Kosár tartalma ide
Mobilszámaink
0
Kosár
jelenleg üres!
Még üres a kosarad
0
Ezt néztem
 
Itt szeretek vásárolni. Egyszerű keresés, jó kiszolgálás!
Sanya
2018.12.28.
Az utóbbi négy garnitúrát az R17-től rendeltem. Bár minden webáruház ilyen lenne! Kiváló, gyors, udvarias kommunikáció! THX
István
2018.07.13.
Korrekt, bőséges információ az oldalon. Gyors ügyintézés, szállítás.
Fecsó
2019.01.17.
Maximálisan elégedett vagyok: Remek kommunikáció, jó ár, gyors szállítás.
Nagy Iván
2018.08.24.
Igy kéne működnie minden web shop nak
Fero25
2018.12.18.
Sallangmentes kommunikáció, gyors kiszállítás! Csak ajánlani tudom.
PB
2017.06.17.

Indul a nagy Nankang tesztMegtekintések: 2820

nankang_logo_teszt.jpg
Megérkezett hozzánk az első magyarországi Nankang szállítmány és ezzel kezdetét veszi a hivatalos magyarországi tesztelés is. Olyan szaklapok és online felületek mellett, mint a Superbike vagy a Hegylakók, szeretnénk ha ti, mint utcai motorosok is beállnátok a tesztelőink sorába. 
 
2015. 05. 14. 
 
 
Keressük tehát azt a 3 szerencsés motorost, aki részt vehet az R17.hu által szervezett Nankang tesztelésben egy-egy vadonatúj páros Nankang abronccsal, majd írásos formában be is számol a tapasztaltakról és elmondja személyes véleményét. Csattanóként még annyit, hogy fotóval együtt ez a vélemény meg fog jelenni a Superbike Roadiac és Sportiac beszámolót tartalmazó júniusi lapszámában.
 
Ha szeretnél te lenni az egyik szerencsés, nincs más dolgod, mint elküldeni nekünk egy rövid kis bemutatkozó anyagot fotóval magadról, a motorodról, a motorozási szokásaidról, a túrákról melyeken résztvettél, vagy bármiről, amit fontosnak tartasz tudatni velünk.
 
Igyekezz a jelentkezéssel, a teszt ugyanis elkezdődött, és a szerencsés tesztpilótáknak legkésőbb 2015. május 31-ig kell beküldeniük a tapasztalataikat tartalmazó rövid kis írásukat! 
 
Bemutatkozó anyagodat a henye@r17.hu e-mail címre várjuk. A levél címeként kérjük a következőt add meg: Jelentkezés Nankang tesztelésre.
Yukiolsa2023-11-21 09:41:17

All you have to do to be in the lucky group is email us a little introduction along with a picture of yourself, your bike, and your riding style.

spacebar clicker

 

Hozzászólok

(Mások is láthatják)
(Nem publikus)

Kategóriák

 
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz 
     
Michelin Minősített Szakszerviz



 
 
 

Termék összehasonlítás

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban.
A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
További információ