rendelkeznek elődjénél, továbbá némileg tartósságban is várhatunk javulást.

 A 3 első és 6 hátsó méret megjelenését ez év elejére datálja a Continental Magyarországon.

 

 

 


 

 

 9. Bridgestone Battlax A40

Bridgestone A40 - R17.hu Motorgumik

 Az új Battlax Adventure A40 modell azoknak a kalandmotorozást kedvelõ felhasználóknak javasolt leginkább, akik terepre csak ritkán tévednek, viszont burkolt útfelületen kompromisszumoktól mentes, kiemelkedõ teljesítményt várnak el.

A tervezés során a fõ szempontok egyike volt, hogy javítsák az elõzõ modellhez (Battle Wing) képest a száraz és nedves tapadást, a tartósság feláldozása nélkül. Az elsõ abroncs profilja íveltebb, ezért nagyobb érintkezési felületet ad a kanyarokba, ami javítja az ívtartást, és a stabilitást. A nagyobb blokkoknak köszönhetõen javult a szerkezeti merevség, ezáltal biztosabbak a kanyarból történõ kigyorsítások.

A gyártás során alkalmazott mono spirál övnek köszönhetõen, jobban felveszi az útegyenetlenségek okozta terhelést, és jobban csillapít, ezért kevésbé fárasztja a motorost.

 

 

 

A közösségi médiában is állandó a jelenlétünk, ha a legfrissebb motoros hírekről első kézben szeretnél értesülni, a facebook.com után írd az /R17.hu-t, vagy csak kattints a lentebbi ikonok egyikére. A Youtube-on motorgumikról találhatsz termékvideókat, a Google+on pedig mindenből egy kicsit többet adunk, több kép, több videó. 

  Lájkolj minket Facebookon - R17.hu Motorgumik   Látogass el Youtube csatornánkra - R17.hu Motorgumik   Kövess minket a Google+-on - R17.hu Motorgumik

 
 
Bármilyen technikai kérdésed van az új modellekről, keresd bátran szakértőnket!

  Kérdezd a szakértőt! - R17.hu Motorgumik

 

 

 


 

 

 

 
cheap generic cialis from canada2021-03-27 14:58:29
cheap generic cialis from canada
aurogra 100mg at walmart2021-03-27 18:46:50
These are truly impressive ideas in on the topic of blogging. You have touched some good points here. Any way keep up wrinting.
generic vidalista overnight2021-03-28 18:46:49
generic vidalista overnight
does hydroxychloroquine really work2021-03-30 01:25:49
bookmarked!!, I really like your site!
generic tadalafil usa pharmacy2021-03-31 17:26:53
cialis non prescription generic tadalafil usa pharmacy cipla tadalafil
discount vidalista 20mg2021-04-02 21:15:31
Hi, I do think this is an excellent web site. I stumbledupon it ;) I may return yet again since i have book-marked it. Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue to help others.
buy generic viagra canada online2021-04-05 08:37:17
buy generic viagra canada online
doxycycline antimalarial dose2021-04-06 10:14:21
I do agree with all of the ideas you've offered in your post. They are really convincing and will certainly work. Nonetheless, the posts are very brief for starters. May just you please lengthen them a little from next time? Thanks for the post.
price for tadalafil2021-04-08 14:08:37
price for tadalafil
viagra vs vidalista reviews2021-04-09 05:00:24
viagra vs vidalista reviews
vidalista cheapest2021-04-09 19:20:42
vidalista cheapest
real cialis for sale online2021-04-09 23:03:44
real cialis for sale online
natural alternatives to asthma inhalers2021-04-10 15:11:16
I'm truly enjoying the design and layout of your website. It's a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often. Did you hire out a designer to create your theme? Great work!
hydroxychloroquine off patent2021-04-11 04:45:39
Way cool! Some very valid points! I appreciate you penning this article plus the rest of the site is really good.
can you buy viagra over the counter australia2021-04-12 04:51:58
can you buy viagra over the counter australia
bactrim dosing weight in obesity2021-04-12 13:45:57
A fascinating discussion is definitely worth comment. I think that you should publish more about this subject matter, it might not be a taboo subject but generally folks don't speak about such topics. To the next! Many thanks!!
compare cialis prices online2021-04-13 11:33:32
Hi to all, the contents present at this site are genuinely remarkable for people experience, well, keep up the nice work fellows.
vidalista tadalafil for bph2021-04-16 09:59:47
vidalista tadalafil for bph
online pharmacy us tadalafil2021-04-16 12:30:12
cialis or viagra for women online pharmacy us tadalafil can i buy cialis over the counter in mexico
generic priligy uk2021-04-19 05:50:44
What a information of un-ambiguity and preserveness of valuable familiarity about unpredicted feelings.
vidalista for men reviews2021-04-20 18:14:49
vidalista for men reviews
buy cialis brand canada2021-04-21 14:16:01
buy cialis brand canada
best cialis online canadian pharmacy2021-04-22 04:11:10
Wonderful blog! I found it while searching on Yahoo News. Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News? I've been trying for a while but I never seem to get there! Thank you
prednisone long term side effects2021-04-25 17:10:28
prednisone long term side effects
buy hydroxychloroquine online2021-04-25 22:29:34
buy hydroxychloroquine online
cialis brand price2021-04-28 14:36:05
pharmacy online tadalafil cialis brand price buy cialis for daily use
what is the generic for tadalafil2021-04-28 15:32:36
Hello There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article. I'll make sure to bookmark it and come back to read more of your useful info. Thanks for the post. I will definitely comeback.
cipla vidalista review2021-04-30 11:38:04
cipla vidalista review
hydroxychloroquine coronavirus success2021-05-01 03:58:34
At this moment I am going to do my breakfast, later than having my breakfast coming over again to read other news.
tadalafil sale2021-05-04 00:28:18
With havin so much written content do you ever run into any issues of plagorism or copyright violation? My website has a lot of exclusive content I've either written myself or outsourced but it looks like a lot of it is popping it up all over the internet without my authorization. Do you know any ways to help prevent content from being ripped off? I'd genuinely appreciate it.
doxycycline and alcohol reddit2021-05-04 06:30:58
Thank you, I have recently been looking for information about this subject for a long time and yours is the greatest I have discovered so far. But, what in regards to the bottom line? Are you positive about the supply?
can i order cialis online2021-05-05 07:01:45
can i order cialis online
hydroxychloroquine coronavirus africa2021-05-06 10:51:54
Thank you for the auspicious writeup. It actually was once a enjoyment account it. Look advanced to more delivered agreeable from you! However, how can we communicate?
canadian hydroxychloroquine2021-05-08 21:41:25
canadian hydroxychloroquine
dangers of bimatoprost use2021-05-13 16:00:37
careprost patient information dangers of bimatoprost use generic careprost prices without insurance
viagra 882021-05-16 02:11:20
At this time it sounds like Wordpress is the best blogging platform out there right now. (from what I've read) Is that what you are using on your blog?
cost for cialis for daily use2021-05-16 03:16:21
cost for cialis for daily use https://tadalafili.com/
generic amoxicillin overnight delivery usa2021-05-21 02:46:59
generic amoxicillin overnight delivery usa http://amoxycillin1st.com/
ivermectin dose for scabies2021-05-28 02:42:57
This web site truly has all the information I needed about this subject and didn't know who to ask. http://herreramedical.org/ivermectin
andree232023-09-14 10:27:42

shell shockers map diversity ensures that no two matches are alike. Every map feels like a well-crafted battlefield with its own story to tell.

Marilian2023-11-13 02:15:20

There are numerous obstacles in the gripping action game run 3, and you must move the aliens to leap across them.

Hozzászólok

(Mások is láthatják)
(Nem publikus)

Kategóriák

 
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz 
     
Michelin Minősített Szakszerviz



 
 
 

Termék összehasonlítás

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban.
A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
További információ